Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#1771 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 март 2011 - 21:19

дайте и аз да изплакна очето тея двамата са си убавци
  • 0
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#1772 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 март 2011 - 21:37

Клиповете са покъртителни!
Благодаря за тях за да да видя и аз какво е било! :)
Че въпреки че и аз съм деен участник нещо ми се губят тези сцени.
Номер 1 сте колеги от :flagMB new:
  • 0
Публикувано изображение

#1773 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 01 април 2011 - 22:09

http://forums.mbclub...0&gopid=226293

това става като отидеш на сбор .. и се фанеш на бас .. :beer: :D
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#1774 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 02 април 2011 - 07:51

Насе, Марчето ни удари у земята!
Марче, :allhail:
  • 0

#1775 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 02 април 2011 - 10:51

Внимание, внимание.
В кутиите вече има камери, вече не са празни.
Готиното е, че радар-детектора ми я хвана. Лошото - че много късно.
Добре е, че ГПС-а ме предупреди овреме.
  • 0

#1776 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 02 април 2011 - 12:35

Имах удоволствието да се повозя в 140-ка и нямам думи да опиша това което предлага този автомобил . ВЕЛИКОЛЕПЕН И НЕСРАВНИМ ЗА ВРЕМЕТО СИ :kill_myself: :flagMB new: :bigemo_harabe_net-110:
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#1777 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 април 2011 - 18:44

Внимание, внимание.
В кутиите вече има камери, вече не са празни.
Готиното е, че радар-детектора ми я хвана. Лошото - че много късно.
Добре е, че ГПС-а ме предупреди овреме.

Надлъгването пак започна! Благодаря за инфото! :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение

#1778 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 02 април 2011 - 23:09

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#1779 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 02 април 2011 - 23:24

Часът е 12 полунощ. Прибирам се с колата от OMV-Бояна, заедно с един приятел, когото трябва да закарам до Костинброд. Нужни са не повече от 5 минути, докато моторът загрее... тогава вече мога спокойно да настъпя до дъно! Решавам да мина през центъра. На бул. България първият оптимист вдига палката си ... подминавам, десен завой от най-лява лента на червено и дим да ме няма. Оставям момчето в Костинброд. На връщане същата ситуация на светофара при разклона за Божурище, но този път присъства и фенер – явно така по-добре личи липсата на винетка върху предното ми стъкло. Униформеният застанал точно върху прекъснатата лента и няма заобикаляне. Давам десен мигач, онзи започна да крачи... цедя 2-ра докрай, същата процедура с трета... следващото кръстовище е караулката на околовръстното, където в далечината виждам още един тичащ оптимист с жилетка и слънчоглед. Десен завой, след което продължавам по околовръстното, и без това съм към Младост. На току що построеното кръгово, което се разклонява към Банкя, не успях да се ориентирам по обърканите табели, заради което сбърках пътя и тръгнах по чисто новата магистрала за Банкя, вместо да продължа към Овча Купел... следващите няколко километра единственото което виждах беше перфектно гладкия асфалт на магистралата пред мен... и изведнъж табелка – София надясно 3 км... завивам на дясно, как иначе? На излизане от тесния завой срещу мен изскача бяла Астра без сирени и ме засича... минавам от дясната й страна на една боя от нея, чувайки единствено тракането на камъчетата по ламарината, след което сритвам от втора до четвърта на уволнение. През главата ми мина единствено една мисъл – ако ме сгащят, жална ми майчица... гражданска нямам, преглед също, карам с обжалвано постановление от една година – ситуацията си отива към ебане, а на всичкото отгоре на следващия ден баща ми се връща от Англия и ще трябва да го посрещна в районното! Следващите няколко минути стисках волана с всичка сила, десният ми крак сочеше към ковчега, а единственото, което виждах беше разбитият път пред мен и бързо отдалечаващите се фарове на патрулката в огледалото за обратно виждане. По табелите разбрах че съм в Мало Бучино... никога не бях минавал от там през живота си, още повече по тъмно... на завоите спирачки докрай, на правите участъци газта докрай... в един момент се озовах на път за стария ми квартал... там се намира гаражът, където си държа колата. Спрях пред жълтите порти, позвъних на портиера и прибрах колата на топло. С треперещи ръце извадих телефона си от джоба, набрах моя човек и му разказах за цялото премеждие, а след това повървях за кратко пеша, докато намеря такси, което да хвана до Младост. Таксиметровият шофьор се смя от сърце и заключи – добре, че ти е бърза колата! В момента стоя и пиша всичко това от вкъщи, а адреналинът все още нахлува в главата ми и кара челото ми да пулсира... определено свалих температурата, която имах!

Малко смях :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: Писаницата е копирана от друг форум :)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#1780 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 април 2011 - 08:56

Някои хора не ги слуша главата... :madcroud:
  • 0
Публикувано изображение

#1781 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 03 април 2011 - 09:20

ПИСНА МИ
Колеги помагайте.
Ползвам под наем единия от общите гаражи на кооперацията. Предния наемател беше съ-кооператор, живеещ точно отгоре над гаража. Но защото не плащаше общото събрание му прекрати договора и го даде на мен. Гаража си е много готин, обзаведох си го добре, понякога пииваме по "швепс" по съседски, дори със съседа отгоре. Правя му и услуги.
Но не мога да се разбера със жена му. Непрекъснато ми затваря вратите на гаража и постоянно и е шумно. А когато я питам - защо?, не ще да говори с мен. Вдигали сме шум, от отворените врати и изстивали стаите отгоре и други подобни "простотии". А аз не искам да се карам с никого. Мисля, че просто я е яд, че ползвам гаража след като изгониха мъжа й, а той е солидарен с мен.
Какво да направя, че да ме остави на мира?
  • 0

#1782 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 април 2011 - 10:11

ПИСНА МИ
Колеги помагайте.
Ползвам под наем единия от общите гаражи на кооперацията. Предния наемател беше съ-кооператор, живеещ точно отгоре над гаража. Но защото не плащаше общото събрание му прекрати договора и го даде на мен. Гаража си е много готин, обзаведох си го добре, понякога пииваме по "швепс" по съседски, дори със съседа отгоре. Правя му и услуги.
Но не мога да се разбера със жена му. Непрекъснато ми затваря вратите на гаража и постоянно и е шумно. А когато я питам - защо?, не ще да говори с мен. Вдигали сме шум, от отворените врати и изстивали стаите отгоре и други подобни "простотии". А аз не искам да се карам с никого. Мисля, че просто я е яд, че ползвам гаража след като изгониха мъжа й, а той е солидарен с мен.

Нищо не може да направиш за съжаление! Идиотщината и лошотията спирка нямат. А и жените принципно са много злопаметни. Гледаш да не влизаш в конфликт с жената и стискаш палци с времето да се кротне(от опит малко вероятно) Но в никакъв случай не отвръщай на удара, защото ще ти се върне двойно. Има някои хора които си нямат работа и само мислят как да те прецакат, а ти като работещ човек които си гледа семейството нямаш време да се занимаваш с такива неща следователно не си достатъчно подготвен за идиотите.
Нас съседите ни подаваха жалби (всевъзможни) срещу нас в продължение на години, пращаха ни ревизии,проверки какво ли не. И се кротнаха когато баща ми му писна и прати пълна проверка на абсолютно всичко за съсесите и онея като видяха че не е приятно и спряха, но това е сравнително рядко удоволствие да надделееш над скапаните хора които нямат работа, нямат нищо и живота им е крив.
Успех в твоя случай!!!
  • 0
Публикувано изображение

#1783 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 640 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 03 април 2011 - 10:34

ПИСНА МИ
Колеги помагайте.

Готово:

Следващия път като пиете "швепса", сложи в чашата на комшията една виагра, пък да видим дали после ще имаш проблеми. Иначе ти какво правиш-разсейваш човека и той вместо да се върти около жената - при тебе пие!!! :tongue:

В противен случай ще трябва ти да се жертваш :blink:
  • 0

#1784 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 април 2011 - 10:43

ПИСНА МИ

'Танасуф,вземи една кутия пиратки,проследи я като излезе и и опърли гъзо от приятелски огън!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#1785 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 03 април 2011 - 10:48

'Танасуф,вземи една кутия пиратки,проследи я като излезе и и опърли гъзо от приятелски огън!

:icon_coolgrin: :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

10 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 10 гости, 0 анонимни