E те тва е цЕлата истина, аз съм регистриран от 2006-та, и помня как алекс дръпна форума изпод краката на основателите му, после изгонен открадна форума, и се появи се този.....след това мистер джитка, а сега разбирам , че и бого си е направил частна фирмица..... Как не ви е срам всички горепосочени?!?!?! всеки иска пари от банерчета.... БМВ, VW, OFFroad са на светлинни години пред нас ( имам впредвид пред всички 4..... забележете цели 4 форума на МБ)..... Lada forum са по напред бре - засрамете се! на среща са по минимум дваЕСЕ сделани в СССР. А ние?!?!? Горди собственици на трите лъча пишем в четири форума, щото сме по напред от всички други и освен всичко имаме И повече форуми за изява. Не обвинявам нито един потребител на, който и да е форум. За мен за тази гореописана жалка истина са виновени Алекс, мистер джитка, от днес вече и Богомил ( тъй като сега разбрах за новия форум) както и всеки следващ, който прави нов МБ форум (явно ще има и други) . Светльо каза много удачно и по накратко, това , което мисля. Богомиле, не ми отговаряй , защото не мисля да чета повече.
Мишо, моите уважение към теб, но нещо бъркаш! Тук се налага мнение от двама-трима човека, че едва ли не се вадят пари от форумите, ами вземи питай управата на клуба, колко пари се изкарали от банери. Аз ще ти кажа едно мое мнение, да, нека да има повече форуми и ще ти кажа защо, за да има малко справедливост в даването на наказания, да се знае, че не е само един форум и този потребител има къде да отиде и след това.Това се казва демокрация!
Вменяваш ми нещо, което в по-горен пост бях уточнил(обяснил) на колегата @Пушката.Ако си мислиш, че ние сме виновни затова, че няма общи сбирки много се лъжеш!!! Вени знаеш кой е, защо вече не е тук да те питам??? И аз също мога да задам много въпроси, но не знам повечето как ще ги приемете.
Виждам, че не си наясно с нещата при раздялата с Алекс. Още при създаването на първия форум Алекс е закупил домейна на негово име съответно и хостинга, нали разбираш, че той няма нужда да краде, защото е собственик на форума си. Доста работи не са ти ясни, но за България е нормално да се държи реч за неща, които не се разбират!
Спирам да пиша по този въпрос, защото темата се измести, а тя беше съвсем друга. Както се казва в чуждо село и керемидите бият.
Този пост е редактиран от Богомил: 02 април 2013 - 22:27