Така е..късметлия е..имайки предвид и каква шестица от тотото е ударил с мен..
То си е десетка...
Публикувано 03 април 2013 - 21:51
Така е..късметлия е..имайки предвид и каква шестица от тотото е ударил с мен..
То си е десетка...
Публикувано 03 април 2013 - 22:06
Аз да питам някой прехвърлял ли е кола скоро и каква е цената при нотариус? Зависи ли от нотариуса и цената на колата (демек взимат ли процент), или е твърда цената?
Публикувано 03 април 2013 - 22:12
задължително вече с платен данък и то целия ... от 6-7 места ходих и навсякъде ми искаха печат от данъчното че не дължа нищо !
Цената тук е според оценката , на мене ми взеха около 30 лева ли нещо от сорта
Като идеш да кажеш цената на колата не прекалявай с повече от 1000 лева
Публикувано 03 април 2013 - 22:56
Baby, baby... feel these sweet sensations
Там сме...
Публикувано 03 април 2013 - 22:57
Веско, не помня за грила... беше някаква приемлива сума.
Публикувано 03 април 2013 - 23:03
Щом казваш...
Кога за последно прехвърля кола пред нотариус?
Ако се намери някой луд да го направи без платения данък, много бих се учудил
Публикувано 03 април 2013 - 23:26
Преди 2-3 дни... въпреки че беше платено всичко за 2012, а не знаех че вече мога да платя и за 2013... бях учтиво помолен да отида до данъчното и да си платя поне половината данък.
Сигурен съм, че още могат да се намерят вратички, но малко по малко се затварят, че БГ тарикатлъка беше придобил феноменални размери... всеки беше играч.
Публикувано 03 април 2013 - 23:40
Кога за последно прехвърля кола пред нотариус?
Ако се намери някой луд да го направи без платения данък, много бих се учудил
Последния, който познавам и го направи, вече не е нотариус
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 април 2013 - 00:23
Публикувано 04 април 2013 - 00:33
Нали това ви казах .... 6-7 кантори попитах , всички ме връщаха , трябваше да представя бележка в която е опоменато че не дължа нищо на държавата и на самата бележка да има печат ....
А преди ставаше с някакви сумички в пощата или за няколко месеца предимно за шест месеца да представиш бележка
Публикувано 04 април 2013 - 05:21
Аз да питам някой прехвърлял ли е кола скоро и каква е цената при нотариус? Зависи ли от нотариуса и цената на колата (демек взимат ли процент), или е твърда цената?
Като продавах А класата май нотариуса взе около 80 лв. Не помня точно, щото другата страна ги плати, но със сигурност сумата беше над 50 лв.
Публикувано 04 април 2013 - 05:52
Аз последния път като прехвърлях беше преди 3 години и беше 60лв, само че колата я писахме 300лв или нещо от сорта, защото нотариуса каза, че с цената се увеличава таксата, и освен това човека, който ми я продаде, освен че не си беше плащал данъците, ами беше и женен, което реши да го спести и съответно после имах проблеми и докато второто се оправя с едно пълномощно от жената, то заради неплащането на данъците колата се оказа запорирана и не можах да си я регистрирам на мое име. Нотариуса до преди година и нещо си функционираше все още..
Публикувано 04 април 2013 - 08:32
Последния, който познавам и го направи, вече не е нотариус
Преди 3 год. беше все още възможно, от началото на 2012 г., ако не се лъжа, вече не.
Този пост е редактиран от eMs1: 04 април 2013 - 08:34
Публикувано 04 април 2013 - 12:11
Има врътка но не искам да я пиша.Като се явна на някоя среща ще ви я споделя,че в тази държава вече и мравките и комарите слухтарат май.
Публикувано 04 април 2013 - 17:48
Има врътка но не искам да я пиша.Като се явна на някоя среща ще ви я споделя,че в тази държава вече и мравките и комарите слухтарат май.
Има да... трай си... само наживо
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни