Само тя е в плеара , като трагна за някъде и се сетя за тая песен и си викам , хайде да почерпя гангстера с един kick down
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:22
Само тя е в плеара , като трагна за някъде и се сетя за тая песен и си викам , хайде да почерпя гангстера с един kick down
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:24
Еееее уникален си батко
Винаги ме поздарвявай с кик само искам на припева да караш така както го пея
Винаги ме поздарвявай с кик само искам на припева да караш така както го пея
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:26
Пешка как ти влиза една пуста всяка вечер незнам
Хората ще си помислят че си алокохолик хахах
Аз по малко се наказвам, не повече от 100 гр., ама достатъчно че да не мога да се движа с кола
А ти с тея малките пичета.......
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:29
Аз по малко се наказвам, не повече от 100 гр., ама достатъчно че да не мога да се движа с кола
А ти с тея малките пичета.......
Ако е по 100 грама може....даже е полезно..хубаво си прайкаш
А тея малките хмммм справям се някак си
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:37
Аз защото е полезно
А за другото, ако закъсаш нещо....да се обадиш
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:39
Хахахахахххахахахахахаха Обевезно
П.С Сладур си
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:47
Чак пък...
Ама няма да ти пиша по колата
Я кажи, май файда в София да идвам няма.
Да се дотътрям при фенките направо
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:48
Според Магаданските учени от "Майкоо кво съм магаре зад волана" песента на Илиян Гагнстера от Петрич - Яко Движи повишава разхода градско с 5 и повече литри без значение кога я слушате
Според същите няма значение дали сте спрели или сте в движение
Според същите няма значение дали сте спрели или сте в движение
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:50
Ей спамърррс...
Гейнгста бро... листчетата ги има от както си с 15ките.. прай си сметката
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:52
Чак пък...
Ама няма да ти пиша по колата
Я кажи, май файда в София да идвам няма.
Да се дотътрям при фенките направо
ХАХХАХАХХАХ Пешка и от Софиянци има файде......всички са толкова готини и печени, че рядко някой може да те върне за услуга или каквото и да е било
А ако дойдеш в Благоевград......само кажи, че ме познаваш, че си ми френдче и стой та гледай
Ти само ми ела в Благоевград и ти обещавам, че после 1 месец няма да можеш да си повярваш как си си изкарал
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:54
Ей спамърррс...
Опаааа ето го и НАЧАЛНИКА давайте по спокойно вече....че не ми се мисли какво ни чака....тоя все с БАН заплашва
Листчетата с 15-ките стоят ама ти незнаеш новата новина, че сигурно скоро Гейнгста ще си търси за зимни 19-ки
И това го казвам съвсем сериозно и отговорно
Лятото ще си джиткам на 18 а зимата на 19-ки......
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 22:00
Атанасов, ти ли беше с номер 1579, че днес те мернах два пъти из София, ако си бил ти де..
Ако отпред пише КН съм бил аз. Цял ден обикалям за плочки-пълна щуротия трябва да чакам 3 седмици да ми ги доставят. Направо Дядо Коледа ще ги лепи!
Публикувано 29 октомври 2011 - 22:01
Направо пиши на бай ти Васил.. той знае как се прави тоя номер със зимни 19.. и летни 18
а мен ако питаш.. си търси 16.. вместо 19 ..
Ся заради тебе.. име ще ми излезе.. аз само тебе ще банирам бе Оти имаш да учиш
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 октомври 2011 - 22:07
Направо пиши на бай ти Васил.. той знае как се прави тоя номер със зимни 19.. и летни 18
Знам знам аз от него гледам.......нали знаеш, че той ми е учителя Какъвто учителя такъв и ученика
За момента имам само похвали и се справям добре.....ама съм в сесия от 10 до 31 декември...и май тогава ще съм баннат
И като се разприказвахме за Коледа.......предполагам че ще има коледно парти ма МБ Клуб и таз година нали ?
П.С Чак не ми се повдига темата за Коледното Парти като знам колко разправии са, организациии и колко сме серизониии
By Batev
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни