ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 30 октомври 2011 - 20:05
е тая сега я забелязах и ме изкефи
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 30 октомври 2011 - 20:21
...
Сега е смотано, студ, бррр
Абе не ни обяснявай ти - винаги е хубаво край морето. Особено пък зимата като я няма всичката "гмеж".
Публикувано 30 октомври 2011 - 20:47
Шшшшт, тихУ
Тук винаги си е готино, ама ти такива вътрешни тайни не издавай
Аз лично предпочитам лятото, кеф ти плажче, кеф ти кръчма на плажа привечер, кеф ти кекс!!! on the beach после...
Тук винаги си е готино, ама ти такива вътрешни тайни не издавай
Аз лично предпочитам лятото, кеф ти плажче, кеф ти кръчма на плажа привечер, кеф ти кекс!!! on the beach после...
Публикувано 30 октомври 2011 - 21:06
Това от давна бях решил да го снимам
Прикачени файлове
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 30 октомври 2011 - 21:36
... Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището" Харолд Уилсън
Защо така негативно към гробищата бе колега, всеки оптимист вижда само плюсове забити в земята в гробищата...
Ако ще се ходи до Варна и аз бих желал да дойда, единствено топлото слънце ще ми липсва... ама с таква компания на кой му пука за слънцето...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 30 октомври 2011 - 22:23
Оо, Пешо..честитооо!
И мерси...честито и на другите, които като мен посиняха..
И мерси...честито и на другите, които като мен посиняха..
Публикувано 30 октомври 2011 - 22:31
Бих повторил, "Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището" Харолд Уилсън
Gangsta Man, нека, нека нещата вървят САМО напред!!! Това ще допринесе за сплотяване на Бенц обществото - това е истината, а не да сме разеденени...
Хубави думи приятелю
By Batev
Публикувано 30 октомври 2011 - 22:43
Охо, Лиловче..и на теб честито..
Публикувано 30 октомври 2011 - 22:43
Радвам се, че мислиш и ти така Gangsta Man! Според мен, само такива мисли и действия биха ни повели напред(мое мнение)!Хубави думи приятелю
Като помисли човек, колко здрави приятелства, са станали заради любимата ни Марка.
В пловдивската Бенц група, точно това ни обединява, приятелство и взаймопомощ(та нали затова са тези форуми).
Затова си позволих да поздравя колегата Пешо, който смятам за позитивен човек, без да го познавам на живо.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 30 октомври 2011 - 22:53
Богомиле....мога да изпиша фермани затова колко добро съм видял от този Мб Клуб
Но ще кажа само, че откакто влизам и пиша и отивам на срещи на Мб Клуб......просто живота ми е станал една идея по лесен
Тук не говорим само за коли.....а говорим за истински хора на които можеш да разчиташ на всичко
Радвам се, че съм тук сред Вас, че си комуникираме и че споделяме един или друг опит
Но ще кажа само, че откакто влизам и пиша и отивам на срещи на Мб Клуб......просто живота ми е станал една идея по лесен
Тук не говорим само за коли.....а говорим за истински хора на които можеш да разчиташ на всичко
Радвам се, че съм тук сред Вас, че си комуникираме и че споделяме един или друг опит
By Batev
Публикувано 30 октомври 2011 - 23:08
Банда,ходихте ли днес след сбирката да гледате SL-а.
Публикувано 30 октомври 2011 - 23:28
Честито и на Събсоника и на Лилов.......за новата служба
П.с Момчета само по полека със секирите Лека и Успешна служба Ви желая
П.с Момчета само по полека със секирите Лека и Успешна служба Ви желая
By Batev
Публикувано 30 октомври 2011 - 23:31
На всички нови членове -ЧЕСТИТО
Надявам се новата 2012 година да Ви дадем много поводи за радости от членството в клуба(да ми се чуди човек ,що не станах политик)
Честитя и на колегите заели се с нелеката задача да Модерират клуб в които повечето се познаваме и се стараем да сме толерантни-молбата ми към всички ползващи форума е да се опитат да разберат естеството на работа на модератора и да не му се сърдят когато си върши работата-за доброто на всички
Надявам се новата 2012 година да Ви дадем много поводи за радости от членството в клуба(да ми се чуди човек ,що не станах политик)
Честитя и на колегите заели се с нелеката задача да Модерират клуб в които повечето се познаваме и се стараем да сме толерантни-молбата ми към всички ползващи форума е да се опитат да разберат естеството на работа на модератора и да не му се сърдят когато си върши работата-за доброто на всички
Публикувано 30 октомври 2011 - 23:32
Бате, събрахме оборота от пицата, делнахме файдичката и вече глей... БМВист модераторАйдеее днес пиийнахте по едно кафенцее и гледам модове.....сменени имена......мани манииии пак е имало нещо под масата
Благодаря, Ками!Охо, Лиловче..и на теб честито..
Публикувано 30 октомври 2011 - 23:38
Е тФа вече го няма никъдее......да бръмчиш с БМВ и да си мод в Мб Клуб......покрай тия избори....баси мамата........всичко е пощурело
Щом и за да станеш Мод треа хвърляш под масата докъде стигна тая България
П.С Обръщам се към всички колеги от София.....интересно ми е по колко лева даваха Лилов, Пешката, и Събсоника за да ги изберете тях за Модове
Знаех си че днес в СОфия ще е далаверката ама яяя аз па У Петрич си седим
Щом и за да станеш Мод треа хвърляш под масата докъде стигна тая България
П.С Обръщам се към всички колеги от София.....интересно ми е по колко лева даваха Лилов, Пешката, и Събсоника за да ги изберете тях за Модове
Знаех си че днес в СОфия ще е далаверката ама яяя аз па У Петрич си седим
By Batev
9 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 9 гости, 0 анонимни