ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 29 декември 2009 - 17:07
Днес ми смениха хидравличната помпа...че от вчера едва завивах..както и да е, та отидох да ми измият колата на една бензиностанция Лук Ойл..
Зад мен спря мерцедес, ама аз не ги заглеждам много..
В последствие я оставих да я мият и влязох вътре да изпия едно кафе..докато чакам, та колегата с мерцедеса също беше вътре, попълваше си нещо..
И после излезе и като мина покрай витрината видях, че има пластина на клуба...
И не се обади.....
Веднага да си признава кой беше...определено ми видя и моята пластина...ама не каза тъй тъй колежке, ала бала...
Нямаше да те изям бе колега, най-много да те почерпя едно кафе, че ми писна сама да пия... -
Мерцедеса беше сребрист...колегата беше видимо на моя възраст, с риза.....симпатичен
Зад мен спря мерцедес, ама аз не ги заглеждам много..
В последствие я оставих да я мият и влязох вътре да изпия едно кафе..докато чакам, та колегата с мерцедеса също беше вътре, попълваше си нещо..
И после излезе и като мина покрай витрината видях, че има пластина на клуба...
И не се обади.....
Веднага да си признава кой беше...определено ми видя и моята пластина...ама не каза тъй тъй колежке, ала бала...
Нямаше да те изям бе колега, най-много да те почерпя едно кафе, че ми писна сама да пия... -
Мерцедеса беше сребрист...колегата беше видимо на моя възраст, с риза.....симпатичен
Публикувано 29 декември 2009 - 17:27
Абе мен като ме видя не ми се обади, ама колегата нали е бил "симпатичен" ха ха ха
btw, в неделя на Ал. Невски мина едно момче със детето си и ни поздрави, детенцето беше с шапка с надпис Iron Maiden , направо ме изкефи
Кой си ти бе колега, ако четеш тук, мини на някоя сбирка да се видим, като разбира се доведеш и малкия фен
поздрави и да го нагушкаш и намачкаш от мен
btw, в неделя на Ал. Невски мина едно момче със детето си и ни поздрави, детенцето беше с шапка с надпис Iron Maiden , направо ме изкефи
Кой си ти бе колега, ако четеш тук, мини на някоя сбирка да се видим, като разбира се доведеш и малкия фен
поздрави и да го нагушкаш и намачкаш от мен
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 29 декември 2009 - 17:55
Абе мен като ме видя не ми се обади, ама колегата нали е бил "симпатичен" ха ха ха
Ама ти беше в движение, а и бях сигурна, че си ти чак след като видях пластината на номера ти...а вече беше късно да викам..най-много да ме помислиш за хахо...
А "симпатичния"колега явно не ме е намерил за достатъчно симпатична да ми се обади...
Публикувано 29 декември 2009 - 17:58
Така ти се пада
Публикувано 29 декември 2009 - 18:02
Знам аз...Така ти се пада
Публикувано 29 декември 2009 - 22:24
аз пък си тунинговах плафона с LED ламБи
Публикувано 04 януари 2010 - 21:36
Оня ден, както си карах в тъмното, на един мерцедес му светна нещо червено във външното огледало. Ама май една кола го изпреварваше.
Каква може да е тази "странност" ?
Каква може да е тази "странност" ?
Публикувано 04 януари 2010 - 22:04
На бас , че мерцедеса е бил някой нов.
Това е функция , която показва да на водача , че има някой в мъртвата зона. Видях го веднъж на една 212 или 212 беше. Искаше да влезе пред мен , аз намалих и през това време видях как му свети триъгълно нещо в лявото огледало
Моля ако съм в грешка , който з нае да ме поправи
Това е функция , която показва да на водача , че има някой в мъртвата зона. Видях го веднъж на една 212 или 212 беше. Искаше да влезе пред мен , аз намалих и през това време видях как му свети триъгълно нещо в лявото огледало
Моля ако съм в грешка , който з нае да ме поправи
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 04 януари 2010 - 22:51
Мисля, че говорите за side assistant , при туарега на мъжо го има....когато някой тръгне да ви изпреварва от която и да е страна започва да свети в един участък малко под огледалата, но така, че задължително да ви привлече вниманието...на него му свети жълто, обаче....
Публикувано 05 януари 2010 - 08:35
Как сте след празниците - следпразнична депресия?
На мен не ми се работи, света ми крив и кво ли не още....май това е депресия, а? А бях на работа и на 2.01 , и от тогава все така...
На мен не ми се работи, света ми крив и кво ли не още....май това е депресия, а? А бях на работа и на 2.01 , и от тогава все така...
Публикувано 05 януари 2010 - 12:57
Mercedesa да не би да беше сребристо купе 124??????????????Знам аз...
Публикувано 05 януари 2010 - 14:46
Мараба колеги отново на линия.
Като ми заговори колегата за депресия, при мен си бе фатално, още повече, че ми предстои тежък месец и много км из немско, горката алфа. До сега изкарах над 30к км от началото на лятото !
Това, което искам да споделя, е че на връщане като минах през Австрия забелязах, че са направили адска мрежа от камери. От тези дето ти засичат колата от точка А и след 10 км примерно при точка Б отново те засичат и ти калкулират дали си карал над допустимото и ако да, фрас снимчица. Друго, което мернах, е че слагат камери на гърба на големите табели, които са над шосето!
Като ми заговори колегата за депресия, при мен си бе фатално, още повече, че ми предстои тежък месец и много км из немско, горката алфа. До сега изкарах над 30к км от началото на лятото !
Това, което искам да споделя, е че на връщане като минах през Австрия забелязах, че са направили адска мрежа от камери. От тези дето ти засичат колата от точка А и след 10 км примерно при точка Б отново те засичат и ти калкулират дали си карал над допустимото и ако да, фрас снимчица. Друго, което мернах, е че слагат камери на гърба на големите табели, които са над шосето!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 05 януари 2010 - 16:53
Тъпо. Ама много тъпо.
Ами ако между т.А и т.Б спреш, за да говориш по GSM, средната ти скорост се намалява. Дали пак те снимат?
Ами ако между т.А и т.Б спреш, за да говориш по GSM, средната ти скорост се намалява. Дали пак те снимат?
Публикувано 05 януари 2010 - 18:53
Тъпо. Ама много тъпо.
Не, а и тия камери обикновено са по highway-а а там не можеш да спираш.
В UK са доста разпространени, дори съм го "ял" от такава точно .
Днес гръмнаха Боби Цанков, не знам дали сте чули. Та то момчето си беше за там, дори скоро се чудих как още не са го гръмнали
Мисля, че всички които живеят като него (на гърба на другите, със заеми или със измами) могат да си направят една равносметка сега.
Рано или късно, всеки си го получава
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни