ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 02 юни 2011 - 22:50
Да да Саше реално лице е повярвай ми
И искам да кажа, че на следващата среща на която ще дойда ще разбия мутрите на всички ПСИХАРИ в тоя форум
Е те това неможе да продължава вече така.......предупреждавам всички във тоя Форум.....сред нас има много нагли КРАДЦИ както на лични вещи така и на аксесоари от автомобила
Мале мале................само да дойда..ще Ви изтрепя Всички до един
И искам да кажа, че на следващата среща на която ще дойда ще разбия мутрите на всички ПСИХАРИ в тоя форум
Е те това неможе да продължава вече така.......предупреждавам всички във тоя Форум.....сред нас има много нагли КРАДЦИ както на лични вещи така и на аксесоари от автомобила
Мале мале................само да дойда..ще Ви изтрепя Всички до един
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 22:57
Апаш? Шаш!
Кво е гепил?
Кво е гепил?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 02 юни 2011 - 23:01
Охооооо Бай Васооо и аз за това ти звънях вчера да дойдеш да ти покажа апаша
Крадът се ключове за автомобили, пипат се мнооо и скоростните лостове.......спадат се гуми на автомобили........гепят и дистанционните за управление на плеъра и най лошото е , че дрифтят чужди автомобили по дупките, които са на голяма джанта и с ниска гума
Айде сега ти му прави сметката какви ВЕРАНЛЪЦИ са тука....а ми обясняват за някфи простотии...за някфи секундуси, гоУф ленити........и прочие
Крадът се ключове за автомобили, пипат се мнооо и скоростните лостове.......спадат се гуми на автомобили........гепят и дистанционните за управление на плеъра и най лошото е , че дрифтят чужди автомобили по дупките, които са на голяма джанта и с ниска гума
Айде сега ти му прави сметката какви ВЕРАНЛЪЦИ са тука....а ми обясняват за някфи простотии...за някфи секундуси, гоУф ленити........и прочие
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:07
, че като го знам... хъм... лошо ти се пише
Хулигане не само негоооо казах Ви вече другия път ще дойда зареден с 45-калибър автоматичен и просто.......изберете си от кой да почна
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:16
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 юни 2011 - 23:17
с 45-калибър автоматичен
Тфа рапа сте алтави,в една песен на тез типове го чувах.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 02 юни 2011 - 23:18
Баце на тебе ти е смешно, щото знаеш че тебе в сряда те нямаше и няма да пукам по тебе нали гад мръсна
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:20
Тфа рапа сте алтави,в една песен на тез типове го чувах.
Да дааааа Бай Васоо правилноо !!!
И с АК 47 разполагам ама нужно ли да стига чак до там
Аз мисля, че като разчистя форума от 5-6 индивида и раЛтата ще заспи
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:27
А с мачете не ти ли се сече?
Публикувано 02 юни 2011 - 23:27
Публикувано 02 юни 2011 - 23:30
Здравейте пичове
Бе к'фо стаа тук, май съм му изпуснал края...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 02 юни 2011 - 23:32
Хехехехех Евалакис за идеята ама мисля, че просто не нужно да си цапам ръцете
Иначе идеята е мноооо добра
Ама така е аз докато не почна да ги наказвам тук опраявия нема да има
Лелелелелеел като четем само...........тцтцтцт СЕКУНДУС а????
П.С Днес съвсем случайно се оказах на Копривщица.......само ако знаех, какво се развива тука в чат темата....лелелелееле......навръщане щях да си реша проблемите
Иначе идеята е мноооо добра
Ама така е аз докато не почна да ги наказвам тук опраявия нема да има
Лелелелелеел като четем само...........тцтцтцт СЕКУНДУС а????
П.С Днес съвсем случайно се оказах на Копривщица.......само ако знаех, какво се развива тука в чат темата....лелелелееле......навръщане щях да си реша проблемите
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:34
Здравейте пичове
Аре бе ВойВодоооооо първо да кажа пред всички че ти се сърдя за тфа че не ми го вдигаш вече
Второ защите ме.....че тия Вълци тука ми е*аха мамата
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:41
Мише върни само 3 страници назад и прочети Всичко
И братчето ми ти винаги си бил зад мен дай сега едно рамо
И братчето ми ти винаги си бил зад мен дай сега едно рамо
By Batev
Публикувано 02 юни 2011 - 23:44
Начи никой да не посяга на братчето ми Илиян, че ставаме на кълбенца
А иначе брат бях по работа,по морето, по други форуми и по балове....много балове
Те та на... Жигата води мерцо-колонадата
п.с. тука правихме на комшийчето ескорт с 5 мечета, докато той се мандахерцаше у ВАЗ-а
А иначе брат бях по работа,по морето, по други форуми и по балове....много балове
Те та на... Жигата води мерцо-колонадата
п.с. тука правихме на комшийчето ескорт с 5 мечета, докато той се мандахерцаше у ВАЗ-а
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни