ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 10 ноември 2011 - 09:52
абе гейнгста.. да не си обърнал.... и резбата освен снимката
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 ноември 2011 - 10:04
Рошен, достъпът до този форум е забранен!
Ваааааа...кхъ,ххъ.....
Нали знаеш че комшията нарочно му е задръстил кюнеца на жилището. Що мислиш че му го е задръстил? http://www.trud.bg/A...rticleId=506238
Барай си кайсийте и си го тури на Fито!
Ке идеме един ден и ке му вапцаме баракудата със сажди...
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 ноември 2011 - 18:48
Кеми, самсунгът ми е модел отпреди 2 години - B5722 и е с две едновремено активни карти. Какви модели си гледала?Миналата седмица гледах един самсунг с 2 карти, ама не са активни и двете едновременно..и нокиите ако са така не ми вършат работа..
Бай дъ уей..
Батерията е намерена и поръчана..
Лека от мен..
Друг е въпросът, че вече ми е бавен, а и с тия копита, тоя тъчскрийн ми е тегав.
Публикувано 10 ноември 2011 - 19:15
наздраве колеги
наздраве......
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 10 ноември 2011 - 20:44
Не знам какъв гледах..някаква колежка си беше взела, евтин беше..сребрист..уж някакъв сега излязал..ама не беше тач скрийн..Кеми, самсунгът ми е модел отпреди 2 години - B5722 и е с две едновремено активни карти. Какви модели си гледала?
Друг е въпросът, че вече ми е бавен, а и с тия копита, тоя тъчскрийн ми е тегав.
Публикувано 10 ноември 2011 - 20:51
Наздраве!
Кеми, само кажи че те интерсува читав и ще ти намерим такъв, който отговаря на изискванията ти. Аз обаче си мисля, че ти си искаш и трите телефона. (Аз се върнах пак на варианта два)
Кеми, само кажи че те интерсува читав и ще ти намерим такъв, който отговаря на изискванията ти. Аз обаче си мисля, че ти си искаш и трите телефона. (Аз се върнах пак на варианта два)
Прикачени файлове
Публикувано 10 ноември 2011 - 21:18
Ами не съм убедена, че искам телефон с 2 карти..определено няма да задоволят потребностите ми..Кеми, само кажи че те интерсува читав и ще ти намерим такъв, който отговаря на изискванията ти. Аз обаче си мисля, че ти си искаш и трите телефона. (Аз се върнах пак на варианта два)
Остава да се откажа от единия глобулски, но му е твърде хубав номера...освен да го прехвърля на виваком и да съм и на трите оператора..
не знам..нека сменя батерията на нокията, че най-дразни тва постоянно пискане
Добър вечер, колежке
Добър вечер, Варна..
Как я карате?
Публикувано 10 ноември 2011 - 21:30
Роше, аватара ти къРтиХа Ха
![]()
Интересно,от днес са ми дали БАН от форума на Добри Парцала.
Интересно с кво им преча като само чета там.![]()
Сега не ми се занимава ама утре ще вляза през прокси и ще му надам едни цветущи поздрави на цялата му рода.
Това ми излиза при опит да вляза.
Грешка!
Съжалявам, Рошен, достъпът до този форум е забранен!
Простащина
Наздраве момчета
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 10 ноември 2011 - 21:50
Добър вечер, Варна..
![]()
Как я карате?
Амиии, днес ходих до Пловдив и сега смятам да си почивам, че утре в 8 съм в залата
За теб специално един букет
Наздраве и лека вечер на всички
Публикувано 10 ноември 2011 - 21:53
Ех, тоя Пловдив бе..
Почивай, почивай
..и аз след малко се пъхвам в леглото..
Почивай, почивай
Публикувано 10 ноември 2011 - 21:55
Да не си ходил до Балкан Стар.Амиии, днес ходих до Пловдив
Камелия, да не би, да не го обичаш моя град...Ех, тоя Пловдив бе..
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 10 ноември 2011 - 21:58
Да не си ходил до Балкан Стар.
Ааа, не.
Ходих....по работа
За справка, спойлера по-горе
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА