ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 24 май 2011 - 22:54
То са толкова чести тези неща че вече не ми правят впечатление. Днеска бях цял ден на Бистрото на България и се нагледах на идиоти и гъзари. А и на тази отсечка не се чуди как стават катастрофите като човек спокойно може да си кара с 200 без да мисли дали някой няма да му излезе на пътя.
Публикувано 24 май 2011 - 23:22
Щяхме да се пребием няколко пъти днес.
1ви път в Гърция преди границата, където един пич при положение, че вече бях почнал двойно изпреварване, реши да се намести преди мен. Това е при включен мигач и фарове от моя страна. Само дето флагче не бях си развял отгоре, че изпреварвам. Ами, прибра си се пича в лентата толкова бързо, колкото беше и тръгнал
Тъжното е, че беше с любимия ми модел БМВ (Е36), но майничка... явно в онова клипче за майните има някаква истина. Видях как ме псува в огледалата, но на границата... нищо не се случи.
После няколко пъти на магистралата София <-> Перник искаха да ме очистят.
Карам си в лявата лента и една кола почна да ги сменя и трите. От аварийната до най-лявата. Не успя да се блъсне, но видя светлината в тунела като облещих всички фарове и се облегнах на клаксона. Направо ми се изпоти... всичко!
И за капак, да живее родната милиция. Тея комици бяха застанали на някакво разклонче на входа на магистралата в посока София. Мамка им тъпаци, поне 20 коли щяхме да се нанижем верижно. Дееба, още ме е яд. Махнаха на някаква кола, шофера/ката наби едни спирачки и после всички коли и ние отзад почнахме да бием спирачки. Какво псуване отнесоха тея шутове, пак хубаво че не ни даваха по новините. Разминавахме се на по 20 сантиметра от... всичко!
Това... акълът ми не го побира, как може да застават тея да махат с палки на магистрала. Мамка им безумна.
1ви път в Гърция преди границата, където един пич при положение, че вече бях почнал двойно изпреварване, реши да се намести преди мен. Това е при включен мигач и фарове от моя страна. Само дето флагче не бях си развял отгоре, че изпреварвам. Ами, прибра си се пича в лентата толкова бързо, колкото беше и тръгнал
Тъжното е, че беше с любимия ми модел БМВ (Е36), но майничка... явно в онова клипче за майните има някаква истина. Видях как ме псува в огледалата, но на границата... нищо не се случи.
После няколко пъти на магистралата София <-> Перник искаха да ме очистят.
Карам си в лявата лента и една кола почна да ги сменя и трите. От аварийната до най-лявата. Не успя да се блъсне, но видя светлината в тунела като облещих всички фарове и се облегнах на клаксона. Направо ми се изпоти... всичко!
И за капак, да живее родната милиция. Тея комици бяха застанали на някакво разклонче на входа на магистралата в посока София. Мамка им тъпаци, поне 20 коли щяхме да се нанижем верижно. Дееба, още ме е яд. Махнаха на някаква кола, шофера/ката наби едни спирачки и после всички коли и ние отзад почнахме да бием спирачки. Какво псуване отнесоха тея шутове, пак хубаво че не ни даваха по новините. Разминавахме се на по 20 сантиметра от... всичко!
Това... акълът ми не го побира, как може да застават тея да махат с палки на магистрала. Мамка им безумна.
Публикувано 25 май 2011 - 06:29
Ааа няма да обиждаш на МайнаПроблема е бил,че карал стара тройка.Тук в града такива карат малките дупета,преди да се научат да карат и татко да им купи първата свястна колица.Е36-та за Пловдив е нещо като Пернишки голф за София.Кичат ги,фучат се,а те бръмчат,горят и не вървят..
Публикувано 25 май 2011 - 07:32
Мен един път ме удариха отзад заради полицаи. Бяха станали на десен завой на кръстовище където има знак стоп, а не знак пропусни, и гледат дали ще спра колата в покой. Там никой никога не спира и никога не е имало проблем. в случая аз си карам и една кола зад мен която явно не видя че има полицаи. Аз спрях колата и мацката зад мен ме отнесе за щастие леко. А полицаите дойдоха и казаха: "Оправяйте се!" Теглих една майна на полицаите наум и си тръгнах без нищо, че ме хвана яд. Истинската предпоставка за катастрофа са куките които се залагат зад храстите. Имам поне още 5 други случая които се разминавам на косъм!
Публикувано 25 май 2011 - 08:54
На мен пък няколко пъти ми е правило впечатление, че полицаите по улиците изобщо не се трогват, като стане катастрофа... сякаш са там за някаква друга работа от национално значение.
Пример първи - миналата година на излизане от тунела на НДК, спирам на червено, зад мен едно BMW X5... както си е червено, още не е светвало зелено, изведнъж БАМ отзад. Слизам, пича ми вика извинявай, стори ми се, че е зелено и че тръгваш... Както и да е, не коментираме как е станала катастрофата, но на това кръстовище има полицай, който кисне там денонощно. Той беше свидетел на всичко и като паркирахме колите след катастрофата го извикахме за протокол (заради застрахователите), а той ни отговори, че изобщо не го интересува - да си викаме КАТ. А той самият също е от КАТ и ако направиш нарушение веднага ще те спре. Както и да е - извикахме КАТ и патрулка се разкарва от гъза на географията, защото тоя не го интересувало...
Пример втори - миналата седмица вървя по бул. Дондуков... пешеходна пътека, микробус спира, зад него лека кола не спира... последствията са ясни. Буса нямаше щети, защото беше с теглич отзад, колата имаше счупени броня и фар, калника и капака подбити. На 10 метра от тях КАТ са спряли кола за проверка... Удара се чу достатъчно отчетливо, най-малкото аз бях от ударените на двойно по-голямо разстояние от полицаите... Този, който проверяваше документите, дори не се обърна да види какво е станало. Дето се казва - можеше човек да са ударили, а не две коли. После шофьорите отидоха при куките и репликата която чух ме втрещи, защото цитирам "А бе бегай от тука... кво ме интересува, че сте се ударили"...
Самурая ще ме прощава, аз нямам против полицията по принцип, обаче нали знаеш, че веригата е здрава колкото най-слабата брънка.
Пример първи - миналата година на излизане от тунела на НДК, спирам на червено, зад мен едно BMW X5... както си е червено, още не е светвало зелено, изведнъж БАМ отзад. Слизам, пича ми вика извинявай, стори ми се, че е зелено и че тръгваш... Както и да е, не коментираме как е станала катастрофата, но на това кръстовище има полицай, който кисне там денонощно. Той беше свидетел на всичко и като паркирахме колите след катастрофата го извикахме за протокол (заради застрахователите), а той ни отговори, че изобщо не го интересува - да си викаме КАТ. А той самият също е от КАТ и ако направиш нарушение веднага ще те спре. Както и да е - извикахме КАТ и патрулка се разкарва от гъза на географията, защото тоя не го интересувало...
Пример втори - миналата седмица вървя по бул. Дондуков... пешеходна пътека, микробус спира, зад него лека кола не спира... последствията са ясни. Буса нямаше щети, защото беше с теглич отзад, колата имаше счупени броня и фар, калника и капака подбити. На 10 метра от тях КАТ са спряли кола за проверка... Удара се чу достатъчно отчетливо, най-малкото аз бях от ударените на двойно по-голямо разстояние от полицаите... Този, който проверяваше документите, дори не се обърна да види какво е станало. Дето се казва - можеше човек да са ударили, а не две коли. После шофьорите отидоха при куките и репликата която чух ме втрещи, защото цитирам "А бе бегай от тука... кво ме интересува, че сте се ударили"...
Самурая ще ме прощава, аз нямам против полицията по принцип, обаче нали знаеш, че веригата е здрава колкото най-слабата брънка.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 май 2011 - 11:12
Телефона който ти дадох за радиатора е на собственика на тази писта. Драсни си го и кеф ти части,кеф ти карт.
Агоп и син са страхотни чешити.С Каприел се знаеме от години и там лафа е яко за Бенц. Аферим им за хубавата работа!
Някога във онзи форум,някой се изцепи неподготвено за тях.Ама как да е,аман от киселяци!
Има оферта от около 350 лв за радиатор от момчетата от bngroup и не мисля да безпокоя човека. На баща ми цената му се стори перфектна и каза да не безпокоя други хора (просто вчера Капри му каза , че цената на този радиатор е около 1500 лв ). Иначе благодаря за телефона
Незнам как се казва собственика на пистата , просто там ходехме да караме карт , а и на мен отделно ми се случва понякога , че нали ми е близо до университета
Няма как лафа да не е за бенц .. онзи ден точно стана дума за това как повечето на моята възраст предпочитат бмв-та , ауди-та и сие и от там като се почна за бенц.. та около час и половина
Който е написал нещо срещу тях или не ги познава и не знае как работят , или просто е някаква завист
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 25 май 2011 - 18:40
проблема наистина му е в платаката която е в скоростната кутия
и цената и е толкова
маслото наестина се качва по кабела и стига до компютъра
който управлява скоростите, но не му вреди и наистина се намира
в предната кутия под капака
и поради тази причина се сменя и прословутата букса на
кутията която струва 15 лв.
ама Pre-Safe натписа според мен няма да изчезне и след
оправяне на кутията другаде е проблема
ама дано колегата сподели след ремонта
и цената и е толкова
маслото наестина се качва по кабела и стига до компютъра
който управлява скоростите, но не му вреди и наистина се намира
в предната кутия под капака
и поради тази причина се сменя и прословутата букса на
кутията която струва 15 лв.
ама Pre-Safe натписа според мен няма да изчезне и след
оправяне на кутията другаде е проблема
ама дано колегата сподели след ремонта
Публикувано 25 май 2011 - 19:33
Цената на радиатора е бомба а Бенца си е Бенц!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 май 2011 - 20:03
Илийка-Самурая винаги е казвал ,че най голямата грешка от която страда МВР е,че КАТ се отъждествява винаги с МВР и Полицията като цяло .На мен пък няколко пъти ми е правило впечатление, че полицаите по улиците изобщо не се трогват, като стане катастрофа... сякаш са там за някаква друга работа от национално значение.
И в двата случая които споменаваш са участници КАТ и потърпевшите...и аз никога няма да защитя такива полицаи -защото заради тях ( имного други като тях)страдат и доброте служители в МВР
аз съветвам всеки които има достъп до интернет да пуска сигнали за такива неща тук
Приемна МВР-имейл
или сигнал за корупция -тук
Антикорупция
Обществото трябва да осъществява реален контрол ,но и адекватен такъв..та така
А като бивш служител мога да Ви дам следния съвет-когато видите нещо изключително нагло и отвратително от страна на полиция-обадете се на 166-не на 112 и поискаите да говорите с Главния дежурен -всичко се записва и ако представите нещата ясно и точно-ще се вземе отношение..
трябва да изчистим боклуците от МВР всички заедно -и няма значение дали ми е симпатична полицията-ако аз бях свидетел на това което сте видели щях просто да им кажа на ония лумпени ,че са срам за униформата ...
И така=чувствам голяма тъга и срам ,че ви се случват такива неща,но мога само да мечтая,че някога-всичко ще е по нормално...
Поздрави
Публикувано 26 май 2011 - 09:52
Я някои да ми честити рождения ден.
Публикувано 26 май 2011 - 10:05
ЧРД,здраве и щастие на теб и семейството ти
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 26 май 2011 - 10:12
почерпете се
Публикувано 26 май 2011 - 10:21
Я, още един близнак! Наздраве и от мен!Я някои да ми честити рождения ден.
Публикувано 26 май 2011 - 10:25
Честито Честито
Всичко най-хубаво
Всичко най-хубаво
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни