Много ясно - следващата ще е 5-ца, БМВ - не ЛадаАНАТЕМА, АНАТЕМА
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 12 юли 2011 - 00:08
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 юли 2011 - 00:11
Да онагледим:
VS.
VS.
Eбаси яката снимка на ML, a?
VS.
VS.
Eбаси яката снимка на ML, a?
Публикувано 12 юли 2011 - 00:12
Много ясно - следващата ще е 5-ца, БМВ - не Лада
Пиши и мене така
Но погледнато от финансова гледна точка, Броо мое аз ди купя, а ти да ми станеш личен шофьор
Ще ме джиткаш наляво надясно да си гоня аз мръсните сделки, а ти ще ме возиш
By Batev
Публикувано 12 юли 2011 - 00:13
Кви мръсни сделки, пак ли къстъм ауспуси ще се правят?
Публикувано 12 юли 2011 - 00:15
Ти първо влез у "мръсните сделки" пък после ше те возяПиши и мене така
Но погледнато от финансова гледна точка, Броо мое аз ди купя, а ти да ми станеш личен шофьор
Ще ме джиткаш наляво надясно да си гоня аз мръсните сделки, а ти ще ме возиш
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 юли 2011 - 00:16
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 юли 2011 - 00:17
Хахахахаххаха
Ти се смееш ама от два дни кисня при Планетаджиите да направим някФо гърне от средното назад.....щото искам да я направя да съска
С блоу оф разбрах, че няма как да стане
Но сега ми се видя най разумно те това и съм го поръчал...чакам да дойде ииииииии ще бъде голямото съскане
By Batev
Публикувано 12 юли 2011 - 00:22
Ей това ти трябва
Публикувано 12 юли 2011 - 00:26
Ей това ти трябва
Ебати пича......знаех, че трябваше да ти се обадя знаех си.......сега ще се разровя за тая джаджа
Ще видя първо къф ще е ефекта от моята джаджа......ако ли не има го БАШ тфа къде го искам
By Batev
Публикувано 12 юли 2011 - 00:32
Който се хвърля срещу Бенца,еле па срещу старият Бенц според мен не разбира от коли!!!
Лилов,нищо лично! Честно!
Да я таковам и Х5цата и дръндофелницата! Базова Г 500 от тези години с 5хий леа ъпгрейди ще струва още 20 години повече от повечето Х5 от модела който споменаваш.
Да я таковам и Х5цата и дръндофелницата! Базова Г 500 от тези години с 5хий леа ъпгрейди ще струва още 20 години повече от повечето Х5 от модела който споменаваш.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 юли 2011 - 00:40
Който се хвърля срещу Бенца,еле па срещу старият Бенц според мен не разбира от коли!!!
ОПааааа я виж ти кой се включва....сега ще е голямата мелница
Бай Васо я кажи ти какво мислиш за тая Г класа която съм постнал......кажи си и ти тежката дума
By Batev
Публикувано 12 юли 2011 - 00:43
Ей ги бате, тея са новите за болница след QuickSilver Exhausts
http://www.akrapovic.../mercedes-benz/
бай Василе, аз че грам не разбирам от коли е ясно, нямам претенции... ма кажи честно какво ти харесва в G-класата. Еле па за тея пари.
http://www.akrapovic.../mercedes-benz/
бай Василе, аз че грам не разбирам от коли е ясно, нямам претенции... ма кажи честно какво ти харесва в G-класата. Еле па за тея пари.
Публикувано 12 юли 2011 - 00:51
И сегаааа дами и господааааа в левия ъгъл се намира заклетия БеЕмВист Лиловвввввв
А в десния ъгъл срещу него е застанал човека, който твърди: Вари го печи го Бенца си е Бенц....иииии това еееее Бай Василлллллллллл
Момчета знаете правилата........Правила НЯМА
Нека първи рунд започне сега
А в десния ъгъл срещу него е застанал човека, който твърди: Вари го печи го Бенца си е Бенц....иииии това еееее Бай Василлллллллллл
Момчета знаете правилата........Правила НЯМА
Нека първи рунд започне сега
By Batev
Публикувано 12 юли 2011 - 00:55
Тоя матор си е много убав и много добре си търпи газ. По-важно е как ще се постави!...ся друг е въпроса че с нея за гонки,забрави. Ако колата работи добре и следователно се потдържа добре,тя ще бачка и ще слуша. КЕ си супер система с която все още 30 годишни техники си джиткат.
Хората се подвеждат и нарочват нещо че е страшно,щото не разбират от него а и малко майстори разбират и се стига до такива негативи.
Ако тая кола е за улегнал гангстер,става,ама ако е за пътуващ гангстер...........ще бъде простреляна на някое дълго пътуване.
Според мен за вас е наточен МЛ,оставете Гето.
Хората се подвеждат и нарочват нещо че е страшно,щото не разбират от него а и малко майстори разбират и се стига до такива негативи.
Ако тая кола е за улегнал гангстер,става,ама ако е за пътуващ гангстер...........ще бъде простреляна на някое дълго пътуване.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 юли 2011 - 01:01
Бай Василе за всичко си мнооо прав...точно това е при нас майстори НЯМА !!!
А за щяло и нещяло до Софето сааамо разходи
Иначе аз само като си я представя тая черна Г класа.....като и се затъмнят всички прозорци от най тъмното фолио.....като и праснем 22 цола хромирана тепсияя....като я залепим за земята иии
By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни