ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 26 ноември 2011 - 19:24
Здравейте,
отскоро имам W140 300SEL и е с оригинално радио Бекер с касетка.
Дали има шанс да се върже към него CD (mp3) чейнджър и ако да, къде да търся такова чудо.
Не ми се ще да и свалям касетката, много автентичен вид и придава.
отскоро имам W140 300SEL и е с оригинално радио Бекер с касетка.
Дали има шанс да се върже към него CD (mp3) чейнджър и ако да, къде да търся такова чудо.
Не ми се ще да и свалям касетката, много автентичен вид и придава.
Публикувано 26 ноември 2011 - 19:26
Мхм..не ни подмина новия вирус с падналият глас и двете, но сега сме ок.
Аз..работя за родината..за чест и слава..
И нищо ново..скоро не ми се е самоотключвала колата в движение, но то аз из града не карам с повече от 80 де, но дано й е минало..въпреки, че ме съмнява..
Радвам се всичко е наред....вирусите не ги броиме. Поработвай и върху себе си, не само за слава....
Камчо,някой ден ще и побаеме и на колата. Може пък и сама да се е ....оправила.....
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 26 ноември 2011 - 19:43
Честити ви нови колици
Със здраве да си ги карате!!!
Супер безаварийни километри
Кам,
Със здраве да си ги карате!!!
Супер безаварийни километри
Кам,
Публикувано 26 ноември 2011 - 19:48
Мерси за пожеланията.
Дай Боже така да е.
Дет'се вика да се връща на всички.
Дай Боже така да е.
Дет'се вика да се връща на всички.
Публикувано 26 ноември 2011 - 19:58
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 26 ноември 2011 - 20:03
Видях, че темата която написах за смяна термостат е закачена като важна за което благодаря
Мисля, че наистина е важна
Ама вчера пуснах и една за смяна на предни тампони на заден мост няма да е лошо и тя да се закачи като важна, щото ще е от полза на някого
П.С Иначе мен не ме мсилете бегам на ядене и пиене по Македонско......приятна вечер на всички
Мисля, че наистина е важна
Ама вчера пуснах и една за смяна на предни тампони на заден мост няма да е лошо и тя да се закачи като важна, щото ще е от полза на някого
П.С Иначе мен не ме мсилете бегам на ядене и пиене по Македонско......приятна вечер на всички
By Batev
Публикувано 26 ноември 2011 - 20:08
Да разбирам, че и ти не си отишъл на срещата..Кам,
Публикувано 26 ноември 2011 - 22:24
Честито, Фил! Докарай я утре да я видим хубавицата.
Аз досега се борих като прасе с тиква - изгасна ми левият фар (ксенона). Овъртех се като замаян - крушки да сменям.
Благодаря на Кеми, че ми даде нейните стари баласти - докато й звъннах и слезе да ми ги даде.
Псле видях, че и бушона е изгорял (на левите къси) - смених го.
Сложих за проба халогенката - светна. Сложих баласта и ксеноновата лампа - не светна. Завъртях няколко лампи и ксенони в различни комбинации - не светна. Сложих пак халогенката - не светна.
Още си дъвча...чорапите и се чудя отде ми дойде. Да не би да има някъде и друг бушон?
Аз досега се борих като прасе с тиква - изгасна ми левият фар (ксенона). Овъртех се като замаян - крушки да сменям.
Благодаря на Кеми, че ми даде нейните стари баласти - докато й звъннах и слезе да ми ги даде.
Псле видях, че и бушона е изгорял (на левите къси) - смених го.
Сложих за проба халогенката - светна. Сложих баласта и ксеноновата лампа - не светна. Завъртях няколко лампи и ксенони в различни комбинации - не светна. Сложих пак халогенката - не светна.
Още си дъвча...чорапите и се чудя отде ми дойде. Да не би да има някъде и друг бушон?
Публикувано 26 ноември 2011 - 22:44
Филко честито приятел
Сега тея 2500 дето ти предлагам ще малеят ама какво да се прави ще измислиме нещо вярвам
Сега тея 2500 дето ти предлагам ще малеят ама какво да се прави ще измислиме нещо вярвам
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 26 ноември 2011 - 22:55
Ама и ти скрита лимонка, а?аз нямам стерео,,,,но пък мога да пея
Жив и здрав и само радост да ти носи 8-мака!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 27 ноември 2011 - 00:02
Мерси НасеФилко честито приятел
Абе ще ми стигнат-споко=аз ще я карам само през уикенда
Мерси бро-честно казано нямах никакво намерение-даже повечето от клуба с които се виждаме редовно ,знаят че мнооог се чудих дали да я взимам...и точно се бях отказал и оня пич ми пристга у 8 вечерта,,,,седи долу пурата и бачка-аз кво да правя брат-кажи ми.....въздъхнах тежко и сменихме ключовете-той взе на тойотата-аз взех на пурата....хайде до бензиностанцията да сипя поне някаква газ....айде за секунда само да я завъртя да видя има ли ASR(не бачка)....ииии...то толкова ми трябвашеАма и ти скрита лимонка, а?
Жив и здрав и само радост да ти носи 8-мака!
Публикувано 27 ноември 2011 - 00:12
Мерси Насе
Абе ще ми стигнат-споко=аз ще я карам само през уикенда
А , добре , че вече се чудех какво да те правя
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 27 ноември 2011 - 00:23
Абе и на мен ми е слаб ангела, по-добре, че не съм бил в твоето положение, Тойота-рибарка срещу Пура 500, че жената щеше да ми окачи топките на комина на ТЕЦ София и да ги стреля с въздушна пушка... завиждам благородно и чакам да я видя...Мерси бро-честно казано нямах никакво намерение-даже повечето от клуба с които се виждаме редовно ,знаят че мнооог се чудих дали да я взимам...и точно се бях отказал и оня пич ми пристга у 8 вечерта,,,,седи долу пурата и бачка-аз кво да правя брат-кажи ми.....въздъхнах тежко и сменихме ключовете-той взе на тойотата-аз взех на пурата....хайде до бензиностанцията да сипя поне някаква газ....айде за секунда само да я завъртя да видя има ли ASR(не бачка)....ииии...то толкова ми трябваше
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 27 ноември 2011 - 05:34
Честито Филко много безаварийни то пожелавам с новия Бенц
By Batev
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни