Аз тоя стомашен вирус съм го ял много години, вероятно вече имам имунитет. Бяхме вече веднъж по същото трасе със семействто и никой не го пипна, да се надяваме, че и този път ще ни пропусне. Последния път точно на Лозенец ни го сервираха.В Созопол мисля да си почина.
Бях 5 дни на Лозенец, от които 1 прекарах в разходка м/у тоалетната и леглото, 1 на терасата берейки душа... и останалите по някакви барове.
Ама толкова не ми се ходеше по разни партита, че не е истина...
И все пак: DJ Tarkan е уникаааааааааален. Ебаси яката музика. Ама честно! Уникален.
Ако не си карал стомашния вирус това лято, не пропуска. Взимай си някакви имуностимуланти и витамини, и стискай палци винаги да има тоалетна хартия около теб.
етп ти и повече инфо:цък туктва ще е интересно - офроуд на перла, предполагам събота и неделя ще е?
бмв фест на ммц-то ще има също събота и неделя
че и аз случаино там
а наско грам не мога да зацепя в момента за кои датчик ми говориш, а пък и незнам за кво ти е при положение че слагаш мегата?
Имаше статия и в днес.бг, ама нещо не я намирам. На събитието имам няколко приятели, тъй че обезателно ще го посетя, ако не ме стигне стомашния вирус...
Не знаех, че на ММЦ ще има БМВ събор, дай повече инфо, и от там бих минал с удоволствие...