Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#20491 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2015 - 14:20

Колеги пиша тук да не пускам тема че е спешно.

Може ли ако има схема на 4 матика на 124-ка 300 тд във WIS-а някой да я качи ,че един приятел го е загазил с теч и не може да го хване от къде е.

Изчезва му маслото от казанчето за блокажа дето е отпред от дясно до абс-а и теча му цапа скоростите ,но не може да го види от къде е и къде минават тръбичките.

• 0

#20492 pitar_r_r

pitar_r_r

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1647 Мнения:
  • Град:край морето
  • Интереси:NBA,NFL,
    СНУКЪР
  • Автомобил:
    W210 - E250D AVANTGARDE 113kc 09.1998г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 декември 2015 - 11:46

Много лоша година ми е тая..просто нямам думи какви неща ми се случват......

Еййй  Ками, автомобилните неволи нямат край ....  ламарини се сменят и автомобили се купуват по важно е да сте здрави.

Весели празници.  

• 1

Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

#20493 pitar_r_r

pitar_r_r

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1647 Мнения:
    СНУКЪР
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 декември 2015 - 11:10

Пожелавам на всички  незабравими моменти в новогодишната нощ.  :)

Щастието е ключът към успеха.Забавлявайте се и ще стигнете по-далеч.   :beer     

• 1

#20494 pitar_r_r

pitar_r_r

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1647 Мнения:
    СНУКЪР
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2016 - 19:56

За Много Години, колеги съфорумци! Бъдете все така позитивни и отзивчиви.

• 2

#20495 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8414 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 януари 2016 - 22:28

Я да ви запитам една работа...

Като идвам от Левски, посока кръговото на Сточна гара, се нареждам в средна лента. Идеята ми после е от тази лента да продължа направо към Резбарска в Хаджи Димитър (старата мелница). То не е точно направо, но в смисъла на кръстовището е.
Всеки път някой иска да ми влезе във вратите от дясната лента, понеже иска да завива наляво в кръговото. Като съм пробвал от най-дясна лента е същото, само че искат да ми влязат в левите врати, тези които завиват надясно от средната лента.
Понеже не съм баДка, но съм с шокар-мобил, досега се разминавам. С други коли (на жената напр.) е било малко по-напрегнато...
Ето и карта-снимка. Абстрахирайте се от по-светлосивите линии на картата, те са условното обозначение на пътя от Гугъл, но като се загледате през тях, се виждат реалните габарите на пътищата. Аз съм звездата :) Сините стрелки са ми траекторията. 

Capture.jpg
  • 0

#20496 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 14 януари 2016 - 22:48

според мен ако си в най дясна лента не би трябвало да имаш проблем.

• 0

#20497 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8414 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 януари 2016 - 00:26

Има, от средната ми завиват надясно, което е още по-рисково, понеже им седя в мъртва точка
Аз го гледам така... от 3 ленти, стават 6.
Т.е. най-лявата до звездата става на 2 ленти и завиват наляво по Сливница.
Средната са за към Хаджи-то, евентуално наляво и надясно, стига да дадат мигач. Има как да се завие безпроблемно.
Дясната става на 2 надясно към мола по Д.Николаев, Ситняково, или кой както го знае.

Проблемът е че от средна нямам какъв мигач да дам и става весело.
И си мисля, че докато съм в средна, поне тези които от дясна решават да завият наляво, ме виждат.

И се чудя как би трябвало да е по правилник, ама грам не мога да го измисля :) 
  • 0

#20498 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:
  • Град:,,,

Публикувано 15 януари 2016 - 07:24

Юнаци налага се да сменя черната ламарина(протектора) на шенкела.Може ли някой да даде идея как да сваля шенкела и после как да го разглобя?Обещавам да направя тема тип DIY със снимки.

• 0

#20499 Metatron

Metatron

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1075 Мнения:

Публикувано 15 януари 2016 - 08:20

Като идвам от Левски, посока кръговото на Сточна гара, се нареждам в средна лента. Идеята ми после е от тази лента да продължа направо към Резбарска в Хаджи Димитър (старата мелница). То не е точно направо, но в смисъла на кръстовището е.
Всеки път някой иска да ми влезе във вратите от дясната лента, понеже иска да завива наляво в кръговото. Като съм пробвал от най-дясна лента е същото, само че искат да ми влязат в левите врати, тези които завиват надясно от средната лента.
Понеже не съм баДка, но съм с шокар-мобил, досега се разминавам. С други коли (на жената напр.) е било малко по-напрегнато...
Ето и карта-снимка. Абстрахирайте се от по-светлосивите линии на картата, те са условното обозначение на пътя от Гугъл, но като се загледате през тях, се виждат реалните габарите на пътищата. Аз съм звездата :) Сините стрелки са ми траекторията. 

Capture.jpg

Понеже това ми е редовния път за прибиране към вкъщи и евентуално понякога сутрин за ходене на работа - та, според мен, а и аз винаги така съм се нареждала - в средна лента става за наляво, направо и надясно. Лява лента е за наляво, а дясна е за надясно. Логично е така. Но на този светофар точно, всеки се нарежда, където има по-малка опашка и после, като тръгне, започва да се престроява.

• 1

#20500 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 януари 2016 - 08:44

Юнаци налага се да сменя черната ламарина(протектора) на шенкела.Може ли някой да даде идея как да сваля шенкела и после как да го разглобя?Обещавам да направя тема тип DIY със снимки.

С трактори не съм се занимавал ,но ако питаш за кола ,може би ще съм ти полезен ,та кажи на какво ще го сваляш тоя шенкел?

• 0
NO PAIN - NO GAIN!

#20501 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 15 януари 2016 - 11:14

Правилно си се нареждаш. Проблемът идва от това, че на това кръгово всеки си прави, каквото иска и правилата не мажат - кой как се промуши. Аз, като минавам през това кръгово, обикновено идвам от другата страна на реката, където няма светофар и включването в кръговото е някакъв кошмар, особено с тромавия ми джип, та затова изобщо го избягвам това кръгово. Няколко пъти, като минавам оттам, винаги има по един идиот, който се върти в най-вътрешната част на кръговото и в един момент решава да излиза от него директно от най-вътрешното платно, сечейки пътя на 2 други платна.....

• 0

#20502 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:
  • Град:,,,

Публикувано 15 януари 2016 - 19:00

С трактори не съм се занимавал ,но ако питаш за кола ,може би ще съм ти полезен ,та кажи на какво ще го сваляш тоя шенкел?

Извинявам се,бях забравил за профила.Колата е w203,2.2цди,комби,фейслифт.

• 0

#20503 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 януари 2016 - 08:01

Мога да ти направя съчинение по спомен. Необходимое да разкачиш трите носача от шенкела + курмилния накрайник и датчиците за ABS-a , разкачаш шенкела от макферсона ,сваляш спирачния апарат ,развиваш ботовете на черната ламарина и си в играта, но това ти го пиша без да я виждам колата, (наизуст) но общо взето като я вдигнеш и свалиш колелото ще се ориентираш ,мисля че няма нищо специфично ,ако не съм прав нека колегите ме поправят/допълнят.

Успех!

• 0
NO PAIN - NO GAIN!

#20504 puFi_mIx

puFi_mIx

Напреднал

• Потребители на форума
  • 303 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz
    w202 250td sold..
    w211 280cdi sold - в мобилето го има ама не ви трябва...
    Mazda 6 GH 2.0 diesel.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 януари 2016 - 17:58

Да питам, някой знае ли деленията на резервоара през колко литра са? (на таблото)

Sent from my E2303 using Tapatalk
  • 0

#20505 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8414 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 януари 2016 - 18:02

8-15-30-45-60 при 60л. резервоар с нормално табло.

Но... не ги смята правилно ;)

От пълно до средата падат много време, после е по-бързо, при равни други условия.

• 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни