ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 23:03
Gangsta, брат, малък си, не разбра ли?!? Не вървиш, момичето си пада по стари кучета
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 10 септември 2011 - 23:04
Лошото е , че не се знае какви ще са квесторите.. колко.. и тн
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 23:05
Лазо - гледам, че си ми звънял два пъти, ама аз така се бях заработил, че пушек се вдигаше... после ти звънях, ама не вдигна... нещо важно ли е?
Я споделете, ако някой има опит - как може да се изчисти петно от ръжда върху мрамор? Лошото е, че късно го видях и е престояло вече 1 седмица и яко е попило в мрамора... а пусто е бял камъка и сега много личи! Струва ми се, че с шлайфане или полиране няма да стане - проникнало е в дълбочина... трябва да е нещо избелващо.
Я споделете, ако някой има опит - как може да се изчисти петно от ръжда върху мрамор? Лошото е, че късно го видях и е престояло вече 1 седмица и яко е попило в мрамора... а пусто е бял камъка и сега много личи! Струва ми се, че с шлайфане или полиране няма да стане - проникнало е в дълбочина... трябва да е нещо избелващо.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 септември 2011 - 23:06
Gangsta, брат, малък си, не разбра ли?!? Не вървиш, момичето си пада по стари кучета
Ааааа Хули не така.......не бъркай в паничката.Ти си имаш своя паница яж си от там
By Batev
Публикувано 10 септември 2011 - 23:08
глока е добра машина,
но в мен трепти сърцето на джеимс бонд - валтер
само да беше сменил тоя астин с те тая шарвантия:
следващата мечта...
но в мен трепти сърцето на джеимс бонд - валтер
само да беше сменил тоя астин с те тая шарвантия:
следващата мечта...
Публикувано 10 септември 2011 - 23:08
Нещо и на морска тематика .. е такива ми ти работи ...
Баце само и покажи снимка на моята 210-ка и ми га прати.Найш ли каков голем лиген имам.....даже мое и салта да прави у него
By Batev
Публикувано 10 септември 2011 - 23:09
Ааа така ли било..Камитоо наЧи от института по Сексология(имам големи връзки там) ми съобщиха статистиката на Отдела за измерването
на ''дължините'' и дълбочините'' и се оказало, че при 25-годишните тигърчета имат с 2 см. по дълга тупалка отколкото 40 годишните
При което следвало по добро уплътнение при запълването на ''дълбочината''
П.С Информацията е достоверна на 100%
А за дебелината нищо ли не казаха...не на портфейла де..
Ками.. като ме цитираш и казваш от "вас" .. ще си помислят , че съм аз и ще ми скочат
Публикувано 10 септември 2011 - 23:09
Насе каква морса вълна бе брат... Взимам Гангстера да не се разсейва сега тук по Камелчето.. и още който иска.. и ни водиш където трябва.. на морето
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 23:10
! Струва ми се, че с шлайфане или полиране няма да стане - проникнало е в дълбочина... трябва да е нещо избелващо.
Илийка ако го оставиш да попие Меглио обезмаслител няма ли да стане.Това прави чудеса
By Batev
Публикувано 10 септември 2011 - 23:12
Гейнгста.. вземи си карай накрая 140ката.. или си купи 124.. и остави таз 210
Че у багажника на 140то... 3ма се возят спокойно.. смятай какви салта.. направо от трамплин ще може да скача
Че у багажника на 140то... 3ма се возят спокойно.. смятай какви салта.. направо от трамплин ще може да скача
Публикувано 10 септември 2011 - 23:13
Явно най-смелият..Ками , кажи кой е щастливеца де....
Баце само и покажи снимка на моята 210-ка и ми га прати.Найш ли каков голем лиген имам.....даже мое и салта да прави у него
Тя по Кайени ... с 210ката нема да мине номера ..
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Открих страшен препарат за кожени седалки Един такъв сивкав, размазва се и става лъскач!
Публикувано 10 септември 2011 - 23:14
Генйнгста,мо,бо,фро. парчето нема а ти помогне ич....Да се ева у френскиьо пич!
Гуей ся.
След 30 до 40г...мароко намалява със няколко санта...от 40 до 50 се надува като цуцульок и от там на сетне не се знае дали ке го мръзи или ке прай сичко яко партал като магаре годиняк .......
Казали сме ти.
Важното е като ревеш да се съобразяваш и по-силно да ревеш ако тия къде сме зад вратата не сме те чули,отма.
Гуей ся.
След 30 до 40г...мароко намалява със няколко санта...от 40 до 50 се надува като цуцульок и от там на сетне не се знае дали ке го мръзи или ке прай сичко яко партал като магаре годиняк .......
Казали сме ти.
Важното е като ревеш да се съобразяваш и по-силно да ревеш ако тия къде сме зад вратата не сме те чули,отма.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни