Нека ти! Аз утре на обяд ще отида на хладно да пия кафенцИ в офиса.
Аз пък ще съм на мохитооо
Публикувано 18 август 2013 - 15:38
Нека ти! Аз утре на обяд ще отида на хладно да пия кафенцИ в офиса.
Аз пък ще съм на мохитооо
Публикувано 18 август 2013 - 15:41
и аз
Къде ще си? Аз ще съм в Синеморец
Публикувано 18 август 2013 - 17:38
Защо?
Личната консумация си е лична
Публикувано 18 август 2013 - 17:43
Созопол, Приморско и Сл. бряг.
Ела ако искаш към Синеморец да пийнем по нещо. Тел. ми го има в профила.
Публикувано 18 август 2013 - 18:58
Към колко тръгваш утре? Може да се засечем по магистралата.
Към 9 ч. сутринта. Няма да бързам. Все пак първо ще се наспя
Публикувано 18 август 2013 - 20:28
Публикувано 18 август 2013 - 20:53
Публикувано 18 август 2013 - 20:56
Снимах най-скучната сватба съществувала някога
Ама зимах парите на хората
Публикувано 18 август 2013 - 20:59
Снимах най-скучната сватба съществувала някога
Ама зимах парите на хората![]()
Публикувано 18 август 2013 - 21:35
ами оплаквам се... защото нямаше отредено място за фотографа , нито сложени безалкохолни , салатка , прибори и т.н . Те първа трябваше да си търся място и да стоя 3 часа на една вода ..... поръчах си една салата , изядох я и никой не ми отсервира .... след това викам си аз на кой господ слугуват тия младоженци.... я един сач , я едно кашкавалче ... я едно пиене !
Предния ден снимах кръщене , ами те хората предварително сложили масата , всичко точно , да те разположат както си му е реда , не може ти да им правиш снимки който са спомен за цял живот , а да няма елементарно уважение и съобразяване
Иначе от към пари не се оплаква , една жена даже ми даде 50 лева , защото видя в апарата снимки на дъщеричката си и вика колко и аз викам , не ми се иска да ви взимам парите за 5 снимки , ама попринцип една сесия е 50 лева и тя взе че даде
Този пост е редактиран от mbthepower: 18 август 2013 - 21:37
Публикувано 18 август 2013 - 22:02
Публикувано 18 август 2013 - 22:13
Дилянски , не е така , аз съм част от тържеството , не мога аз да ида и да стоя и да давам всичко от себе си , да тичам за снимки , да слугувам на тоя и ония и да не ми поръчат една вода....
До сега всяко едно тържество което съм снимал , винаги на масата е имало : безалкохолно , мин вода , салата , ракия и след това поднасят основните ястия .... след това носят мезета и торта накрая ... през цялата вечер си поръчваме каквото искаме ... и се обръща винаги внимание на видеото и фотото ...
Нали се сещаш , че никак не е приятено да гледаш човека , който ти прави видео и снимки за цял живот да стой на празна маса , няма как да стане ...
Имам колеги който ако не е сложена масата и не и е обърнато внимание изобщо не почват да снимат ... за тях това е неуважение на труда който ще вложат в снимките и т.н
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни