Радвам се, че обмисляш Sтрахотната ми Е90-ка?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 26 юли 2016 - 23:30
Публикувано 26 юли 2016 - 23:42
като прочетена книга съм за теб бейби
Публикувано 27 юли 2016 - 07:59
Някой с Iphone 5s?
Взех един на старо от Продавалника и много грее. След 5 мин. разговор става червен направо.
При всички ли е така?
Публикувано 27 юли 2016 - 08:28
Не, нещо не е наред
Най-вероятно батерията се разваля. Държи ли заряд поне един ден. По-добре не го ползвай. Ако се издуе батерията ще спука платката и край.
Най-вероятно батерията се разваля. Държи ли заряд поне един ден. По-добре не го ползвай. Ако се издуе батерията ще спука платката и край.
Този пост е редактиран от drjivago: 27 юли 2016 - 08:29
Публикувано 27 юли 2016 - 08:30
Не, не трябва да грее.
Грее само, ако има навигация или някакъв идиотски апп отзад, който товари.
И какъв разговор? По скайп/вайбър или нормален?
Добрата новина е, че много евтино се сменя батерията (и лесно).
Публикувано 27 юли 2016 - 09:14
Грее при нормален разговор. Също така при браузване.
Батерията е сменяна и леко мърда, усеща се.
Колко струва горе-долу смяна на батерия?
Обадих се на продавача - нормално било, товарел се процесора. Греенето е в горната част.
Публикувано 27 юли 2016 - 09:38
Винаги се стопля малко, върпосът е до каква степен. Преинсталира ли го? Новата 9.3.3. e много добра засега. Ако преинсталираш, направи го през iTunes и не го ресторвай, ами си направи чиста инсталация. Ако е много омазан, ъпдейтите по въздуха (WiFi) не правят чиста инсталация, а си носят омазаното от предните ъпдейти.
Иначе аз успях да го прегрея, закачен на стойка на стъклото на колата, постоянна офлайн навигация, свирене на музика, телефонни разговори от време на време и 5-6 часа каране. Каза че трябва да охлади малко преди да почна да го ползвам пак и се появи термометъра на екрана.
Последно бях взел за 4s-a си батерия и ми излезе около 50лв., сменихме я с един приятел. На 5s не са много по-скъпи.
Не може да мърда. Най-много да ти потъва леко дисплея в горната дясна част, когато се нагрее. Това не е индикация на нищо. Моя 5s не е отварян и с времето изолацията на дисплея се е размекнала и се движи леко.
Ако нещо ти трака вътре в телефона, наистина не знам какво си си купил
Публикувано 27 юли 2016 - 14:27
Нормално е да грее, още не си му свикнал,
а и господ знае как си го накичил с аппове и
какви неща си им разрешил да правят бак граунд.
Публикувано 27 юли 2016 - 14:35
iphone грее, но при много натоварване. при мен започва да грее ако е в режим навигация със стриим на музика и/или нет, може и без разговори да става като пещ след 20-30мин употреба. даже съм го виждал да не иска да работи повече.
от разговори с часове няма промяна в температурата независимо на ухо или в режим високоговорител.
при сменена батерия на телефон лг започна да грее при някакви прости операции, та може това да е проблема...
Публикувано 27 юли 2016 - 14:41
при сменена батерия на телефон лг започна да грее при някакви прости операции, та може това да е проблема...
Май това е ключа от бараката. Батерията мърда вътре.
Утре смятам да навестя продавача и любезно да го помоля да ми върне парите с малка компенсация за него.
Публикувано 27 юли 2016 - 17:27
Дано да се навие ,защото това че грее ... ще ти каже че е нормално
Публикувано 27 юли 2016 - 22:06
A то може и да е нормално, реално погледнато. Просто е като диагноза за проблем на кола по интернет
Не мога да си представя как мърда батерията... Това е толкова тясно събран телефон, че физическото движение на каквото и да е в него, е невъзможно.
Публикувано 28 юли 2016 - 08:07
И аз мислих, че е нормално да грее. Ама 20 ден ми е на ремонт. Става дума за 5s в гаранция май за втори път ще ми го сменят с нов от Теленор. Така, че ако са Ви в гаранция по-добре ги предайте да ги погледнат в сервиза.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 28 юли 2016 - 10:15
Благоприятно развитие на "драмата".
Продавача ми върна парите -20 лв. Остави ми кабела за зареждане.
Доволен съм.
Лек ден на всички отзовали се.
Публикувано 29 юли 2016 - 13:02
Бахти, болен съм направо.
Бях си харесал едно W209 междинен фейс с много екстри, ръчка компресор...
За нула време се купи от прекупвачи и пак се продаде вече май на собственик.
Много се дразня, а нямах физическата възможност да я купя в първия момент, когато се появи. Не бях в БГ...
И сега тука от няколко дни седя и ровя навсякъде да си харесам нещо, греда...
Изплаках си мъката
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни