Нещо си объркал тона и тука....и удивителните ти идват в повече ми се струва
Явно си мислиш ,че аз съм на заплата в МБКБ и съм ДЛЪЖЕН да ти оправям бакиите всеки път-щото ти си КАЗАЛ и тва е!!!-ако искаме!-ако не-да си е*абваме капаците-така ли?!
..няма нужда да те гоним Васо-с държанието си сам ,ще отчуждиш повечето хора от себе си-изводите си прави сам.
Сполай ти
Нито си мисля че си на заплата,нито си мисля че се отчуждавам,нито имам намерение да карам множественото число което употребяваш,да си обгрижва капаците!
Не! Поста ми е само и единствено към теб и няма нужда да намесваш колегите ти. Обърнал съм се към теб и отново го уточнявам!
Удивителните изразяват непоколебимата ми позиция а поставените плюсове към постовете ти даже и не съм ги забелязъл. Но е хубаво че ти дават стимул за действие към определянето на така нареченият от теб и от тях/плюсовете/ груб тон.
Да! Позволявам си да слагам удивителни и ще продължа да ги слагам. Преценката е твоя! Само недей да забравяш че редом с удивителните лягам под колите на нуждаещите се и отделям от времето си за тяхното добро и за някого мъничко улеснение от появилият се дразним проблем с дрехи които не са за работа. Защо бе? Щото искам да ти е гадно ли? Искам да си еабваш капаците ли? А? Защо? Защо? Или сега ще кажеш че въпросителните са много? Е не ти прави чест,с три удивителни.
Още един път ти казвам,бай Васил няма да се промени и добавям че никога не е имал намерение да прецаква идейте на това място! Това е много пресилено казано и за жалост намирам че споменаването му е нещо като бягане от проблема който правиш от несъгласието ми в мнение за "некачествената" музика по недостатъчният критерии на един младеж.
Забелязвам че думи от сорта на: приятел, благодаря че те има, дано има повече като тебе тук и мн.мн.други изречени и излязли от твоята уста и клавиатура са породени без чувство и са лишени от всякаква истинност. Сполай ми разбира се! Благодаря! Има за какво!
С кой акъл и как ти мина през главата да кажеш че развалям идейте на клуба? Е не мога да си обясня...УжасТ! Може би ще имам време да помисля защо...може и да се съглася с някой твой твърдения ...НО никога няма да се съглася че ебавам идейте ви.....НИКОГА!
По-трагичното е че ти заставаш зад един човек който никога не е мислил доброто на клубът,никога не е бил съгласен с действията ви и постоянно го е тиражирал пред всички с които се е срещнал или писал в нета - гарантирано от бай Васил!
Това е моята истина и твърдо заставам зад нея....... а за прецакването на идейте,оставям преценката не само на теб ами на целият екип - без удивителни.....
Филипе,бай Васил не си мени думите просто ей така. Запомни го! Няма ултиматуми,няма стачки,няма подмолност!
Бай Васил дава,но и си иска своето. Такъв му е характера!
Зариват ме на лични за помощ. На никого не отказвам,за всеки познат и непознат тръгвам. Добрината ми е в повече човече! Бай Васил не дели хората на едни и други...песни ви написах...държах да се изпеее и да се спомене клуба чийто идей "съботирам". С това ли заставам срещу идейте? Баси! Колко грубо преувеличено!
Този пост е редактиран от бай Васил: 05 октомври 2011 - 09:34