Отидох в 06:30 и си тръгнах към 14:30ч ,а даже ме накараха да ходя до официялния представител ,за да им дам бележка с кой номер мотор е излязла колата ,защото тези от КАТ Смолян написали БЕЗ НОМЕР ,а номера се чете ясно.
Хубава работа ама нашенска
Публикувано 18 ноември 2016 - 09:16
Отидох в 06:30 и си тръгнах към 14:30ч ,а даже ме накараха да ходя до официялния представител ,за да им дам бележка с кой номер мотор е излязла колата ,защото тези от КАТ Смолян написали БЕЗ НОМЕР ,а номера се чете ясно.
Хубава работа ама нашенска
Публикувано 18 ноември 2016 - 09:20
В Кюстендил като регистрирах моята между 8 и 11 и 30 минаха 5 коли, моята беше 5тата. Тука говорих с един колега за София точно, каза че е стоял 3 дена и накрая баща му е намерил връзки и е минал за нула време.
Публикувано 18 ноември 2016 - 11:25
А връзката е взела рушвет?
Пак влизаме в период на "безвремие" май.
Публикувано 18 ноември 2016 - 19:00
Направо могат да те откажат повече да си купуваш коли
Публикувано 18 ноември 2016 - 23:02
Ми чантичка с бутилка. От подсвирване към колега и - виж това момче да се оправят нещата. От там на там палиш колата усмихнат с номера и газ към вкъщи. Не знам за вас всички ама аз съм на мнение че това с връзките хич не е в комунизма, напротив, не си е тръгвало никога.
Публикувано 18 ноември 2016 - 23:25
Не знам как цял живот ми се налага да се оправям без връзки в тази държава. Само веднъж ме уредиха за нещо с връзки и не се получи нищо хубаво
Публикувано 18 ноември 2016 - 23:37
Moя опит е като твоя, не се получи. Обаче и висенето с дни не е работа. Не искат да има ясни правила в тая администрация за да се наредят нещата ...
Публикувано 26 ноември 2016 - 23:07
ихааа тишина... чакай да викна - ехоооо, наздраве
Публикувано 26 ноември 2016 - 23:22
Публикувано 27 ноември 2016 - 10:16
Публикувано 28 ноември 2016 - 23:14
Още малко и идват хубавите празница, с никулден се почва. Едно питане имам, ако тряба ще направя и една тема, та моторедката е М272, от последните е W211 и е извън номерата на тия с проблеми по балансиращия вал. При добро натоварване и висока скорост почна да изкарва облаци от зад, след това изчисти, аспуха е черен, не е мазен, задната броня и багажника бяха целите на точки. При работа на място и форсиране нямаше никакви димове от ауспуха. Преди около месец сменявах маслото в кутията и я поумазахме от долу бая с масло. Та въпроса - идеи и предположения от къде може да идва целия тоя облак
Публикувано 29 ноември 2016 - 11:09
Питане към знаещите как се качва снимка на лично ,понеже не мога да го правя ,а понпкога ми е полезно това.
Публикувано 29 ноември 2016 - 12:04
Снега дойде ,сега и Мерцедесите могат да се правят на БМВ-та
казвайте къде да се събираме да се повеселим малко ,аз сутринта пробвах мачката и е мнооого по-палава отколкото очаквах
Публикувано 29 ноември 2016 - 12:05
Мани че с ЦЛС-а за малко да остана в подножието на един баир БМВ-то катереше по-лесно...
Публикувано 29 ноември 2016 - 12:06
Хаха при мен само мига един триъгълник и ме е страх, че ще изгори лампатаСнега дойде ,сега и Мерцедесите могат да се правят на БМВ-та
казвайте къде да се събираме да се повеселим малко ,аз сутринта пробвах мачката и е мнооого по-палава отколкото очаквах
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни