Не е точно за темата с вицовете но не намирам фън темата
В интерес на истината тази Алфа е доста добра кола, но обявата му наистина е смешна.
Публикувано 14 май 2014 - 12:00
Не е точно за темата с вицовете но не намирам фън темата
В интерес на истината тази Алфа е доста добра кола, но обявата му наистина е смешна.
Публикувано 20 май 2014 - 21:55
ибреее, къде се изгубиха спамерите
Чат темата умряла
Публикувано 20 май 2014 - 22:27
само дето джантите са различни на някои снимки
Публикувано 20 май 2014 - 23:39
Mда, алфичката наистина е доста секси машинка.
Не е мой тип, но тази прилича на впечатляващ екземпляр... V6 Turbo... не е зле
А и състоянието изглежда отлично! Жалко, че е само на предно!
Публикувано 21 май 2014 - 08:06
Какво мислите за VW Up, който фабрично е произведен да се ползва на природен газ?
Много се замислям за покупката на такава кола, за да си я ползвам през седмицата за
активно градско каране? Пише, че средният разход на гориво е 2,9кг/100км, което е някъде 6лв на 100км.
Нови са по 23 000лв, което на лизинг ще излезе направо смешно,а и при покупката ще си хвърля Патфайндъра
при тях, за да си приспаднат от цената и реално ще платя няколко хиляди лева за тази въшка.
Има ли нещо специфично при ползването на природен газ - нещо което често се сменя, дразнеща поддръжка и т.н?
Този пост е редактиран от shotgun600: 21 май 2014 - 08:11
Публикувано 21 май 2014 - 13:39
Премери я да не ти убива в раменете само.
Публикувано 21 май 2014 - 17:46
От тази кола очаквам само нисък разход и лесно придвижване из града - нищо друго.
Метановите системи как се представят в БГ условията?
Публикувано 21 май 2014 - 19:38
Публикувано 21 май 2014 - 21:02
Такситата много ги ползват. Мисля че нямат ядове. И на един колега бусчеъата са фв кади на метан заводски. Само за разхода ми се хвали за проблеми не съм чул.
Ще взема да се мятам в края на лятото на една такава въшка. Кофтито е, че май метановата версия не се предлага с автоматик, за да е пълен мързела, ама ще го преживея.
Публикувано 21 май 2014 - 21:06
Публикувано 21 май 2014 - 21:38
Шкода Ситиго не е ли абсолютно същото, но по-евтино
Възможно е, ама дилъра май не е един и същ, а в Порше София ще ми напрвят добра цена, защото сме им големи клиенти.
Публикувано 22 май 2014 - 00:17
Публикувано 22 май 2014 - 00:40
Преди малко се возих в един бакшиш с кади 2.0л заводски на метан 2013г. За 63000км бакшиша каза че не е имал никакви грижи. Харчи му 10лв на 100км в софия. На дисплея му показваше оставащ пробег и на метан и на бензин. Много добро ми се стори.
Публикувано 22 май 2014 - 07:59
Сигурно 5 пъти е правил окачване за тия 63К... 'лопат, като замразен грах в консервна кутия
Sent from my iPad using Tapatalk
Едва ли. В блока на гаджето ми има един таксиджия, който има такова Кади, и понеже се засичаме, когато разхождаме кучетата си, се разговорихме за колата и каза, че е много доволен.
Вярно, че сигурно ще ми е много странно да сляза от голям джип в такава въшка, ама истината е,че джипката в града адски ме уморява с тези ръчни скорости, а за неудобните и размери
да не говорим,а пък и стана на 140 000км и като нищо ще вземат скоро да започнат и ремонтите. Тъкмо ще мога да си карам 140ката активно през уикендите и, когато пътувам извън София.
Този пост е редактиран от shotgun600: 22 май 2014 - 08:06
Публикувано 22 май 2014 - 08:04
Сигурно 5 пъти е правил окачване за тия 63К... 'лопат, като замразен грах в консервна кутия
Sent from my iPad using Tapatalk
Едва ли. В блока на гаджето ми има един таксиджия, който има такова Кади, и понеже се засичаме, когато разхождаме кучетата си, се разговорихме за колата и каза, че е много доволен.
Вярно, че сигурно ще ми е много странно да сляза от голям джип в такава въшка, ама истината е,че джипката в града адски ме уморява с тези ръчни скорости, а за неудобните и размери
да не говорим. Тъкмо ще мога да си карам 140ката активно през уикендите и, когато пътувам извън София.
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни