Пушка.... смело напред с газта брат. Кореселина изсушава и матира, докато газта омазнява и даже леко като вакса ще ти седи. 101% няма да ти прецака лака. Единствено е добре да накиснеш няколко минути преди манипулацията петната и после леко с гъбата (с чиста гъба, на чиста кола).
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 13 март 2013 - 11:52
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 март 2013 - 22:18
Момчета някой може ли да каже какъв разход дава 124 300ТД 4матик ?
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 13 март 2013 - 22:54
Паля цигара мара
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 13 март 2013 - 23:07
Момчета някой може ли да каже какъв разход дава 124 300ТД 4матик ?
Множко около 15-ка ама пък драпа яко зимата.
Тук един колега взе един, кара го малко и го пусна на части и той обаждаше некав висок разход
Публикувано 14 март 2013 - 01:06
Колеги...
Тъпо и странно питане.
Tърся крушка P5/21W, но оранжева...
Т.е. крушка с 2 жички като за мигач, но с оранжев балон.
Оказва се трудно.
Мога да поръчам 2 оригинални, но не ми се дават 44.5лв. за 2 крушки.
Ако някой е мяркал нещо такова, ще съм благодарен да сподели.
Публикувано 14 март 2013 - 14:53
Мимо много ве. Баси разхода.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 14 март 2013 - 18:59
Важно Важно Важно !
Понеже застраховката ми изтича днес ( 14.03.2013 ) и по внимание не съм забелязъл , защото си мислех че изтига на 15 и не трябваше да правя изобщо застраховка и да не карам колата !
Трябва да пътувам до Плевен утре от Габрово и имам 4 момиченца за към Плевен , мисълта ми беше , понеже е последна вноска и трябва да правя нова полица , имам ли някакъв гратисен период в датите , като видят например ченгетата че ми е изтекла и да не се заядат и да мога се оправдая в това че има законова рамка един ден два дена и т.н !
За между вноските знам , че има 2 седмици гратис , но за последната вноска не съм на ясно
Защото и прегледа ми изтича на 15ти , а в момента нямам възможност да платя и застраховката и прегледа !
Другия вариант е да си ида на риск и да имам късмет да не ме спират ....
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 14 март 2013 - 19:01
Публикувано 14 март 2013 - 19:04
Важно Важно Важно !
Понеже застраховката ми изтича днес ( 14.03.2013 ) и по внимание не съм забелязъл , защото си мислех че изтига на 15 и не трябваше да правя изобщо застраховка и да не карам колата !
Трябва да пътувам до Плевен утре от Габрово и имам 4 момиченца за към Плевен , мисълта ми беше , понеже е последна вноска и трябва да правя нова полица , имам ли някакъв гратисен период в датите , като видят например ченгетата че ми е изтекла и да не се заядат и да мога се оправдая в това че има законова рамка един ден два дена и т.н !
За между вноските знам , че има 2 седмици гратис , но за последната вноска не съм на ясно
Защото и прегледа ми изтича на 15ти , а в момента нямам възможност да платя и застраховката и прегледа !
Остави ченгетата, според теб, ако нямаш ГО и недай Боже да причиниш щета, кой ще ти поеме разходите? Бившият застраховател ли?
Публикувано 14 март 2013 - 19:36
Циганска работа, Трифоне.
Нямаш никакъв гратисен период.
Публикувано 14 март 2013 - 19:44
Трифонсон ,гражданска направИ веднага ,а и вече май гратисния период май не важи щото нали ги направиха електронни и вече са с час на направа за да няма със стара дата като преди както се вадеше при ПТП недай боже.Голям риск е да возиш хора без гражданска еле па деца ,защото ако стане нещо дори и ти да не си виновен ще ти се е.е мамата.
С прегледа можеш да минеш метър щото е перфориран по месец ,а доколкото знам при щета по каско се взима датата и се дръвчат застрахователите ,а доколкото си казвал каско нямаш така че карай и в рамките до края на месеца си я мини на преглед.
Публикувано 14 март 2013 - 19:47
Прегледа също си е до точно определена дата.
Публикувано 14 март 2013 - 19:54
Не съм сигурен.Прегледа се префорира по месец и важи до изтичане на същия ,а само застрахователите се правят на интересни.Ако беше до дата трябваше да се обозначава на стикера като гражданската (годината ,месеца и датите на валидност)
Вече ако някой полицай реши да се прави на интересен това си е негов проблем и при обжалване предполагам ще падне акта ,ако има такъв.
Публикувано 14 март 2013 - 19:55
Дам, новите нямат перфорации. Вадят ги от принтер
Публикувано 14 март 2013 - 19:57
Не съм сигурен.Прегледа се префорира по месец и важи до изтичане на същия ,а само застрахователите се правят на интересни.Ако беше до дата трябваше да се обозначава на стикера като гражданската (годината ,месеца и датите на валидност)
Вече ако някой полицай реши да се прави на интересен това си е негов проблем и при обжалване предполагам ще падне акта ,ако има такъв.
не си прав. на талончето си има дата и прегледа важи до тази дата.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни