ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 25 ноември 2011 - 16:32
Хахаххахахахх еми май така излиза
Гледаш ли ти какви ги върша.......хвърлям прах в очите на народа, че съм по Гърция наляво, надясно а пък то кфо излиза.............
Ей Вие си мислите, че ми е лесно на мен с тея студентки ама нееее.......
То и Лазо дойде за една вечер ама избега като заек...............страх го хвана......абе Вие не знаете за кфо иде реч
Гледаш ли ти какви ги върша.......хвърлям прах в очите на народа, че съм по Гърция наляво, надясно а пък то кфо излиза.............
Ей Вие си мислите, че ми е лесно на мен с тея студентки ама нееее.......
То и Лазо дойде за една вечер ама избега като заек...............страх го хвана......абе Вие не знаете за кфо иде реч
By Batev
Публикувано 25 ноември 2011 - 16:34
Имам вяра брат! Ти си храбрия шивач!
Аз отивам да капна ауспуха. Трябва един бод да се тегли, че при малко повече натискане, изтърва, каза праСс и улаби леко
Сега има луфт!
Аз отивам да капна ауспуха. Трябва един бод да се тегли, че при малко повече натискане, изтърва, каза праСс и улаби леко
Сега има луфт!
Публикувано 25 ноември 2011 - 16:36
Освободил се е канала при моя комшия и влизам сега да си сменявам тампоните на задния мост.Ако срещна някакво препиятствие някой, ще изгърми по телефона
Така, че преговорете си урока за смяна на тампони на заден мост и да имате готовност, че рядко ми се случва да правя ремонт без да звъним телефони
Говоря в множествено число ама по принцип един отдева най много...........белким да му се размине тоя път
П.С
Така, че преговорете си урока за смяна на тампони на заден мост и да имате готовност, че рядко ми се случва да правя ремонт без да звъним телефони
Говоря в множествено число ама по принцип един отдева най много...........белким да му се размине тоя път
П.С
By Batev
Публикувано 25 ноември 2011 - 16:38
Имам вяра брат! Ти си храбрия шивач!
Сега има луфт!
Е тебе незнам с друго ама с правене на генерации ще те запоня да знаеш
Има нема все си прайкаш нещо по нея броо
By Batev
Публикувано 25 ноември 2011 - 16:48
Не е ли късно за тампони?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 ноември 2011 - 18:32
някои да знае кои коли ползват български регистрационен номер със сини символи в комбинация бб_цц_ццц ?
Публикувано 25 ноември 2011 - 18:42
Ако съм те разбрал правилно.Гражданска защита са с бели табели и сини букви и цифри.Започват със СР
Този пост е редактиран от mimo160: 25 ноември 2011 - 18:43
Публикувано 25 ноември 2011 - 18:47
някои да знае кои коли ползват български регистрационен номер със сини символи в комбинация бб_цц_ццц ?
Гражданска защита
Бели табели и символите сини като задължително първите два са СР сиреч Civil Protection
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 ноември 2011 - 18:53
Ето и по-подробна информация за регистрационните номера в България:
http://bg.wikipedia...._МПС_(България)
http://bg.wikipedia...._МПС_(България)
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 ноември 2011 - 18:57
Не е ли късно за тампони?
Даже вече съм готов....има няма два часа.....яко млатене с чука и те това е
Мнооо яка аватар брооо
Ся ще пусна и една тема да има ей така....ако някой му се наложи да знае как
Този пост е редактиран от Gangsta Man: 25 ноември 2011 - 18:57
By Batev
Публикувано 25 ноември 2011 - 19:33
Пак се хващам, че си мисля за по-нова машина. Засега само си мисля.
Какво мислите за следните две:
Е270 ЦДИ Т-модел
Е320 бензин
Какво мислите за следните две:
Е270 ЦДИ Т-модел
Е320 бензин
Публикувано 25 ноември 2011 - 19:37
Веско и аз карам печка и ти караш печка ама почвам да си мисля, че голям бензинов двигател да си го направиш на газ по хубаво няма
Иначе 211-ките са мноо лачени
Ама аз на твое място с твоята работа бих се замислил за нещо като мини вариант на БОИНГ 747
Иначе 211-ките са мноо лачени
Ама аз на твое място с твоята работа бих се замислил за нещо като мини вариант на БОИНГ 747
By Batev
Публикувано 25 ноември 2011 - 19:44
От този продавач съм си купувал мерцедесите досега и... нямам забележки към него и колите.
Сега го чакам да докара едно Е320ЦДИ и тогава да се 'фърлям вече в истинските размисли и терзания.
Виж на Боинг 747 още не съм се возил - признавам си без бой.
Наздраве, Пешо!
Сега го чакам да докара едно Е320ЦДИ и тогава да се 'фърлям вече в истинските размисли и терзания.
Виж на Боинг 747 още не съм се возил - признавам си без бой.
Наздраве, Пешо!
Този пост е редактиран от Blond: 25 ноември 2011 - 19:44
Публикувано 25 ноември 2011 - 19:44
Как е, дружинката Лека вечер и наздаровя!
Опааааа Пешка къде си бре ти Убавец на майка
Арнички сме знаеш как е
Гледам ти пак си на линия ае наздраве
By Batev
9 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 9 гости, 0 анонимни