Мислех, че точно Мерцедес си използват тази материя за стелки. Ще е трудно някой да ме убеди в противното, освен ако не превърти интернета и не ми намери източници.
Те Мерцедес нали правят и автобуси, като нищо са я прехвърлили 70те години натам. Нормално е, все пак дори и возейки се с още 50ина човека, е добре да си в приятна атмосфера.
Оригиналните стелки на 208 са точно този рипс. След това правят и новият рипс, които имат по-малки каналчета и са по-тънки като материя.
В музея на Мерцедес видях доста модели от около 70те години, чиито стелки бяха с точно този рипс, в различни цветове. Виж, автобусите не представляваха интерес за мен, признавам си.
Та така, най-накрая успях да си направя такива стелки за Аудито. Аз лично съм доволен и исках да споделя кефа си с вас. Обмислям дали да не ги обкантя с тъмно-кафява кожа, но няма да е веднага.
Цветът е адски сходен, това се води цвят "Антрацит", който потъмнява леко с времето. Не са черни и прахът не си личи на тях.
Наистина е въпрос на вкус Все пак хората си карат с гумени стелки от АутоКели и се радват на живота. Всеки с малките си моменти на щастие