ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 06 май 2015 - 07:32
Мерси мерси....
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 06 май 2015 - 16:48
Ама под професионални шофьори не се има предвид само такива, които карат камиони, нали? Щото тук само за такива говорите май. Ми аз, за почти три години пътуване из страната с проф. шофьори от НСО.. мога да кажа само хубави неща за тях (освен за случаят с малоумника дето ме кара до Варна с 230, но той и закъсня да дойде да ме вземе, така че реши да навакса. Сега правосъдния министър да му мисли, негов шофьор е вече). Та, много спокойна се чувствам като се возя с тези професионалисти, а ние винаги бързаме. Харесва ми и начина, по който се пазят един друг.. пилотна кола и другите.. как си сигнализират, как маневрират.. Та, глас за в полза на професионалните шофьори... Камионите.. ме плашат... а и много се стряскам като ми свирнат..
Публикувано 06 май 2015 - 18:56
Ами те в НСО и подобни без С категория не взимат!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 06 май 2015 - 19:43
Даже май всички категории им искат! Да не говорим, че постоянно държат изпити..
П.С. Роскоу... твоите вицове не ме кефят... но пък липсваш..
Естествено, че ми се радват.. ама отскачам с няколко сантиметра от седалката като ми свирнат..
Не свиркайте като няма причина, за бога!
Публикувано 06 май 2015 - 19:53
С искат от опит ти казвам
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 07 май 2015 - 21:09
С искат от опит ти казвам
Дали?
Опита ти... и опита ми... нали знаеш
Национална служба за охрана набира кандидати за длъжност „шофьор“ – военнослужещ /сержант/, които да отговарят на следните изисквания:
1. Да не са по-възрастни от 33 години (не важи за служители на служба за сигурност или обществен ред);
2. Да притежават свидетелство за управление на МПС – категория D;
3. Да не са лишавани от право да управляват МПС за нарушение на ЗДвП.
Желаещите да кандидатстват, които отговарят на посочените условия, следва да изпратят автобиографията си на електронна поща на адрес: [email protected]
линк - > http://www.nso.bg/ne...splay.php?id=34
Публикувано 07 май 2015 - 22:32
Как ме дразнят тези от НСО. Толкова демонстративно и идиотски притискат и затискат останалите коли, дори когато няма накъде да отбият и накъде повече да се свият.
Никога не им правя път или като им правя го правя в последния момент и по най-лежерния начин.
Този пост е редактиран от shotgun600: 07 май 2015 - 22:33
Публикувано 08 май 2015 - 01:50
Никога не им правя път или като им правя го правя в последния момент и по най-лежерния начин.
Е те за това те натискат,като им пречиш.
Да не забравяме че на тях им е казано така да карат,а не го правят от гъзария.Все пак хората това им е работа и семейства хранят и като им нареждат да карат ,карат.
Публикувано 08 май 2015 - 09:29
Не може сульо и пульо да го вози НСО по незнайно какви причини и всеки път да карат идиотски, дори когато условията не го позволяват. Затискат млади шофьори, които се паникьосват и рискуват да се ударят някъде, затискат и шофьори, като майка ми, които не са млади, но не са добри зад волана.
Седя си в платното до последно и се отмествам бавно и спокойно - после са карали до мен и са ми показвали юмруци и са ме псували. Аз пък им се усмихвам и им пращам муцки.
Никой не може да ме убеди, че точно такива са им нарежданията и че всеки път "бързат" за някъде. Просто им харесва така да карат, дори когато не е нужно.
Този пост е редактиран от shotgun600: 08 май 2015 - 09:30
Публикувано 08 май 2015 - 10:09
Тяхното е същото като да излеза аз с пожарната на произшествие и да не ми дадеш път(което се случва много често от гражданите на София).Това са автомобили със специален режим на движение с подаване на звуков и светлинен сигнал при който е желателно да им дадеш път.
По принцип с кортежите се движат министрите и първите в държавата,а те винаги бързат ,а и чуждестранните делегации и някой партиини лидери.
Виж тия със звучните прякори - домата, марулата,репата,величаешия и др. не ги споменавате,а те яко насмитат движението с техните тъй наречени кортежи.Защо все държавата ви е виновна ,а тези дето трябва не са да го ева или защото всички искаме да бъдем лоши момчета и тия са от нашите.
Публикувано 08 май 2015 - 10:58
Мимо, не ги обвинявам.. нито защитавам..
Ама как по цял свят... депутати и прочее ходят на работа с градски транспорт или с някоя лична кола, а нашите "важни" са с кортежи... все бързащи.. движение им се затваря...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 май 2015 - 11:05
Мимо, не ги обвинявам.. нито защитавам..
Ама как по цял свят... депутати и прочее ходят на работа с градски транспорт или с някоя лична кола, а нашите "важни" са с кортежи... все бързащи.. движение им се затваря...
Кмета на Лондон оди с Кололото
По света има няколко държавни автомобили , тук имаме стотици - хиляди ..
По богати ли сме , какво ?
От какво се плашат ? Народната любов ли ?
Бай Ганя като оди некъде всеки трее разбере .. много ме еня мене Тиквата къде одил или Плевнята ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 08 май 2015 - 11:25
"....Ако някой има основание да претендира, че дава пример във време на икономии, това е Хосе Мухика, президентът на Уругвай, който се отказа от държавен дворец заради фермерска къща, дарява по-голямата част от заплатата си на социални проекти, лети в икономична класа и кара стар “Фолксваген”, тип “костенурка”. .... "
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 май 2015 - 11:45
От спора за професионализмът при шоферите темата взе да се измества,спирам с писането.
Да ходи кой с каквото и както си ще,ние си ги избираме и ние си им плащаме колите и горивото и си траеме.
Публикувано 08 май 2015 - 11:57
Марто,депутатите ходят повечето с лични коли,много малка част ги развозват с коли ама те не са на нсо ,а май бяха на министерски съвет и те се движат по една (едни хуйдаи и сега май взеха некакви фалвета) и не насмитат толко движението.С кола на нсо извън власта (министри ,шефо на народното събрание и ония главочи) се движи само патриарха незнам що ,явно от уважение.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни