...И на 29-ти можем да си пием и пеем!Ташак си правиш,нали?Кобрата и на сената да я овеся,пак ще върши работа!От София до Пловдив и обратно беше лудница днес от полиция и от "греманци" .Една W202 след Вакарел посока София ( на спускането) беше станала smart от един бус. Багажника го нямаше на Ц-тката, а стоповете и бяха(това което беше останало от тях) на гърба на седалката. Мисля че са се разминала с малки наранявания най-много.
За снимка с две превозни средства на нея- отпада при оспорване ако не я махнат преди това самите проверяващи на записите.
Има и нещо ново: до две години ако не ти вземат парите за глоба отпада по ДАВНОСТ . Това го четох преди 2 дни.Само чакам да излезе в ДВ.
Ако Кобрата (говоря за предмет ) не ти е ОК на 29/09/2017 ще съм в комплекс Житари.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 31 август 2017 - 23:17
#21632 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 01 септември 2017 - 00:32
Направо ги убиваам, пръскам
Публикувано 01 септември 2017 - 18:12
Есенен Събор 2017 спане
А уточнено ли е къде ще се спи ?
Аз съм ясен къде ще спя ,Ники също. --- комплекс Житари на 5км от писта Дракон ( общо 11 стаи от които 2 стаи запазени доста отдавна от мен и Ники ) Стаите сме си ги запазили директно към комплекса преди Еди да каже, че при Зара е записването.
Останалите 9 стаи са запазени от Мерцедес( но не е ясно дали от КЛУБ или от фейс групата,защото момчето обадило се в хотела е от фейс групата).
Писано е записване за нощувки до 10/09/2017 , но как става това като няма тема.Надявам се не е по телефона и някой да реши кой в кой хотел ще бъде . Все пак и фейс групата ще се записва за нощувки и до колкото знам Зара е приятелката на момчето организатор от фейс групата. Нощувките на МБкБ Еди е писал да се правят при Зара.
Другите в Пловдив ли ще спите? Ако е в Пловдив ... сточна гара не е лошо за забава( клуб W ).Така поне пише Gangsta man, че са се спряли на този клуб .
Не трябва ли първо да се види спането .Ами ако е в Стара Загора ? Голяма забава ще е до Пловдив и обратно с автомобили и на ШвЕпС.
При нас в комплекс Житари има голям ресторант и ще работи до 02 часа.
Мисля,че е по важно да са ясни нощувките ... пък забавата сама ще дойде.
Хубаво е да има тема "Есенен събор 2017 нощувки 29/09/2017 - 01/10/2017 "
Ако аз не съм разбрал нещо моля да ме поправят тези които знаят
Публикувано 01 септември 2017 - 21:23
Зара е запазила другите 9 стаи. Има хотели както в Хисаря, така и в Пловдив. Ще се спи където има места, защото в Пловдив тогава приключва е Есенния панаир. Прекалено много хора сме за един хотел. Стара Загора е далеч и аз поне не съм чул някой да споменава Зарата. Клуб W е идеален, така че браво Gangsta Швепса ще избегнем с таксита и такива, които не пият.
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
За нас МБкБ ли са запазени или за тях ( facebook) тези 9 стаи ? И кои хора ще бъдат в този хотел Житари? Другите в кой хотел ще бъдат ?
Такси от с.Житница до гр.Пловдив и обратно !?! 60км и още 60км празни
Ако хората няма къде да спят става кофти.
Ако чакате в последната минута някой да каже- пак е кофти.
Ако няма предложена нощувка ще има доста от МБкБ които няма да дойдат. А това е събор есенен на МБкБ (предимно)
От Януари 2017 се говори за писта Дракон . От Април месец май започна организацията за Дракон.
Не ме разбирайте погрешно ОРГАНИЗАТОРИ на този събор.Не искам да Ви преча в организацията.Ако се замислите върху думите ми всичко написано от мен за този събор са съвети(жокери) към Вас Господа.
Ако прочетете нещата с усмивка
Всеки почувствал се засегнат
Поднасям Извиненията си
Публикувано 01 септември 2017 - 23:33
За нас МБкБ ли са запазени или за тях ( facebook) тези 9 стаи ? И кои хора ще бъдат в този хотел Житари? Другите в кой хотел ще бъдат ?
Такси от с.Житница до гр.Пловдив и обратно !?! 60км и още 60км празни
Ако хората няма къде да спят става кофти.
Ако чакате в последната минута някой да каже- пак е кофти.
Ако няма предложена нощувка ще има доста от МБкБ които няма да дойдат. А това е събор есенен на МБкБ (предимно)
От Януари 2017 се говори за писта Дракон . От Април месец май започна организацията за Дракон.
Не ме разбирайте погрешно ОРГАНИЗАТОРИ на този събор.Не искам да Ви преча в организацията.Ако се замислите върху думите ми всичко написано от мен за този събор са съвети(жокери) към Вас Господа.
Ако прочетете нещата с усмивка
Всеки почувствал се засегнат
Поднасям Извиненията си
Честно казано аз малко се загубих. Записване за помощници, записване за участници, записване за спане и т.н. Но ако за помагане е ясно - отиваш на пистата и ще се намери какво да правиш. За спането обаче, ще се получи малко кофти, ако се разбере кой къде ще спи на 29 Септември. Ако може инфо за кой са запазени останалите стаи в Житари и ако има други варианти, какви са те.
Публикувано 02 септември 2017 - 08:29
Вонко да знаеш, че за писта Дракон ти си ми фаворит. В теб ми е надеждата. Ако се правят прогнози ... моята прогноза е, че ще ги скъсаш всички.
Стягай колата.
Публикувано 02 септември 2017 - 09:42
Асенка, стаите мисля са запазени за нас. След като се реши, че няма да се търси голям хотел(а и няма такъв наоколо) и Иво и Ники вече бяха запазили 2 стаи в Житница, Зара запази другите 9. Мисля, че на барбекюто на Камбаните тя дойде да пита всеки поотделно поне от присъстващите. Естествено, че сме доста хора и Еди пусна тема за записване за спане с краен срок 10 Септември. През това време се търсят хотели и като има по ясна бройка, Зара ще запази. Пловдив НЕ Е на 60 км а на 25. Затова се гледа в Пловдив и във Хисаря. Хисаря, макар и по-далеч е по-удобна заради панаира, който ще привършва по това време в Пловдив. Където и да е партито, все някой ще трябва да ползва такси, трезви шофьори или drink & drive
Естествено с толкова много хора и с неясни бройки за спане, е трудно да се запази един хотел. После взимаш и фактор цена и е почти невъзможно. Някои хора няма да искат по-скъп хотел, други ще го предпочетат. Някои искат да стоят на Житница, па било то и на палатка, други могат и да шофират 20-30км, но да са на по луксозно място.
Така че срока за записване още не е изтекъл и предполагам Зара проверява хотели. Ясно е, че няма да сме на едно място. Важното е събитието да мине добре и да се съберем някъде вечерта. Аз не се притеснявам за спането. И на 28 - ми ще се намери спане, било в Хисаря или Пловдив. Има едно бутиково хотелче в Пловдив, в което сигурно ще има стаи
Ще ти звънна по-късно.
Хубав уикенд и както каза Иво, усмивки. Безплатни са!
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
- мислех, че ясно съм го написал
Сега ще пробвам пак :
от с.Житница до Пловдив ( клуб W) 30km + Обратно Пловдив( клуб W) до с.Житница 30км = 60км.
такси ще си хване празните КМ което означава още 60км(идването му да вземе клиентите 30км празни.след това като го хванеш от пловдив и като те закара до хотела таксито ще си се върне после в пловдив- 30км.)
Другото: записване се прави след предложен хотел.Има хора на които нещо няма да им хареса дали хотел , дали цена , дали разположение,дали нещо друго.
Никога ама никога не се прави първо записване,а после да се каже хотела. Пояснения защо така се прави :...
А и все пак организаторите трябва да кажат. Ако ти си един от тях ...
Тогава благодаря за информацията която даваш какво е решено,какво се мисли да се направи и какво се очаква да бъде.
Стига толкова раздвижване на темите от мен . Чат темата ме кефи
Публикувано 02 септември 2017 - 09:47
да се смееш ли... да плачеш ли...
аз пък ще се смея...
Публикувано 02 септември 2017 - 10:46
Иво така съм съгласен с километрите, макар че не всички таксита си прихващат празни км. Както и да е обаче. Подробностите ще са за тези, които ще го ползват. Има и drink & drive. Не знам дали съм организатор, при все че всеки може да е от организаторите, като помага с каквото може. Пиша това, което чух на Камбаните (и ти беше там). За записването обаче ще се поясня защото имам 2 хотела и поне си мисля, че знам малко.
Това записване не е като да се запишеш на екскурзия до Анталия, където агенцията е поела ангажимент да продаде Х стаи и хотела ги е дал на определена цена. При този случай, първо се разбира бройката желаещи и тогава се запазва. През това време се търсят опции за Х бройка. Има хора, които ще присъстват и ще спят при приятели, у тях си, или вече са си уредили (както вие с Ники). Така че идеята с поста на Еди за краен срок е добър за да се отиде при хотелиер и да му се иска цена и възможност за настаняване. Тогава пак ще има хора, които ще кажат много скъпо или много гаден хотел. Така че няма нищо общо с нормално организирана почивка. Вярно е, че това запитване можеше да стане преди 2 месеца, но сега гледаме напред и правим това, което е възможно. Всички са доброволци в това начинание и всеки има работа и семейство, преди събитието. Виновни няма и не трябва да се търсят. Хайде по-ведро и оптимистично. Аз мога да осигуря и палатки ако има нужда
Два дни са все пак, не 20.
Хубав уикенд
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
е те тука бъркаш много .Така ще настъпи хаос,излишно напрежение и още други неща.Няма смисъл да ги изреждам. Енергията и проблемите за настаняването е хубаво да се хвърли сега.Като дойде време за излизане на пистата- да се мисли само за това на бистра глава. Да няма хора изморени от пътуване или от спане в палатка.( както пише Мартин : ще дойдат 2000 човека( от цяла България))
Винаги се е предлагало хотел и после записване.
Ти си от няколко месеца тук и не ти е ясно как е било до сега.
Аз и Теменужка( не я познаваш ) сме правили две събития за МБкБ .Както аз така и тя(тя е най веща в тези неща от всички нас взети заедно тук в МБкБ) се занимаваме с организацията и изпълнението на събития: екскурзии, транспорт, team building, зелени училища, подбор на кадри реклама и т.н. - стига толкова реклама
За екскурзиите няма смисъл да коментирам с теб.
"Това записване не е като да се запишеш на екскурзия до Анталия, където агенцията е поела ангажимент да продаде Х стаи и хотела ги е дал на определена цена. При този случай, първо се разбира бройката желаещи и тогава се запазва. " Дали е правилно Ти да ме учиш и да ми обясняваш .Айде стига глупости.
Когато ми трябва електрически съвет питам Стъни
Когато нещо не ми е ясно с ходовата част питам Ники
Когато искам застраховка и информация за такива продукти звъня на Иван
Когато ми потрябва един път помощ звъннах на Мартин и Павката
Когато имах нужда от съвет от IT питах Лилов и Сами
и т.н
( дано не се обидят другите които разбират , но с тях се засичаме на неделното кафе)
Когато не разбирам нищо в дадена тема: прочитам я , питам ако нещо ми е любопитно . Но не философствам
Публикувано 02 септември 2017 - 12:30
Мидля да си купя вериги за колата - комплект с чанта 6бр. За 75$ с доставката.
По 2 или 3 се слагат на гума.
Виждал съм 1бр.как измъква камион(само вериги кача)
Сега да питам:
Някой ползвал ли е такива вериги на кола и дали е доволен?
Сега да питам:
Публикувано 02 септември 2017 - 14:12
Мидля да си купя вериги за колата - комплект с чанта 6бр. За 75$ с доставката.
Сега да питам:
Само за камион имам и са перфектни.
Публикувано 02 септември 2017 - 14:18
мен ме итересува функционалността им на лек автомобил.Само за камион имам и са перфектни.
За камионите-виждал съм как действат
Публикувано 02 септември 2017 - 14:30
И двамата сте пичаги...що се държите като деца???
п.п. изтрийте си постовете...ако приемате приятелски съвети разбира се
Публикувано 02 септември 2017 - 14:33
Прав си. Изтрих гиИ двамата сте пичаги...що се държите като деца???
п.п. изтрийте си постовете...ако приемате приятелски съвети разбира се
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 02 септември 2017 - 19:52
Това е листата с тези заявили желание. Нека да видим и някой друг хотел в хисаря.
1 двойнa Сами sami
1 двойна Зара и Боби
1 двойна Марто hammer^BaTe
1 двойна Венко vmvelev
1 двойна Тодор daimler1
2 двойни Радо /////AMG
2 двойни Диана Metatron (Една нощувка Събота срещу Неделя.)
1 двойна Еди Marukian
1 двойна + дете Иван IvanW210 (Една нощувка Събота срещу Неделя.)
1 двойна Асен aspet - две нощувки
1 тройна Хари - ХаРи (предпочита две нощувки)
1 двойна Михаил - hipopotyk
1 двойна Илиян Gangsta Men (Една нощувка Събота срещу Неделя.)
1 двойна Петър pitar_r_r
-------------------------------------------------------------
1 двойна Ники - niki7111 (вече запазена две нощувки)
1 двойна Иво - sport (вече запазена две нощувки)
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни