Pfff добре са направили кви глуписти дрънкаш
Бях на полигон
Там ми написаха акт
Каде в бг може да се научиш да дрифтираш
Искаш ли първо да ти кажа, къде в България можеш да се научиш на правопис?
Публикувано 17 май 2017 - 22:58
Бях на полигон
Там ми написаха акт
Искаш ли първо да ти кажа, къде в България можеш да се научиш на правопис?
Публикувано 18 май 2017 - 07:45
Бях на полигон
Там ми написаха акт
Алекс, считай се за официално предупреден, че с многото ти еднотипни изказвания се държиш като спамер.
Ако не промениш поведението си, следващата стъпка ще е всяко твое съобщение да минава през модератор.
Квалифицирането на съфорумец или изказванията му, не се толерират във форума. Датата на регистрацията ти тук също ме навежда на мисълта, че надали имаш натрупани впечатления и компетентност, за да го правиш.
Тук не се пише само, за да "догоним" някаква бройка мнения, а основно за да обменим информация и да сме си полезни един на друг.
В твоите постове досега не откривам някаква добавена стойност за форума и общността ни.
Надявам се да ме разбереш и да се поправиш...
Публикувано 19 май 2017 - 15:41
Темата е чат ама мненията са преместени от една друга тема
Това съм го пропуснал
Публикувано 20 май 2017 - 20:26
Момчета...за първи път ми се случва на английска магистрала да се "набутам" в локва ама дъжда беше страхотен.Бях с доста висока скорост...светна на таблото проблем с акумулатора и че спира някой функции.
Бях с над 100 мили и до като успея да спра предупреждението изчезна.И двата акумулатора са чисто нови.На първата бензиностанция спирам и светва чека.Всичко си е нормално...след малко изгасна.Днес пак светна...диагностика показва
P 0030 и P 0132...тоест ламбдата като си замине...окончателно ли е мъртва
Публикувано 20 май 2017 - 21:00
Ако е много умряла, няма да я виждаш на живи данни. Ако мърда там нещо, има надежда, но... пак е умряла
Публикувано 20 май 2017 - 21:26
Да взимам Бош или... нещо много евтина ми се вижда на фона на другите
Публикувано 24 май 2017 - 07:56
Има Вирус във форума?
Някой знае ли какво става . Вече 4 или 5 пъти за около 1 месец ми излиза този троянец в различни теми.
Кой ли го е сложил и с каква цел? То целта е ясна ама защо?
Публикувано 24 май 2017 - 09:15
Интересно. На мен Symantec'a не ми пищи.
Публикувано 24 май 2017 - 10:43
Публикувано 24 май 2017 - 11:08
Публикувано 24 май 2017 - 12:36
False positive е това. Ако имаше, щеше да си го усетил отдавна. Пробвах да кача файл и да си го сваля после. След проверка с virustotal нямаше нищо. Чисти сме все още
P.S. Да не би да пищи от Aleks h?
Публикувано 24 май 2017 - 13:13
P.S. Да не би да пищи от Aleks h?
Публикувано 24 май 2017 - 14:47
Всичко е updata. Както ви казах появява се в различни теми.
ето това е част от касперски : " A malicious program designed to electronically spy on the user’s activities (intercept keyboard input, take screenshots, capture a list of active applications, etc.). The collected information is sent to the cybercriminal by various means, including email, FTP, and HTTP (by sending data in a request)."
Ако проблема беше в моя телевизор щеше да ми излиза при отваряне на всяка тема. когато отварям някоя тема ми излиза предупреждение и аз казвам дали да ме защити или не.
Обаче това си го пише съвсем ясно.
Ако има някой с касперски интернет секюрити 2017 нека каже дали излиза и при него.
п.п. на две машини вече го виждам този това съощение. Едната е бърсак нова
Публикувано 24 май 2017 - 16:25
Всичко е updata. Както ви казах появява се в различни теми.
ето това е част от касперски : " A malicious program designed to electronically spy on the user’s activities (intercept keyboard input, take screenshots, capture a list of active applications, etc.). The collected information is sent to the cybercriminal by various means, including email, FTP, and HTTP (by sending data in a request)."
Ако проблема беше в моя телевизор щеше да ми излиза при отваряне на всяка тема. когато отварям някоя тема ми излиза предупреждение и аз казвам дали да ме защити или не.
Обаче това си го пише съвсем ясно.
Ако има някой с касперски интернет секюрити 2017 нека каже дали излиза и при него.
п.п. на две машини вече го виждам този това съощение. Едната е бърсак нова
Иво, я отвори Inspect менюто на Хром на някоя от темите, в които ти показва това съобщение. Кликваш десен бутон и инспект. След това избери "Console" отгоре и ми прати на лично снимка от това, което виждаш там. Също можеш да дадеш "View page source" и ми го дай. Ще го разгледам и ще ти кажа дали има нещо нередно, което окото ми ще хване. Не се притеснявай
Публикувано 24 май 2017 - 17:00
Ето
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни