ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 01 септември 2011 - 17:20
Лошо - не харесвам приятелката на брат ми. Брат ми е стабиляга, готина партия - тая как му взе акъла не знам. Не ми е работа да се мешам, ама вече не издържам честно
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 01 септември 2011 - 17:47
Тегава ситуация! Ама щом брат ти си я харесва, трябва да се опиташ да проявиш разбиране.
Публикувано 01 септември 2011 - 17:52
Лошо - не харесвам приятелката на брат ми. Брат ми е стабиляга, готина партия - тая как му взе акъла не знам. Не ми е работа да се мешам, ама вече не издържам честно
Ооооо не ти си умно пале и ги преценяваш нещата правилно.
Щом така си рекъл аз ти вярвам и мисля, че трябва да направиш нещо по въпроса
докато е по със време, че изпусна ли го един път край....връщане назад няма.
Любовта може да заслепи всеки
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 17:57
Марто, брат ми е младо зелено чаве - огъва се още, те т'ва е лошото, че няма как да му влея акъл, трябва да си строши главата явно. Никой от обкръжението му не я харесва, ама те та НА влюбен-загубен.Тегава ситуация! Ама щом брат ти си я харесва, трябва да се опиташ да проявиш разбиране.
п.с. проявявам разбиране вече 1 година, ама щом наш'те взеха вече да и се дразнят смятай за к'во иде реч. Ще мине време - ще видим, тя няма да се промени - барем братчето хареса друга.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 01 септември 2011 - 17:57
И това е истина...Ооооо не ти си умно пале и ги преценяваш нещата правилно.
Щом така си рекъл аз ти вярвам и мисля, че трябва да направиш нещо по въпроса
докато е по със време, че изпусна ли го един път край....връщане назад няма.
Любовта може да заслепи всеки
Публикувано 01 септември 2011 - 18:02
Марто, брат ми е младо зелено чаве - огъва се още, те т'ва е лошото, че няма как да му влея акъл, трябва да си строши главата явно. Никой от обкръжението му не я харесва, ама те та НА влюбен-загубен.
п.с. проявявам разбиране вече 1 година, ама щом наш'те взеха вече да и се дразнят смятай за к'во иде реч. Ще мине време - ще видим, тя няма да се промени - барем братчето хареса друга.
Много добре те разбирам. Нагледал съм се на такива случаи. Даже това си е класически случай и много често срещан.
Дано намериш верния подход за действие.
Публикувано 01 септември 2011 - 18:03
Марто, брат ми е младо зелено чаве - огъва се още, те т'ва е лошото, че няма как да му влея акъл, трябва да си строши главата явно. Никой от обкръжението му не я харесва, ама те та НА влюбен-загубен.
Мише просто много е късно е вече повярвай ми.......това е 1 година време....той е луд по нея сигурен съм.
Единственото нещо, което можеш да направиш е да оставиш съдбата да покаже какво ще се случи.
Ако сега вземеш да му наливаш акъл само ще влошиш взаимотношенията си с твоя брадър.
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:04
И това е истина...
Много мои авери по тоя начин си таковаха майката....за съжаление.
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:05
Не съм съгласен ама карайОоооо не ти си умно пале и ги преценяваш нещата правилно.
Те т'ва е лошото... тая го прави брат ми на трътка!!! Да беше хубава - не е! Да беше милионерка - не е! Само ревност, скандали (пред моя милост и наш'те) и ровене из телефона и пощата...Любовта може да заслепи всеки
Вярно казваш брат - любовта е сляпа... И глупава!
Публикувано 01 септември 2011 - 18:11
Е т'ва го правих ама става още по-злеЕдинственото нещо, което можеш да направиш е да оставиш съдбата да покаже какво ще се случи.
Ми не... много се уважаваме с него, ама като заговоря по темата му става тегаво. Усеща се, че става нещо нередно..Ако сега вземеш да му наливаш акъл само ще влошиш взаимотношенията си с твоя брадър.
Деа знам - сякаш има магия братче - луд е!! Луд!
Публикувано 01 септември 2011 - 18:13
Влюбих се и направо заболя ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 01 септември 2011 - 18:15
Ми не... много се уважаваме с него, ама като заговоря по темата му става тегаво. Усеща се, че става нещо нередно..
Мише ако като му говориш те слуша и не почва веднага да се заяжда....говори му брооо говори му ей така като брат на брат.
Знаеш, че всичко е в психиката на човек......треа си яко мелене над главата му.....поне да се замисли малко от малко
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:17
Мише ако като му говориш те слуша и не почва веднага да се заяжда....говори му брооо говори му ей така като брат на брат.
Знаеш, че всичко е в психиката на човек......треа си яко мелене над главата му.....поне да се замисли малко от малко
Брат му е влюбен ...
Той ще му мели .. и после като се събере с оная тя ще го завърти още поече защото ще си мисли , че брат му говори глупости ...
Според мене тая работа в момента с мелене няма да стане .. трее неква издънка да се получи и Мишо тогава да почне да му налива акъл в главата
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 01 септември 2011 - 18:21
Знам бате!!! Ще го обработвам тепърва, като за начало яко дискотеки,клубове и нови запознанства дано.. Пак трябва да се излиза мамка муЗнаеш, че всичко е в психиката на човек......треа си яко мелене над главата му.....поне да се замисли малко от малко
Насе, бате тя досега сумаси пъти се дъни... Не знам с какви очи идва в нас? Ама Брадъра е луд...трее неква издънка да се получи и Мишо тогава да почне да му налива акъл в главата
Публикувано 01 септември 2011 - 18:23
Издънка издънка......тфа е лесно.....купувам си един биканект.....почвам да заливам мацката със смс-и и обаждания
все едно е имало нещо между нас.....брадъра на Мишката надушва нещата от там Мишо го почва и резулатат е ясен
все едно е имало нещо между нас.....брадъра на Мишката надушва нещата от там Мишо го почва и резулатат е ясен
By Batev
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни