http://www.dariknews...ticle_id=780790
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 27 септември 2011 - 11:35
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 27 септември 2011 - 18:20
Оооо,Филко,здрасти.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 септември 2011 - 18:36
Много силна статия .. евала на Дарик бих казал аз
![]()
http://www.dariknews...ticle_id=780790
Благодаря на този Българин, който най- после се осмели публично да нарече нещата с истинските им имена. Благодаря на Дарик радио за гражданската доблест да го публикува.
Публикувано 27 септември 2011 - 20:35
Здрасти
Oooou
ДРАГО ми е да те срещна!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 септември 2011 - 20:41
Имам те в предвид значи!
Само че малко трудно ще ги продадеш, защото те не се чупят и съответно е малко вероятно някой да търси друга кутия.
В София работя.
М'да,прав си Марти,имам ги отдавна
По-важното в случая знаеш ли кое е..........че вече правилният човек знае за тях.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 септември 2011 - 21:47
Тая маймуна Бенатова се обяснява при Слави сега.... Много арогантна душица е... Просто искам да си хвърля телевизора. Слави също се излага за пореден път

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 27 септември 2011 - 22:21
Ами добра среща и на теб.
Ами не е много добра,щот си мноу сирийоузиьен. Тури една усмивчица де.
Публикувано 27 септември 2011 - 22:58
С Петя се познавам откакто бях 7-ми клас. С една година по-малка от мен, борбена. По-умна и по-самостоятелна от мен, родителите й са пенсионери. От Габрово е, тренираше волейбол. Петя дойде да учи в София, намери си приятел, заживяха заедно на квартира. Работеха и учиха магистратура пак тук в София. Петя танцува на сватбата ми. През 2006-та я заболява коляното и й поставят страшната диагноза.."мезенхимален хондросарком" - рядка форма на агресивен рак на хрущялите, тя не ми казва, за да не се притеснявам,защото съм в последните месеци на бременността си. казват й, че единственият й шанс е ампутация. Ампутират й крака.Болките са убийствени. 3 м.след ампутацията има метастази в белият дроб, отварят гръдния й кош за да ги премахнат. Приятелят й я изоставя, тя остава сама да се бори с живота на инвалид в София, събират пари за протезата й, купуват..тя успява да завърши магистратурата си, живее сама с котката си, кара кола, пазарува, готви, плаща квартирата си, получава 75 лв. социална пенсия.
Това се случи преди 5 г. Сега Петя е в София, сама, работи..бори се, но знае, че болестта й е нелечима. Виждаме се..общуваме..споделя ми, че са оперирали гърдите й от доброкачествени образувания преди месец-два. Изглежда отчаяна, самотна..никой не иска да излиза с нея, а тя е прекрасна..във всеки един смисъл...
Петя преди малко ми написа набързо в скайп, че утре отново ще оперират крака й, като че туморът се е върнал....
50 на сто от хората с тази диагноза живеят до 5 години, едва 30 процента доживяват до 10 години.
Не мога, не искам да възприема мисълта, че Петя е обречена..и аз, и който и да е, и всичките пари на света не могат да я спасят..
Защо..защо?
Това се случи преди 5 г. Сега Петя е в София, сама, работи..бори се, но знае, че болестта й е нелечима. Виждаме се..общуваме..споделя ми, че са оперирали гърдите й от доброкачествени образувания преди месец-два. Изглежда отчаяна, самотна..никой не иска да излиза с нея, а тя е прекрасна..във всеки един смисъл...
Петя преди малко ми написа набързо в скайп, че утре отново ще оперират крака й, като че туморът се е върнал....
50 на сто от хората с тази диагноза живеят до 5 години, едва 30 процента доживяват до 10 години.
Не мога, не искам да възприема мисълта, че Петя е обречена..и аз, и който и да е, и всичките пари на света не могат да я спасят..
Защо..защо?
Публикувано 27 септември 2011 - 23:27
Петя
всичките пари на света не могат да я спасят..
Защо..защо?
Оооо приятелче,дано тази девойка се отърве от тази гнусна чума! С цялото си сърце и душа и го пожелавам! Дано да има кусмет!
Пак с пари ще стане Камчо,но дано по-скоро да се появи човека който да каже къде и кое да бъде купено с тях за да се излекуват всички хора с нейният и подобни карциноми.
Помагай и духом мила. Тя истински се нуждае от това!
Дано!
Публикувано 27 септември 2011 - 23:31
Защото живота е кучка-затова!С Петя се познавам откакто бях 7-ми клас. С една година по-малка от мен, борбена. По-умна и по-самостоятелна от мен, родителите й са пенсионери. От Габрово е, тренираше волейбол. Петя дойде да учи в София, намери си приятел, заживяха заедно на квартира. Работеха и учиха магистратура пак тук в София. Петя танцува на сватбата ми. През 2006-та я заболява коляното и й поставят страшната диагноза.."мезенхимален хондросарком" - рядка форма на агресивен рак на хрущялите, тя не ми казва, за да не се притеснявам,защото съм в последните месеци на бременността си. казват й, че единственият й шанс е ампутация. Ампутират й крака.Болките са убийствени. 3 м.след ампутацията има метастази в белият дроб, отварят гръдния й кош за да ги премахнат. Приятелят й я изоставя, тя остава сама да се бори с живота на инвалид в София, събират пари за протезата й, купуват..тя успява да завърши магистратурата си, живее сама с котката си, кара кола, пазарува, готви, плаща квартирата си, получава 75 лв. социална пенсия.
Защо..защо?
Защото хората не може да разберем ,колко много всъщност имаме-но трябва да мрънкаме-всеки ден!!!
Защото ,когато разберем колко много имаме-ще искаме да дадем малко и на Петя и на такива като нея-не говоря за нещо материално-говоря за най обикновен жест ,които на нас ни се струва толкова обикновен и незабележим ,че даже е незначителен-а за някои това може да означава целия свят...
Та затова Ками-живота е кучка и съжелявам ,че Петя го разбира по този болезнено директен начин-когато нещо такова ти се случи-тогава разбираш ,че ги няма всички тия сили свише ,защото ако ги имаше и искат да ни изпитат по този начин-това е жестокост!!!
ако ги имаше и изупваме стари грехове-това е жестокост!!!
Затова кажи на Петя да взима ВСИЧКО от всеки един ден и една нощ-да прави всичко това което иска и да не мисли какво ще бъде утре-защото енергията НИКОГА не се губи-ерго -и тя никога няма да се загуби-просто трябва да се зареди с позитивност ,за да бъде една светла енергия .
Не я съжелявай и не страдай заради нея-защото ако Петя си отиде-сигурно ще е на едно по добро място..а ние ще останем тук за да страдаме.
Така ,че каквото ти казах да посъветваш Петя-го направи и за себе си
Публикувано 28 септември 2011 - 09:14
Тая маймуна Бенатова се обяснява при Слави сега.... Много арогантна душица е... Просто искам да си хвърля телевизора. Слави също се излага за пореден път
Аз така и не разбрах, защо срещу нея се надигна такова недоволство. Да, съгласен съм, че на народа му е дошло до гуша и такива действия на агитките и другите участващи, следва да бъдат разбрани-аз също ги подкрепям. Това не значи обаче, че това което казва Бенатова, не е вярно. Не казвам, че ненамесата на полицаите не е нещо добро за обществото българи в конкретния случай, макар и не съоъбразно закона. Тук, в коментарите й не става дума за справедливост, а дали нещата следва да се случват по този начин. И аз приемам, че накрая народа трябва да се вдигне и сам да реши проблемите си, защото държавата унижава собствените си граждани-българи. Значи ли обаче това, че подходът е правилен и демократичен. Ами не значи. Приемаме, че накрая май така ще се решават проблемите, но това не е извод, че казаното от Бенатова е невярно. И сега ако някой каже, че като цяло, във футболните агитки са все кротки хорица и не чупят, и не се бият доста пъти без никаква причина, и не правят зулуми, здраве му кажи. Вчера доста детайлно слушах разговорът й със Слави и не видях някаква липса на логика или противоречие, като се има предвид, че следих внимателно и репортажите й по време на събитията. Просто каза истината. Едно е да се приеме, че журналистите в случая следва да си траят и да не коментират какво се случва, за благото на БГ, а съвсем друго е да се твърди, че Бенатова е направила неверни коментари и неправилни изводи. Ами някой провери ли тази информация, че конкретната къща, дето е бил Цар Киро не е нападната, а са изгорени други негови, в които той преимуществено не живее, респективно в момента не е бил нито той, нито негови близки. Ами ако това е така, което с оглед на това, че нямаше хора по запалените къщи е доста вероятно! Че още с влизане в селото, преди да прави каквито и да е коментари, хората са я посрещнали на нож..........защо? Това, че в началото са били само хората от селото, но къщите са палени не от жителите му, а от агитките дошли по-късно - вярно ли е, не е ли?
Това, че Бенатова поставя доста въпроси, не значи, че заема някаква страна, а просто, че коментира това, което е видяла, което няма нищо общо с позицията й, дали спрямо това малцинство следва да се действа по този начин, т.е. твърдо. Тя не е казала-трябва или не трябва, а просто коментира видяното.
Това е според мен!
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 28 септември 2011 - 11:25
Аз така и не разбрах, защо срещу нея се надигна такова недоволство. Да, съгласен съм, че на народа му е дошло до гуша и такива действия на агитките и другите участващи, следва да бъдат разбрани-аз също ги подкрепям. Това не значи обаче, че това което казва Бенатова, не е вярно. Не казвам, че ненамесата на полицаите не е нещо добро за обществото българи в конкретния случай, макар и не съоъбразно закона. Тук, в коментарите й не става дума за справедливост, а дали нещата следва да се случват по този начин. И аз приемам, че накрая народа трябва да се вдигне и сам да реши проблемите си, защото държавата унижава собствените си граждани-българи. Значи ли обаче това, че подходът е правилен и демократичен. Ами не значи. Приемаме, че накрая май така ще се решават проблемите, но това не е извод, че казаното от Бенатова е невярно. И сега ако някой каже, че като цяло, във футболните агитки са все кротки хорица и не чупят, и не се бият доста пъти без никаква причина, и не правят зулуми, здраве му кажи. Вчера доста детайлно слушах разговорът й със Слави и не видях някаква липса на логика или противоречие, като се има предвид, че следих внимателно и репортажите й по време на събитията. Просто каза истината. Едно е да се приеме, че журналистите в случая следва да си траят и да не коментират какво се случва, за благото на БГ, а съвсем друго е да се твърди, че Бенатова е направила неверни коментари и неправилни изводи. Ами някой провери ли тази информация, че конкретната къща, дето е бил Цар Киро не е нападната, а са изгорени други негови, в които той преимуществено не живее, респективно в момента не е бил нито той, нито негови близки. Ами ако това е така, което с оглед на това, че нямаше хора по запалените къщи е доста вероятно! Че още с влизане в селото, преди да прави каквито и да е коментари, хората са я посрещнали на нож..........защо? Това, че в началото са били само хората от селото, но къщите са палени не от жителите му, а от агитките дошли по-късно - вярно ли е, не е ли?
Това, че Бенатова поставя доста въпроси, не значи, че заема някаква страна, а просто, че коментира това, което е видяла, което няма нищо общо с позицията й, дали спрямо това малцинство следва да се действа по този начин, т.е. твърдо. Тя не е казала-трябва или не трябва, а просто коментира видяното.
Това е според мен!
Чети между редовете!
Един добър журналист, който може да борави с думи, може да извърти нещата както си иска, и да създаде каквито впечатления си иска на масата глупави хора които приемат всичко което дават по телевизията за истина!
Журналиста може да извърти нещата както си иска. За пример ще ти дам това:
Забележи субтитрите как пресъздават нещата от друга гледна точка! Всеки човек си има глава на раменете и решава сам за себе си!
http://vbox7.com/play:509eb1f98f
Публикувано 28 септември 2011 - 12:12
Тук въобще не говорим за извъртане на нещата. Това, че всеки добър журналист го умее е ясно, както е ясно, че медиите като цяло могат да го правят..............и го правят. Работата тръгна от там, че едва ли не Бенатова е обидила феновете, като ги е наричала с разни епитети, а в същото време не е трябвало да го прави, защото те макар да палят, чупят и т.н., го правят за благото на българщината. Дали е така и дали трябва да подкрепим тези действия е съвсем отделен въпрос. Именно разковничето бе в началото, как Бенатова е наричала протестиращите и как е описвала начина, по който се държат. За какво извъртане говорим, то няма общо за негодуванието срещу нея, което пък се породи от изказванията й.
А Бенатова много добре я знам, преди години ме интервюира, във връзка с работата ми и обществените проблеми, които я засягаха, т.е. правомощията и дейността на институцията, в която тогава работех. Агресивна е и много други неща, но.........тук говорим за друго.
А Бенатова много добре я знам, преди години ме интервюира, във връзка с работата ми и обществените проблеми, които я засягаха, т.е. правомощията и дейността на институцията, в която тогава работех. Агресивна е и много други неща, но.........тук говорим за друго.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
9 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 9 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА