Бай Васо, защо не приемаш различни гледни точки от твоята?
И двамата сте напълно прави. Висок клас кола е, свири хубаво за заводска музика. Според мен дори и при високата серия аудио на W140 Bose не може да се пребори с Bose-то и разни Bang & Olufsen изпълнения във високият клас нови модели на Audi.
Лични наблюдения, но в момента и от края на 90те години, Audi имат най-доброто заводско озвучаване. Същото го споделят и по доста ревюта... трябва да има разумна причина, нали?
Не че не свири добре... И компонентите им, доколкото съм чувал от много запознати хора, са качествени, но според мен може да се очаква още, иначе свири доста задоволително.
Докато едно Audi с Bang & Olufsen свири феноменално.
Sound процесорите си имат и плюсове и минуси, но да отречеш с един замах новите технологии в аудиото е малко повърхностно.
Все едно дай всички да отречем съвременните инжекциони и да почнем да се кланяме на карбуратора, щото адски много легендарни бегачки от преди 30 години са с карбуратори и се движат и до днес.
Какво значение има колко Ома са заводските говорители в случая? Мисля че ниския клас озвучаване бяха 2Ohm.
Лилов,много голямо значение има съпротивлението и с кое радио ще свирят заводските говорители. Да! Те ще свирят добре само ако радиото отговаря на консумацията им! А понеже 140 има доста качествена музика но омовете на говорителите са различни от масовките по техномаркетите,при подмяна на радиото,няма как да се усети качеството от хартиените и говорители!
Ето затова не приемам изказвания като това че 140 има някаква си музика,защото знам че Пушката е с такова радио и със говорителите на 140. Сега вече разбра ли какво говоря? Ако си разбрал,добре! Ако не си,язък!
Всички големи Бенц имат супер качествено и пресметнато озвучаване!
Новите са си нови! Но единствено многок висок клас от новото различно озвучаване за кола,може да се доближи до звука в 140!
Пак казвам! Пикая на новите интегрални усилватели! Истината е в транзистора! Защо? Трябва да прочетеш.
Ако се сменя радио в 140 и ако наистина държим и разбираме от саунд,ПОДМЕНЯМЕ и говорителите! Само с нов плеар в 140 НЕ СТАВА!
Те това Лилов имам пред вид и те затова не приемам мнението на Пушката!