ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 10 август 2011 - 23:14
Пичове търся реостат за парното ... за 124ка ..
в София колко морги обиколих и няма и няма ..
ако някой знае откъде мога да намеря чиват 2ра ръка .. да свирка
в София колко морги обиколих и няма и няма ..
ако някой знае откъде мога да намеря чиват 2ра ръка .. да свирка
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 август 2011 - 23:23
Филко,кажи кво казват ...на две на три?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 август 2011 - 23:26
Филко,кажи кво казват ...на две на три?
Въобще не ме бива в превода по слух ама обясняват за това семейство което го дават накрая, че е оцеляло и обожават Бенца
By Batev
Публикувано 10 август 2011 - 23:30
удър със 100 км/ч.. изреждат мерките за безопасност, които са взели участие при този удар..Филко,кажи кво казват ...на две на три?
и накрая показват семейството, което се е возило в колата
Публикувано 10 август 2011 - 23:38
"Този Мерцедес бенц е пътувал по магистралата извън Мелбърн в 9 часа вечерта (вторник)Филко,кажи кво казват ...на две на три?
Вътре е цялото семейство Нийс-баща,майка и техните две деца(тийнейджъри)-на път за тяхната ферма
по време на изкачване на възвишение-кола движейки се в насрещната лента на високоскоростна отсечка на магистралата(ограничение 100км/ч)се "забива"във мерцедеса със много висока скорост,
-Като цяло-120 предпазни и защитни мерки са внедрени във ВСЕКИ Мерцедес бенц и във тази част от секундата по време на инцидента-много от тяхса се задействали и са спасили живота на това семейство.
-Педалите на колата падат на пода (не се чува) в краката на водача,а електронно контролираното предпазно средство във коланите(предполагам се говори за пироколаните)притиска пътниците дълбоко в техните седалки.
И въпреки ужасяващия удар,пътническата капсула на Мерцедеса остава непокътната ,както и "зоната за спасяване на живот"
Това е семейство Нийс(на края където ги дават до колата)-за тях Мерцедес бенц не е ЛУКС!"
превод по слух-Аз
Публикувано 10 август 2011 - 23:58
Колана закова съседа за седалката и след многото превъртания оцеля. Тавана е разцепен от мантинела.
Това е моят донор за новият ми Бенц. Аз го разрязах и за пореден път бетонирах вижданията си за великолепният 124!!!
Това е моят донор за новият ми Бенц. Аз го разрязах и за пореден път бетонирах вижданията си за великолепният 124!!!
Прикачени файлове
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 август 2011 - 00:00
И това ако не е БТР.....незнам с какво друго да го сравня
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 00:06
Удар от 140 според мен на заспал водач. Той не помни какво е станало! Или поне така казва!
колата се е търкаляла и удряла около 10на пъти
колата се е търкаляла и удряла около 10на пъти
Публикувано 11 август 2011 - 00:39
Изтепаааме се от писане тая вечер и на никой не му се спиии
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 00:46
Абрее МОЙ по столицата нали поваля малко не разхлади ли малко
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 00:54
Бате,даже обърнах климата на топло.
Лека момчета!
Гейнгста,френки,мой,на живо Бенца ти е по-убав.
Лека момчета!
Публикувано 11 август 2011 - 00:59
Бате,даже обърнах климата на топло.
Лека момчета!
Мой чакам Хамъра да качи снимките от Жабокрек и ще си я сменя снимката на подписа,
В сегашната снимка на подписа ги няма новите стопове, спойлерчето на здния джам....накрайника на ауспуха, прагове няма......добавките на предната и задната броня вече са сиви....мнооо нещица се събраха
А па утре махам и задната емблема ще изваря дупките...китвам и боядисвам. целия багажник...абе леко по леко, че го направя Кукличка
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 01:01
Прай го черен с една идея като набараме онея фарчета чернички ... да ти остане само капака и си у джаза
P.S Братовчеде ти нали имаш пистолет за боядисване ?
За ква кинта ще ми пръснеш питата черна на 124ката ? Пращам ти я по куриер .. пръскаш и връщап с наложен платен , че тука в София ако ти кажа кви цени ми обявяват ....
За ква кинта ще ми пръснеш питата черна на 124ката ? Пращам ти я по куриер .. пръскаш и връщап с наложен платен , че тука в София ако ти кажа кви цени ми обявяват ....
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 11 август 2011 - 01:12
Прай го черен с една идея като набараме онея фарчета чернички ... да ти остане само капака и си у джаза
Цвета е още под въпрос....Бацеее
За коя пита ми говориш ти иначе...?
Утре си взимам даже и професионален пистолет за боядисване
By Batev
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни