Ами насе - точно така трябва да работи! Ти как иначе си го представяш? Като дадеш да те помни, те помни само на това място, на което си бил, когато си дал да те помни. А после вкъщи как да те помни? Ако и вкъщи му дадеш същото - ще те помни и на двете места едновременно. Аз например съм се "запомнил" вкъщи и в офиса и си влизам без да пиша парола и от двете места. Ама трябва да се запомниш на всяко място поотделно.Ето - питам - защо като си пиша името и паролата и слагам чофка да ме запомни, а после като вляза от друго място, вкъщи се оказва, че не ме помни?
Освен това помненето има някакъв срок. Мисля, че беше 1 месец, ама не съм сигурен. Т.е. ако месец не влизаш от дадено място и те "забравя". И също така - тия запомняния се пазят в едни сесии. При рестартиране на сървъра (което се случва рядко, но все пак се случва) сесиите се затриват и се налага да се влезе еднократно с име и парола, но може наново да те запомни
Ако само отвориш списъка с непрочетените теми - трябва да си останат непрочетени и по-късно. Няма значение от къде отваряш сега и от къде после.И второ - през деня като погледна "Новите коментари", но не съм успял да ги разгледам всичките, вечерта не мога да видя тема с нови коментари, която само съм видял че я има, но не съм я разгледал.
Примерно - виждаш, че имаш непрочетени коментари към тема във форум Е-класа от работата, но не отваряш темата.
Прибираш се вкъщи - тази тема все още трябва да е маркирана че съдържа непрочетени коментари, независимо, че вече си на друг компютър.
Но ако в офиса отвориш темата, тя има 3 страници непрочетени коментари, ти прочетеш първия и хлопнеш джама. Като се прибереш вкъщи няма да ти пише, че има нови коментари, освен ако някой не напише нещо ново, докато пътуваш от работата към вкъщи.