ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 23 юли 2011 - 22:23
.
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 23 юли 2011 - 22:28
Едно от двете ми единствени качества е, че съм твърде откровена и си казвам всичко....не обичам да премислям какво ще кажа и как..направо го казвам...
Мрадулов...прав си, бракуваните мъже май не навещават сънищата ми..
виж ако си зодия близнаци, имаш наистина реален шанс Морфей да ни срещне някога..
виж ако си зодия близнаци, имаш наистина реален шанс Морфей да ни срещне някога..
Публикувано 23 юли 2011 - 22:35
С тия метафори ще докараш проблем на някой!
Ясно е че колежката не сънува мен, защото не ме е виждала колко съм красив, умен и богат(душевно ), но за съжаление бракуван...
Ти па,проблем,от едни сънища. Или викаш? бах тия сънъща
Ха,ха Лилка е сънувала приятелски не само по симпатия.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 23 юли 2011 - 22:51
Никакъв шанс за сънливия пройдоха, зодията ми е стрелец, да не говорим, че жената дебне, дори когато спи, цербера му с цербер...Едно от двете ми единствени качества е, че съм твърде откровена и си казвам всичко....не обичам да премислям какво ще кажа и как..направо го казвам...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 23 юли 2011 - 22:52
Бах тия сънища!!!Ти па,проблем,от едни сънища. Или викаш? бах тия сънъща
Ха,ха Лилка е сънувала приятелски не само по симпатия.
Да видиш какво правят едни лампи в краката!!!
Публикувано 23 юли 2011 - 22:53
... Малеее ако жена ти прочете това...Никакъв шанс за сънливия пройдоха, зодията ми е стрелец, да не говорим, че жената дебне, дори когато спи, цербера му с цербер...
Някой Ще вика Уилма от другата страна на вратата!
Публикувано 23 юли 2011 - 22:54
Ако таблета го искаш в допълнение към лаптопа, взимай! Ако си мислиш, че таблета ще ти замести лаптопа...не съм сигурен. Но всеки сам си преценя - ако ти е харесало гъзарийката с една ръка да го държиш в ръка, докато си лежиш на плажа, и да си четеш форума и новините - супер е! Но в момента в който си седнеш у вас и се опиташ да свършиш и нещо повече от обикновено сърфиране, ще усетиш ограничения.Абе я некой отворен по компютри да ми каже - таблет или лаптоп да си взема?
Влезна ми една муха докато бях на морето...
Публикувано 23 юли 2011 - 22:57
Само бат'Бойко може да чуе какво пиша!... Малеее ако жена ти прочете това...
Някой Ще вика Уилма от другата страна на вратата!
А жената ако прочете... ще трябва клуба да ме подпомага жилищно
Публикувано 23 юли 2011 - 23:10
Гугле ми отговори за 5 мин, но не съм сигурен, че са същите с 202ка 2.8 мотор. Виж какво намерих аз.на 202ка с 2.8 двигател слагат същите ..
Цял ден диря гуугле и нищо не ми казва .. някой да удари 1 рамо .. плз ?!
Прикачени файлове
Публикувано 23 юли 2011 - 23:11
Само бат'Бойко може да чуе какво пиша!
А жената ако прочете... ще трябва клуба да ме подпомага жилищно
Веднага наемам олл инклузив в джаза и ще си сънувам на воля.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 23 юли 2011 - 23:38
Мале, не мога да повярвам, че един стрелец търпи някой да му се налага..хм, понеже и аз съм стрелец, евала правя само на лъв или телец..Жена ти да не е от посочените зодии (само не казвай, че е скорпион)..Никакъв шанс за сънливия пройдоха, зодията ми е стрелец,
Иначе и със стрелците много се уважаваме..
Публикувано 23 юли 2011 - 23:46
много обичам да успивам лъвчета или телци... телците са малко по-сложни обикновено, трябва да се внимава повече, но лъвчетата са душички
Публикувано 23 юли 2011 - 23:46
хм, понеже и аз съм стрелец,
евала правя на лъв или телец.
Гейнгста,записвай бро.
Публикувано 23 юли 2011 - 23:51
Всяка моя дума ще бъде използвана срещу мен,а?
Лилов, да успиваш какво значи? Нещо средно между приспивам и опивам ли? Или в обратен ред..
Лилов, да успиваш какво значи? Нещо средно между приспивам и опивам ли? Или в обратен ред..
Публикувано 23 юли 2011 - 23:54
Да речем: "да минимизирам риска"
Иначе нищо с користни цели! Само хубави неща, по взаимно съгласие, ако е възможно без драма, или колкото може, по-малко!
Иначе нищо с користни цели! Само хубави неща, по взаимно съгласие, ако е възможно без драма, или колкото може, по-малко!
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни
-
Google (1)