дайте ми телефона на трифон , моля
басо ли е , васо ли е не го знам ама е организирал нещата вече! респект!
мерси Насе!
Публикувано 26 януари 2014 - 16:24
дайте ми телефона на трифон , моля
Публикувано 26 януари 2014 - 17:47
Знам , чух се с Бай Васо беше оправил нещата и освободих моя човек
Публикувано 26 януари 2014 - 23:33
Ама тоя Тони бил много умен , на него му благодарих , ОГРОМНИ благодарности на Бай Васил , обади ми се , каза че е говорил с негови хора и момчето се свърза с мене , обиколихме Пловдив защото мойте кабели за ток са скапани и те така . Даде ми ток , бавареца запали и се прибрах Резултата е че ми се е сринал напълно акумулатора , защото дори не иска да завърти системата и утре отивам да търся акумулаторче :P
Насе , благодарности и на теб , дори да не сме се свързали !!!!
Публикувано 26 януари 2014 - 23:58
Мдаа, като застудее почват да се обаждат акумулатори.
С бутане не можеше ли да запалиш, или е автоматик?
Публикувано 27 януари 2014 - 00:06
Нямаше кой да викна да я бута... тя цялата в сняг беше , никой не познавам в града и само даването на ток бе спасението Утре ще я закарам до сервиза да я погледнат
Но 100% е от акумулатора , защото той не бе пален 2 месеца , преди това бе паднал до 0 на два пъти заради едни проблеми , беше оставен без ток и т.н...
Публикувано 27 януари 2014 - 00:26
E до 0 баш не може да падне.
Иначе друг път като закъсаш за ток, спираш таксиджия - 3 пъти са ме спасявали бакшиши.
Публикувано 27 януари 2014 - 00:31
Имаше само индикации някакви .... давам контакт и няма никаква реакция.... не иска дори да завърти грам ... нито чуваш стартера , нито генератора
Иначе то зависи какви са кабелите .... защото моя акумулатор е 100тарка и с по кофти кабели изобщо не става
Иначе за такситата ....сетих се , но да спирам всяко едно такси и да го питам какви точно кабели има , че да ми свърши работата
Иначе Лилов ако четеш , какви акумулатори и слагате на тия е36ци... тоя моя кара 3год... мисля един 75ампера да взема , че тия 100ампера са много , пак и са по скъпи...
Публикувано 27 януари 2014 - 00:37
Няма никакъв смисъл да караш, баш на бензинова кола с малък двигател, със 100Ah акумулатор, като за 12так.....
Виж в конфигуратора на някой производител на акумулатори кой модел и с какви параметри се препоръчва за твоята кола.
Този пост е редактиран от shotgun600: 27 януари 2014 - 00:38
Публикувано 27 януари 2014 - 00:38
Интересното е , че и аз щях ти пратя един пич на име Тони който има проблеми с кабелите
освен ако Пловдив не се окаже твърде малък
Този пост е редактиран от Наско: 27 януари 2014 - 00:44
Публикувано 27 януари 2014 - 00:50
Няма никакъв смисъл да караш, баш на бензинова кола с малък двигател, със 100Ah акумулатор, като за 12так.....
Виж в конфигуратора на някой производител на акумулатори кой модел и с какви параметри се препоръчва за твоята кола.
Прав си ... тя колата дори няма климатик... единственото което и трябва е да запали само мотора ... другите консуматори са само парното и цд-то
Публикувано 27 януари 2014 - 08:56
Публикувано 27 януари 2014 - 10:22
Има, дори има и свободно място и от двете страни
Насе драсни на лс твоя номер да го имам , моя е 0878 28 98 91
Хайде отивам към ел.сервиза
Лек ден момчета и момичета и успешна седмица
Публикувано 27 януари 2014 - 11:01
Има, на 6-аците е в багажника. При 4цил. е отпред в кутия (понякога и без кутия, зависи от предния собственик), и там повече от 65 е трудно.И как изобщо има толкова място за толкова голям акумулатор в това БМВ?
Публикувано 27 януари 2014 - 13:48
Моята E34 навремето си мъкнеше акумулатора под задната седалка...
На Е39 беше в багажника
Публикувано 27 януари 2014 - 20:48
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни