Ето Рош...
http://forums.mbclub...останции/page-4
Наздраве, Пешка !
Публикувано 02 септември 2013 - 19:59
Публикувано 03 септември 2013 - 21:58
Цяла вечер и нито едно наздраве?
Аре наздраве от мене!
Публикувано 03 септември 2013 - 22:14
Е аре
Публикувано 04 септември 2013 - 19:48
Ехоо, тук напоследък е голяма скука. Колкото пъти надникна и само пиете Няма драма, няма храна .
Публикувано 04 септември 2013 - 19:52
Благодаря ви за инфото относно пътя до Чипровци. В събота ще пътувам до там и обратно. Сега, обаче, имам друг въпрос.
Някакво много добро заведение (ресторант) по пътя ако ви е направило добро впечатление?!
Публикувано 04 септември 2013 - 20:43
Публикувано 04 септември 2013 - 21:20
Сигурно е тази - Механа "Адашите"
Видях и още два ресторанта в Берковица, че има..
Монтана видях, че е на 35 км. Няма да се отбиваме до там май.
Аз утре ще разбера и от къде ще минаваме..през Берковица или през Своге. Това ще трябва да реши шофьора. Но при всички случай ще трябва да е най-бързият вариант ( най-краткият)
Публикувано 05 септември 2013 - 00:38
Публикувано 05 септември 2013 - 07:09
Рошко, къде се загуби?
Публикувано 05 септември 2013 - 09:19
Добро утро
Още 15-20 дена така а после винско и свинско
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 05 септември 2013 - 09:59
Аз утре ще разбера и от къде ще минаваме..през Берковица или през Своге. Това ще трябва да реши шофьора. Но при всички случай ще трябва да е най-бързият вариант ( най-краткият)
Иначе в Монтана има едно място, което си струва да се посети - готвят супер, а такава гледка няма другаде....освен на морето де...
https://www.facebook...&size=2048,1536
Публикувано 05 септември 2013 - 12:03
Нямате работа през Своге освен ако не трябва да минете и през Враца за нещо и после Монтана.Карате си Костинброд -Петрохан -Бързия -Берковица и след Берковица (7-8км)на У-оразното в ляво през прелеза и държите ляво и през Балова шума и като стигнете после Т-образното след Балова шума (по принцип не минавате през нея,а покрай нея ще видиш табелите) завивате в ляво и право към Чипровци.
Ками, сега като се издигна що не вземеш да ме уредиш да ти стана аз един шофьор, пътя ще ни е като песен ,да знаеш,само Силистренски район ми куца ама ще го научим.
Публикувано 05 септември 2013 - 18:33
Благодаря ви за полезното инфо и за идеите!
Мимо, ми да те уредя ама трябва в НСО да почнеш да бачкаш, на нас всички шофьори от там ни ги изпращат, нямаме си такива на щат.
А иначе точно в Силистра ще трябва да се ходи другата седмица, но на мен все не ми се падат хубавите дестинации, та колежката ще е там.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни