Вижте днес на автомивката на какъв резил се натъкнах....Таман я загледах тая изпъната 220-ка и мивкаджията отвори да чисти багажника.Като видях газовата уредба вътре направо онемях.Та направих няколко бързи папарашки снимки.Резил....голям резил...S-500 L на ГАЗ.Решил Ганьо да си купи кола и какво направил с красавицата.... мамата на газ.Така мъчи колицата,тя тази кола не се кара от хора на заплата...Като няма пари за бензин да не се излага.
Хахахаха!
Нека аз да си возя задника в лукса,па ако ще и с кюмур да върви.
Ти колега ако може да си пикаеш в резервоара и да заместиш бензина,би го направил нали. Ама неможееее!
Та тука се питам,на пикня няма ли да те е срам да джиткаш а?
Колегите с дизеловите ЕСкласи балами ли са? Защо мислиш че ги купуват?
Мога да ти кажа че разликата в динамиката няма,колата работи на газ само когато газта не е натисната повече.Натискаш и си на бензин! Отпускаш,караш бавно,не тровиш планетата!Сипваш на колонката,плащаш наполовина! Плащаш на половина,остават повече в джоба! Ся кво,като сме изкарали някой лев,да не го цениме ли? Имали начин да се кашира кеш,не се спи!!! Аз минавам на година толкова километри че като си направя сметка,спокойно спестявам за една прилична кола от 4/5000лв.Утре и на комшийката ти да я подаря,цял живот ше ми праща поздрави по тебе тука
и пак ше съм щастлив че като искам и мога съм си карал на газ.
Па ти ако искаш си наливай и 'Армани лимит' в резервора и си мисли че като си имал възможност да мяташ кеш и си го мятал залудо,не си се излагал?.....зарежи!
Още 100 причини мога да изтъкна защо е добре да се кара еС на газ
Новите уредби помагат за спестяване на кеш и за отърваване от актове.Веднага ти давам пресен пример.... Вчера с 35лв минах 200 км на газ но дадох 50 на полицайте за да не ме ошмулят с книжката.Карах с 50км,турих кик,изфучах за секунди в голямите цифри и хоп.А аз просто задминавах човече,Господ ми е свидетел и пак щях да си чучна на 50км...отсечката беше къса,задаваше се завой,непрекъсната лента,това е истината.
Как мислиш,дали причината е била в динамиката?
Що не си се вгледал в часовника на човека,в иглата на вратовръзката му, та дори и в прическата на гаджето му?
Всичките тези неща могат да струват от 500 до 100 000 кинта минимум,пич.
И никога не забравяй че едно необмислено изказаване,погледнато само от твоята гледна точка,може да те изложи повече от една газова бутилка.
Па може и злато да е прекарвал вътре,кво?