ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 04 ноември 2011 - 00:58
М/у другото, някой има ли идея за някакъв як калъф за Macbook 11" от естествена кожа?
Аз съм намерил само един под 100лв. досега (iTaste Studio), но преди да поръчам ми се иска да проверя за алтернативи... а нищо не намирам,
Искам прост калъф от естествена кожа, без финтифлюшки.
Аз съм намерил само един под 100лв. досега (iTaste Studio), но преди да поръчам ми се иска да проверя за алтернативи... а нищо не намирам,
Публикувано 04 ноември 2011 - 01:01
Ейййй мЪ тая мноуу шукаритетна бе МОЙ
Ако не е тайна колко струва тая капачка ?
П.С Пешката от Варна има много лека ръка.....от него как ми е тръгнало....един купен чаркулаци съм събрал и стотинка не съм дал
Ако не е тайна колко струва тая капачка ?
П.С Пешката от Варна има много лека ръка.....от него как ми е тръгнало....един купен чаркулаци съм събрал и стотинка не съм дал
By Batev
Публикувано 04 ноември 2011 - 01:04
М/у другото, някой има ли идея за някакъв як калъф за Macbook 11" от естествена кожа?
Така по между другото цяла София те знае колко си откачен.....затова отиди си при тапицерите и си направи това което искаш....даже може да си гравираш и името....
примерно by Liloff
или нещо за баварийката
By Batev
Публикувано 04 ноември 2011 - 01:16
40ина лв. е капачката. Ама съм пил малко тая вечер и имам принципи... не пазарувам по eBay вече пил... сутринта, ако още искам, тогава!
Колкото до калъфа, няма да могат да го направят хубаво тапицерите, аз иначе досега да съм го направил!
Един приятел си купи калъфче, но цената е 200$, мисля че е прекалено!
Иначе за колата нищо засега... Трябва да монтирам автопилота и парктроника, че седят в един кашон. Поне всички чаркаля са събрани.
Трябва на жената да й ушием един калъф за резервната гума, че я газифицирахме и много нещо почна да се радва на моите вманиачавания... това не е добре. Иначе Микрата е добре на газ, да не разправят че били трудни, нищо им няма за газиране.
И капачките, и болтовете ги имаш, ма вземи ела насам да ти ги дам, не се скатавай по Калифорния.
Айде, лека че утре бач!
Колкото до калъфа, няма да могат да го направят хубаво тапицерите, аз иначе досега да съм го направил!
Един приятел си купи калъфче, но цената е 200$, мисля че е прекалено!
Иначе за колата нищо засега... Трябва да монтирам автопилота и парктроника, че седят в един кашон. Поне всички чаркаля са събрани.
Трябва на жената да й ушием един калъф за резервната гума, че я газифицирахме и много нещо почна да се радва на моите вманиачавания... това не е добре. Иначе Микрата е добре на газ, да не разправят че били трудни, нищо им няма за газиране.
И капачките, и болтовете ги имаш, ма вземи ела насам да ти ги дам, не се скатавай по Калифорния.
Айде, лека че утре бач!
Публикувано 04 ноември 2011 - 01:22
Трябва на жената да й ушием един калъф за резервната гума, че я газифицирахме и много нещо почна да се радва на моите вманиачавания... това не е добре.
Айде, лека че утре бач!
Аууууууууууу ти яко си загазил броо.........колата на жената аууууууу мнееее мнеееее тия грешки не ги прави ПЛИЙС
Ако трябва да съм честен вече ми липсвате ВСИЧКИ и искам много ама много да дойда да се полафим на Шипката
By Batev
Публикувано 04 ноември 2011 - 07:56
От домашният комп, вързан на рутера с "твърда връзка". План за 27лв към Спектрумнет:
това е през wifi от лаптоп:
Ето и от телефона през WIFI:
Май трябва да си пипам настройките на рутера - и без това си е още на фабричните.
това е през wifi от лаптоп:
Ето и от телефона през WIFI:
Май трябва да си пипам настройките на рутера - и без това си е още на фабричните.
Този пост е редактиран от Blond: 04 ноември 2011 - 08:25
Публикувано 04 ноември 2011 - 08:43
Самурайче кфо да ти кажа бртале......тоя форум е някаква зараза.......събуждам се само....и преди да си измия зъбите.....първо отварям форума
By Batev
Публикувано 04 ноември 2011 - 08:53
Маниак си ти. Илиянски!
Аз поне си измивам зъбите първо и си пускам кафеварката.
Публикувано 04 ноември 2011 - 09:31
http://www.mobile.bg/11320221486386433 Някой не вярваше,че има 4matic
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 04 ноември 2011 - 10:01
Аз продължавам да не вярвам че има AMG 4 matic!
Кой знае това какво е.
Някой ако може да му докопа рамата за да поровим малко
Кой знае това какво е.
Някой ако може да му докопа рамата за да поровим малко
Публикувано 04 ноември 2011 - 10:13
Добро утро и успешен ден на всички!
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 04 ноември 2011 - 10:24
Добро утро и успешен ден на всички!
И на тебе Братле
By Batev
Публикувано 04 ноември 2011 - 10:25
Маниак си ти. Илиянски!
Кфо да направя бре Бат Веско....и аз неискам.....ама сте ми страст.Булкичката ми вика че само Вас Ви обичам
By Batev
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни