П.С Вчера минавах по твоя край и баш за тебе се сетих
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 23 септември 2011 - 23:47
Ками аз заради всички тея лонгури се вдигам от Петрич до София......а заради тебе ако требе до морето ке стигна 

By Batev
Публикувано 23 септември 2011 - 23:52
а заради тебе ако стигна до морето па Я
Мъжа ми на времето..минаваше София, Преслав, София само за да ме види за 20 минути..на първия туарег колко бързо му заминаваха накладките не е истина...
Генгстъ, а ти къде обикаляш по Шуменско?
Публикувано 23 септември 2011 - 23:55
![]()
Генгстъ, а ти къде обикаляш по Шуменско?
Ами къде Ками къде......и аз като мъжа ти
П.С Ти за Рибарица кФо реши.....ше ки доеШ нали бръмбъзлъкче мое

By Batev
Публикувано 24 септември 2011 - 00:09
Е, супер..генгстъ ин лав..днес си мислех точно, че гласът ти би звучал хубаво и на романтични балади..пял ли си такива?
А Рибарица..сигурно не тоя път..
Публикувано 24 септември 2011 - 00:18
Е, супер..генгстъ ин лав..днес си мислех точно, че гласът ти би звучал хубаво и на романтични балади..пял ли си такива?
Ами да ти кажа честно пял съм.....просто съм си правил експерименти и се получава добре...кат влеза у филма и погребална музика пея
За Рибарица ако ти не дойдеш отпадам и аз автоматично...а ако отпадна аз значи отпада и Бай Васил...отпада и Пафката...отпада и Хули.....отпада и Хамъра....и т.н
така, че помисли си дали си заслужава да отпадне цялата организация заради тебе

By Batev
Публикувано 24 септември 2011 - 09:29
ама да не видиш зор...
Да,да,зор! Кой бега от убавото....
На другиьо ден ке напрай най-арната баница и ке ни помни цел живот с добро.
Но определено си заслужава чакането! Страхотна женска е!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 24 септември 2011 - 20:22
Явно говорим за едно и също, на различни езици, само дето вие сте ултраси, а аз съвсем умерен турист.Който не му се катери и два метра пеша да ходи в Банско, и другаде - имаме достатъчно усрани от бетон и асфалт иначе незаменими места в БГ.
Преди години видях с очите си проект в 3D за хотелски комплекс на езерата. Засега е стопиран, дано така и си остане.
Мхм не съм очаквал такъв въпрос от теб адаш.![]()
За изгарянето на един литър бензин или нафта са нужни около 15кг. въздух, което май беше някъде към 12 кубични метра!!!!
А иначе сме в 21-ви век, и мислим за децата си. Хората на запад карат колела, а ние къде сме най-бедни уж не слизаме от кола![]()
п.с. знаеш нищо лично, просто понеже засегнахте темата да се изкажа и аз
Така, като ще си говорим кое колко замърсява, питал ли си се колко гориво и въздух отива за производството на 1мВ електроенергия или само колите замърсяват планините, а равнините в които са електроцентралите куччета ги яли. Ако лифта беше на педали да ми говориш, ама при положение че яде ток... За атомни ел.централи не повдигай въпроса, щото отработения уран не си го туряш в мазето, ама и не питаш къде отива.
Дай да си говорим за коли, щото тук сме в авто форум.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 24 септември 2011 - 20:37
Като доказателство, понеже добре известна форумна личност не ми вярва и съм му обещал да го уча да кара по-икономично!
Разход от София до с.Бели Искър (след Самоков и обратно).
140 и няколко км.
140 и няколко км.
Прикачени файлове
Публикувано 24 септември 2011 - 20:45
Много добро постижение! Аз ти вярвам!
Публикувано 24 септември 2011 - 20:48
Колеги, без преднамерени чувства, искам да ви съобщя, че с някои фенове на марката си организираме фен среща, която се обсъждаше в другия форум, даже и тук се чу за нея и планираме да я направим утре в 18:00 часа на добре познато място на всички вас. Избрахме този час, защото много хора са извън София за празниците и се предполага, че в неделя привечер ще се приберат с любимите си автомобили, а какво по хубаво от това да си завършат уикенда с други фенове на марката. Бих искал да поканя всички, които биха проявили интерес към тази фен среща да заповядат и пак искам да уточня, това не е среща на други форуми или на който и да било, просто фен среща. И още един път да добавя, каня ви с най добри чувства и не искам тази покана да се възприеме като игнориране от срещите на клуба или нещо подобно от управата на форума.
Това е мястото:
ПС: Ако сметнете, че това мнение нарушава правилата изтрийте го.
Това е мястото:
ПС: Ако сметнете, че това мнение нарушава правилата изтрийте го.
Публикувано 24 септември 2011 - 23:51
А как си с ходенето, че сме от ултрас клуба планински. А и лифта в Банско не бачка, ма с кола можеш и до двете хижи стигна.Абеее вземете ме заведете на лифт да видя и аз какво е това чудо..моят мъж ме заведе един път в Банско и каза..ти отивай, аз ще те чакам тук в хотела
...а аз не мога така, някой трябва да ме хване за ръчичка и да ме заведе
..и на ски не съм се качвала..
Срамота значи..
Днес и на Кончето беше мравуняк...не им видях колите, ама май им беше забавно и без тях
Публикувано 24 септември 2011 - 23:54
Лифта на Сливен е забавен... доста ретро! Задължителен за starters! 
Иначе аз се пуснах вчера по една еко-пътека над Самоков с доста мостчета. Много освежаващо!
Иначе аз се пуснах вчера по една еко-пътека над Самоков с доста мостчета. Много освежаващо!
Публикувано 25 септември 2011 - 00:23
Ами не съм много добре, имам тенговагинит на единия глезен и ме заболява петата малко като понатоваря крака си..после 3 мецеса трябва да ходя на иглотерапия и кинезитерапевт докато ми мине временно..и тва съвсем сериозно..А как си с ходенето, че сме от ултрас клуба планински. А и лифта в Банско не бачка, ма с кола можеш и до двете хижи стигна.
Е като ходих в Банско преди 2 г. работеше..-
Имам една приятелка там, трябва да й отида на гости значи -Лифта на Сливен е забавен... доста ретро! Задължителен за starters!
Публикувано 25 септември 2011 - 04:21
Като доказателство, понеже добре известна форумна личност не ми вярва и съм му обещал да го уча да кара по-икономично!
140 и няколко км.
Утепа ме броо
Вече и аз вярвам

By Batev
Публикувано 25 септември 2011 - 11:37
Мен ти под 10л градско падаш ли ?Утепа ме броо
Вече и аз вярвам
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА