Иначе Пломари може
Този пост е редактиран от drjivago: 09 май 2013 - 18:24
Публикувано 09 май 2013 - 18:23
Този пост е редактиран от drjivago: 09 май 2013 - 18:24
Публикувано 09 май 2013 - 18:27
Наздраве и от мен !!!
Аз пък съм на УЗАКИ с млечна.
Севодня День Победы и Ден на ЕВРОПА.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 09 май 2013 - 18:34
Публикувано 09 май 2013 - 18:35
Е ,,,,аз съм на водка с Доматено сокче+ мезенце :пилешки дробчета,сърца и кисели краставички
Публикувано 09 май 2013 - 18:48
Та за кой викаш ше гласуваш Роска?
Публикувано 09 май 2013 - 18:53
Публикувано 09 май 2013 - 19:05
хихихихи
Публикувано 09 май 2013 - 19:09
Ще гласувам за на баба ми фърчилото.
Сите са пустиняци!
МноООого си прав +1
Публикувано 09 май 2013 - 20:50
Това че съм прав е ясно като бял ден ама на изборите все пак трябва да се гласува за някой/нещо,щото ще отидат само платените и тогава кво ще стане с тази държава,ще и се ебе мамата ептен.
И тук +1. Само че утре щото има някакъв лимит на плюсчетата.
Този пост е редактиран от pitar_r_r: 09 май 2013 - 20:54
Публикувано 09 май 2013 - 21:10
Много се излагат от Балкан стар..нали бях споделила, че на МЛ-а вратите се отварят в движение..чакаха софтуеър, не знам си кво си..уж дойде, оправиха и след ден предните две врати пак не се затваряха..по принцип имат soft close функция или както там се казва при мерцедес, но вратите спряха да се прибират ден след интервенцията в БС..днес ги обучаваха..но няма да го бъде тоя МЛ..вкъщи яко се псува и май ще го разкарваме..да не говорим, че и с климатика имаше проблем..смърдеше ужасно..отзад при задните седалки като се пусне на най-мощната струя трака като трактор, сякаш нещо има вътре..абе изобщо...оставили са си ръцете в тоя МЛ..
Добър вечер Мис.
И ти ми липсваше..
Публикувано 09 май 2013 - 21:37
просто вече такива не се произвеждат.
Надявам се аз да не започвам да рева от моята..
Наистина ли?!
Внимавай как ми говорош щото ще взема да ти посегна...на сън.
Мхм...аз съм откровена винаги...
Ти внимавай..пазят ме вече около 30-тина момчета от НСО...ама на сън съм свободна
Като се заговорихме за сън..време ми е...
Лека, пичове.. и пийчис..
Публикувано 09 май 2013 - 23:09
Моите съболезнования,но заблудата че новата кола е безгрижна струва скъпо,просто вече такива не се произвеждат.
Ще си запиша веднага
Публикувано 09 май 2013 - 23:18
Само дето Бареков е виновен за тази случка. Тази журналистическа подлога си води една и съща публика,
която да прави такива простотии във всески град. Подстрекава да се случват екшъни и после се прави на
"свободен журналист"....Смешник - слуга на Пеевски и ДПС (БСП). Всички знаят Бареков що за същество е.
Ако целта беше да бъде уцелен, то той щеше да бъде, все пак се намираше на 1м....жертва бил..
Публикувано 09 май 2013 - 23:19
Още един подвижен сървар с цена торба пари и безкрайни проблеми.
Моите съболезнования,но заблудата че новата кола е безгрижна струва скъпо,просто вече такива не се произвеждат.
Ами явно има разлика от нова кола до нова кола. Моята вече 120 000км е безгрижна (чукам на дърво).
Публикувано 10 май 2013 - 10:55
То има разлика и от МЛ до МЛ явно....съседът над мен над година си кара неговия, без ядове (освен, че го удариха, но това не се брои )
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни