ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 07 юни 2013 - 07:58
Абсолютно.
Щото, ако имат желание вместо да умуват какво да го правят, можеха да ум го сменят с нов. После да си го умуват този
Щото, ако имат желание вместо да умуват какво да го правят, можеха да ум го сменят с нов. После да си го умуват този
Публикувано 07 юни 2013 - 09:11
Черната точка си е баш за марката, която все повече започва да се осира в качеството.
Ей сега ще му сменят МЛ-а с друг, само защото вратите се отварят сами. Разбирам
да има някакъв тотален дефект в двигателя, ама заради вратите никой няма да се навие
да подмени колата.
Публикувано 07 юни 2013 - 09:59
нали се сещате че не бс одобряват рекламациите и ако сменят мл-а с нов ще трябва те да го платят?
за качеството - няма никакво значение дали е произведен за българия или за германия. невярвам някой да си е помислил че даймлер са направили нова поточна линия за 10 поръчки от бг.
част от колите които идват в бг дилърствата се продават обратно в западна европа...
дано им го вземат на добра цена, да не са много на загуба от този мл
за качеството - няма никакво значение дали е произведен за българия или за германия. невярвам някой да си е помислил че даймлер са направили нова поточна линия за 10 поръчки от бг.
част от колите които идват в бг дилърствата се продават обратно в западна европа...
дано им го вземат на добра цена, да не са много на загуба от този мл
Този пост е редактиран от mr Big: 07 юни 2013 - 10:03
Публикувано 07 юни 2013 - 10:54
Аз пък си мисля че с едно хубаво писъмце до Германия и описани много добре проблемите на колата и много да се намекне за отношението на българския представител на марката е като нищо може да бъде подменен Мл-а,та даже може да пристигне с големи извинения и пожелания за попътен вятър.
Клиента винаги има право но само в България това го забравят.Няма да е лошо събеседване с адвокат и това да се упомене в писъмцето.
Публикувано 07 юни 2013 - 10:57
Да де, ама това малко като моя човек с Тойотата, който сменя втори път двигател за 60х.км.
Той няма проблеми с дилъра, изпълняват веднага, но не иска да чуе за Тойота повече!
Публикувано 07 юни 2013 - 11:02
Като се обсъжда проблема, той има по-голяма гласност и ще се стигне до извора /завода производител/
Това че в движение се отварят вратите: - си е баш проблем със сигурността .
Нещата нещо се локализират в рамките на нашата страна. Така го виждам.
След като са решили: дано им го вземат на добра цена.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 07 юни 2013 - 19:53
Ами ..приказките са до време...съгласете се, че един бизнесмен, който пътува поне 3 пъти в седмицата на по 300-400 км. няма как да губи от времето си да ходи през 2 дена до БС. Щото това става..кара се колата в БС (което е разправии, отмяна на срещи и ангажименти)...губене на няколко часа, нерви и загуби.....пример..кара се в 11..връщат я в 15..И на вторият ден е същото..чуваше се и едно тракане във вратите, което се оказало от коланите?! И това оправяха...Е как няма да се изнерви човек като през 3 дни трябва да ходи до БС..като не искат да вземат колата за тестове и да предоставят друга...като си признават, че нямат решение на проблема..
Накрая спряха да ни вдигат телефона..
Екскюз ми..ама много за велики се взеха нещо..
Ай сиктир и мерцедеса боклучав..толкова време се изгуби по него и неговите проблеми, че мъжът ми вече не иска да го види..и да чуе за мерцедес..
Единственото, което иска в момента е да го разкара възможно най-скоро..
П.С. Това с писането на мейли го забравете. От опит казвам. Писах като купих моята А класа, с молба да ми обяснят защо лъжат, че в колата има интернет, като не може да се свърже с нито един смартфон?! На рекламите показват, че си имат и фейсбук в колата и кво ли не. А тук като я купувам ми казват, че в България не можело..не можело да се свързва с нито един смартфон..и действително не може..щото съм пробвала..
Та, писах на производителя да ми обясни с какъв точно телефон да свържа колата, за да ползвам нет..ама познайте дали ми отговориха?
Та..всичко е лъжа и измама..и реклама..
На никой не му дреме за клиентите..
Публикувано 07 юни 2013 - 21:10
КЗП. Електронна форма на сайта им. Гарантирано разглеждане на жалбата (всяка разглеждат, дори и очевидно идиотските).<br /><br /><br />Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано 07 юни 2013 - 21:24
Мамка му Както не съм го плащал 3 години ... :Х :Х :Х Догодина ще ми излезе прегледа едни 500лв..........
Немеца го е измислил !
Публикувано 07 юни 2013 - 23:58
Дано си прав ! И аз кво се оплаквам... Ако тва стане на тебе би трябвало всяка година да ти е толкова.... Цената да караш Бенц
Немеца го е измислил !
Публикувано 08 юни 2013 - 07:23
LiL,
Ако мъжът ти не иска да го види МЛ-а повече, ще се жертвам, ще му дам се вози в моето безпроблемно комби, а пък аз ще се мъча с МЛ-а. Даже с пълен резервоар ще му дам комбито.
А това дето А-класата не иска да. се свърже с телефона според мен е дефект. Ти поглеждала ли си ръководството на потребителя да видиш как е описано там и да пробваш стъпка по стъпка? Пак в ръководство, ако изрично не е оказано, че функционалността е налична само в някои региони или пък само за някои модели, демек допълнителна екстра, която липсва в твоята кола, аз бих им закарал колата и няма да си я взема преди да ми решат проблема. Ако се правят на отнесени от вихъра им пускаш едно гражданско дело да си вземат консервата и да ти върнат парите или да доставят липсващата функционалност.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Ако мъжът ти не иска да го види МЛ-а повече, ще се жертвам, ще му дам се вози в моето безпроблемно комби, а пък аз ще се мъча с МЛ-а. Даже с пълен резервоар ще му дам комбито.
А това дето А-класата не иска да. се свърже с телефона според мен е дефект. Ти поглеждала ли си ръководството на потребителя да видиш как е описано там и да пробваш стъпка по стъпка? Пак в ръководство, ако изрично не е оказано, че функционалността е налична само в някои региони или пък само за някои модели, демек допълнителна екстра, която липсва в твоята кола, аз бих им закарал колата и няма да си я взема преди да ми решат проблема. Ако се правят на отнесени от вихъра им пускаш едно гражданско дело да си вземат консервата и да ти върнат парите или да доставят липсващата функционалност.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 юни 2013 - 09:22
A класата се свързва перфектно с телефона.Това не е проблема. Проблем е, че няма интернет. Но то и при МЛ-а е така. Същото е. Показва същата грешка.
Подценяваш ме като ми задаваш въпроса дали съм чела и правила всичко стъпка по стъпка. Не съм блондинка, все пак.
И аз го знаех това още като я докараха тук за тест драйв. Казаха, че към момента в България не можело да се свързват със смартфони. Пробвала съм с айфон, самсунг галъкси, ейчтиси, блекбери и т.н...
Единствено не съм пробвала с някоя стара нокия с интернет, която не спада към смартфоните..но и това ще пробвам..въпреки, че не виждам смисъл.
Аз знаех, че няма да имам интернет, но искам да знам ЗАЩО? Защо ние в България да се различаваме и по това от "белите" хора? Исках просто и логично обяснение от производителя. Но не получих..
Не бих си върнала колата заради липсващ интернет...това да й е кусура..
Но мисълта ми беше, че се дразня на незаинтересоваността и безхаберието на производителя..
Публикувано 08 юни 2013 - 09:43
Кам, ако мобилния интернет идва от телефона, с който са пернати по блутут, можеш ли да ми снимаш страниците от упътването, които обясняват как да се направи (от юзърска страна). Подозирам че няма никаква връзка с това, за кой европейски пазар е колата, а е по-скоро свързано с tethering-a по тута
Публикувано 08 юни 2013 - 09:44
Ками,а дали въобще до производителя стигат някои от въпросите на клиента?
Има го и това че ако клиент прати до БС писмо с проблем за даден автомобил,те му отговарят че ще направят запитване до Германия,дали изобщо се прави такова запитване?
Коце,има разлика за коя страна се произвеждат автомобилите,за кой дилър.дали ще е за east europe или west europe.
Този пост е редактиран от alipi: 08 юни 2013 - 09:46
Не хапи този,който може да те изяде.
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни