хах - шси каеш ти, шси каеш... сега ще искаш и пари, за да го изтриеш нали?първата вечер аз снимах клипа, втората вечер марти (kocev)
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 27 март 2011 - 18:52
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 27 март 2011 - 18:58
хах - шси каеш ти, шси каеш... сега ще искаш и пари, за да го изтриеш нали?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 27 март 2011 - 19:08
Моля някой ако не е разбрал откъде съм ги прекарал миналия път да пише на ЛС или тук.Ще му бъде обяснено най подробно.
Петя,изпуснала си трима-четирима от всички които се събрахме да им се оплачеш.
Кой те накара да караш след мен,защо не си пусна твоята прослувута навигация Джармин и не си кара по нея?
Три дена идват хора и ме питат защо и как съм ги прекарал от еди-къде си.
Айде малко да се усетиш за някои работи,ако обичаш.
Кой те накара да караш след мен,защо не си пусна твоята прослувута навигация Джармин и не си кара по нея?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 март 2011 - 19:10
Сега се сетих, че и аз направих едно клипче на Gangsta_man...ще го кача в тубата и ще го метна само, че само с негово разрешение, за да няма сърдити..
Публикувано 27 март 2011 - 19:17
Стига рипал бе брат... Бъзикам се и ти много добре го знаеш. Всичко беше супер и се получи добър хепънинг.Моля някой ако не е разбрал откъде съм ги прекарал миналия път да пише на ЛС или тук.Ще му бъде обяснено най подробно.
Кой те накара да караш след мен,защо не си пусна твочта прослувута навигация Джармин и не си кара по нея?
п.с. а и благодаря, че ме пусна пред теб днес
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 27 март 2011 - 19:22
А ние с колегата X-Light и 3ма негови спътници на връщане минахме през Съевата дупка, а след това и през Карлуково да видим още някакви пещери ама беше занемарено и нямаше никой, но пък гледката беше супер! На връщане бързо стигнахме, ама не сме карали бързо защото моята 124 вече не върви, само че навъртях 320км с 40лв. Целия уикенд беше супер! Другия път пак!
Публикувано 27 март 2011 - 19:29
А ние с колегата X-Light и 3ма негови спътници на връщане минахме през Съевата дупка, а след това и през Карлуково да видим още някакви пещери ама беше занемарено и нямаше никой, но пък гледката беше супер! На връщане бързо стигнахме, ама не сме карали бързо защото моята 124 вече не върви, само че навъртях 320км с 40лв. Целия уикенд беше супер! Другия път пак!
оооооо Марти ти си моя човек за пътуванията другия път съм с теб в група .. и ще си мерим ... икономичноста
Публикувано 27 март 2011 - 19:32
Стига рипал бе брат... Бъзикам се и ти много добре го знаеш. Всичко беше супер и се получи добър хепънинг.
п.с. а и благодаря, че ме пусна пред теб днес
Според мен Пафката си е абсолютно прав с тази забележка от негова страна
това , че ти братленце се бъзикаш е ясно .. ама Петя определено не се
Публикувано 27 март 2011 - 19:44
Е точно тва БМВ кара около 2км, зад мен и Хари с 20км/ч и му се ....... мамицата на келеша ама не пожела да спре да му се изсипат 250 кила песничета.
пп абе Павка ти може ли да ги прекараш по този гаден път ?
пп абе Павка ти може ли да ги прекараш по този гаден път ?
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 27 март 2011 - 19:48
хах - шси каеш ти, шси каеш... сега ще искаш и пари, за да го изтриеш нали?
Мишо , ако знаеш какво клипче имам , ама от колегиалност няма да го споделям
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 март 2011 - 19:52
Трифи - задължен съм тиМишо , ако знаеш какво клипче имам , ама от колегиалност няма да го споделям
Публикувано 27 март 2011 - 19:54
Трифи - задължен съм ти
Ти ако знаеш на колко хора с клипчета си задължен....ама мисля че никой няма да ги пусне.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 март 2011 - 19:59
Стари рани ти отвориии....Ти ако знаеш на колко хора с клипчета си задължен....ама мисля че никой няма да ги пусне.
Чакам си дуетната половинка да се влкючи, ама го няма още - Илияне къде си бе мен?
Публикувано 27 март 2011 - 20:02
пътува още ти кво си мислиш с тая кола
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 27 март 2011 - 20:04
опа Чичоо тука сум брееее.........давайте качвайте всичко треа да знае какво е било.
Тоя изрод Мишо всички трябват да го знаят какъв е
А аз за мен си имам оправдание бях пиян
Тоя изрод Мишо всички трябват да го знаят какъв е
А аз за мен си имам оправдание бях пиян
By Batev
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни