ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 09 юни 2011 - 21:15
todays trip
500 km
60 BGN Gasoline
i feeeeeel very very happy
500 km
60 BGN Gasoline
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 09 юни 2011 - 21:45
Евала Насе, ама колата ти е мноооо новинка, дано все така те радва бате...todays trip
500 km
60 BGN Gasoline
п.с. И оти пишуваш на английски бе? Дека си расъл?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 09 юни 2011 - 21:46
с малолитражките сме така
P.S
е бат Мишо дано дано .. това все пак и е предназначението .. да ми служи вярно и да ме радва
Публикувано 09 юни 2011 - 21:47
цитира борд компютъра
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 09 юни 2011 - 21:50
ако е борда батко реалния ще ми е доста под тези стойности .. напълних догоре в София и сега преди да се прибера пак налях догорецитира борд компютъра
При 5 на борд и 5 часа работа на двигателя ... като го преизчисли ще падне доста ..
P.S П.С Борда показва 7 / 100 и 5 часа разбота някой ми беше казвал , че на 1 час работа трябва да се смъква по 300 - 500 милилитра бензин за работата на двигателя .. и май ще се окаже адски прав и тая работа ще излезе истина
Публикувано 09 юни 2011 - 21:52
малейй а пък ръчката с "+" и "-" мноогoo шукар.. нема такъв кеф .. по магистралата само си легнахи колата само си държеше обороти .. кеф ми ръчката нагоре даде газ .. кеф ми надолу вземе, че намали .. малейй убавиня
Публикувано 10 юни 2011 - 00:52
Офф писна ми вече..как пък все нещо става като колата ми е на платен паркинг не знам..
Вижте какво заварих..
заведох щета..взех си възлагателното писмо и трябва да ходя в някакъв Евросервиз Тандер ЕАД на ул. Прохлада 15 А..
Казаха ми, че съм имала право само на една щета в сервиз и се опитаха да ме "посъветват" да съм си карала така, понеже след 2 месеца ми изтича застраховката и ако съм имала и друга щета по-голяма да не съм си хабила патроните с тази "незначителна"..
Казах им да си гледат работата и че ми е грозно така..да го сменят..
Ама..не знам как е станало това..знаете, че аз винаги внимавам като паркирам..пфууу..
Тая пукнатина може да е от мълния. Шаш!
Хм. Прохлада е в Бояна. Ти Бул Инс ли ве лейди? Е па не ги е срам с тези тяхни номера. Сега ще ти лепнат нов стоп,дано да е оригинален. Той ще се различава от другия и ще си като с един нов жартиер и един стар. А колко по-добре щеше да бъде ако си пожелала да ти го оценят по експертна оценка и да ти го платят. Твоят стоп нов струва едни пари а ти щеше да си поставиш втора ръка...хем няма да личи на колата,хем щеше да ти остане кеш за за допълнителни покупки в мола.
Така щеше да прескочиш и хабенето на патроните с еднократното ползване на сервиза.
Дано всичко да е наред приятелче! Тва да са ти проблемите!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 юни 2011 - 19:07
Тази вечер съм в Студентски град.........ако има мераклия за завърти една шайба да пием по един чай
By Batev
Публикувано 10 юни 2011 - 19:58
Много ми се идва братко... ама утре трябва да съм на линия. Поздрав бате!Тази вечер съм в Студентски град.........ако има мераклия за завърти една шайба да пием по един чай
http://www.vbox7.com/play:ffadd994
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 10 юни 2011 - 20:07
Ехееее къде си бе Братчето ми
Щом си имаш работа окей...извинен си
П.С Благодарско за поздрава
Щом си имаш работа окей...извинен си
П.С Благодарско за поздрава
By Batev
Публикувано 10 юни 2011 - 22:05
Новия лаф е: ... да пием по едно питие, дето почва с "К" ... Каса Бира ...Тази вечер съм в Студентски град.........ако има мераклия за завърти една шайба да пием по един чай
Ако го бях прочел по-рано, бих ти направил компания, да се запознаем и на живо... следващия път.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 10 юни 2011 - 22:10
Новия лаф е: ... да пием по едно питие, дето почва с "К" ... Каса Бира ...
Ако го бях прочел по-рано, бих ти направил компания, да се запознаем и на живо... следващия път.
Мише мнооо добре щеше да стане, щото по срещите неможе да се мерним с теб
П.С Само с Real Madrid успяхме да се видим да ударим по едно.......пак е нещо
By Batev
Публикувано 10 юни 2011 - 23:12
ygpuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Публикувано 10 юни 2011 - 23:16
ygpuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
И на тебе ти пиша червен картон
By Batev
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни