ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 19 януари 2013 - 16:54
Шокиращ инцидент се е разиграл надвечер в София. Свидетели разказаха пред БЛИЦ, че разярен шофьор е помлял с юмруци и палка мъж и жена, след което избягал.Около 18 часа до спирката на автобус 120 в квартал "Левски" таксиметров автомобил блъснал 79-годишен пенсионер с инициали Д.В. Шофьорът слязъл от колата си и разбил с юмрук лицето на пострадалия. Това обаче не му стигнало. Мъжът извадил палка и успокоил нервите си, удряйки безпомощния старец. Непосредствено преди да избяга, бакшишът посегнал и на стояща в близост женам която се възмущавала от случващото се. В момента пенсионерът е в болница със съмнения за фрактури. Негови близки съобщиха пред БЛИЦ, че регистрационният номер на таксито е СА 5597 НХ.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 19 януари 2013 - 17:02
Постановка е за съжаление.Неуспешен атентат.А щеше да е по-добре атентата да е успешен и един османлия от ДПС по-малко да тъпче народа!
Тия от Босфора тв цял ден ще плачат и ще дават за атентата,а вечерта пак ТУРСКИ сериали....срам национална Българска телевизия.
Господ да пази България или поне това, което е останало!
Тия от Босфора тв цял ден ще плачат и ще дават за атентата,а вечерта пак ТУРСКИ сериали....срам национална Българска телевизия.
Господ да пази България или поне това, което е останало!
Публикувано 19 януари 2013 - 18:15
На семейство Енимехмедови нитo ферарито им пали, нито пищовите им гърмят...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 19 януари 2013 - 18:37
добре че ми спряха бтв-то та да не се мъча да ги гледам...
Публикувано 19 януари 2013 - 21:29
Dnd
Хаха, и аз съм към Булсат. Много ми е добре без бетивито...
Хаха, и аз съм към Булсат. Много ми е добре без бетивито...
Публикувано 19 януари 2013 - 21:58
Понеже не следя толкова много бтв и днеска я пуснах за повечко време , имам чувството , че тази телевизия има някаква цел , понеже пак не съм компетентен няма да изкажа мнение , но за мене тази телевизия има за цел не да обединява българското общество , а напротив да скандализира всичко и да отчуждава .
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 19 януари 2013 - 22:24
Много е лесно да се манипулира хорското мнение и да се измести вниманието на гражданите от натрупаните напоследък много теми, неудобни на властта: Дюни, Банско, лого за милиони, Иракли, Хизбула и т.н.
Чудесно попадение е да се даде хляб и зрелище на народа, а в условия на криза и само зрелища вършат работа.
Чудесно попадение е да се даде хляб и зрелище на народа, а в условия на криза и само зрелища вършат работа.
Този пост е редактиран от LiL: 19 януари 2013 - 22:24
Публикувано 19 януари 2013 - 23:24
Едва ли точно управляващите имат нужда от точно тоя цирк,тъй като са най-потърпевши от цялата дандания!На мен ми се струва че ДПС-то сами си го направиха за сплотяване на редиците.И кой нормален ще прави покушение с халостни патрони?Този бил бивш боксьор(и то добър) имал боеве в ММА ,два пъти да го бе ударил Сопола пардон Сокола щеше да се н..ка!
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 19 януари 2013 - 23:26
Абе чисто дело на Меди Доги си беше това.
Само той (ДПС) има полза от такава случка.
Мобилизира фанатизирания си електорат и в същото време излага държавата ни пред Европа.
Само той (ДПС) има полза от такава случка.
Мобилизира фанатизирания си електорат и в същото време излага държавата ни пред Европа.
Публикувано 19 януари 2013 - 23:43
Един депутат на ДПС се "самоуби" пък един атентат да не могат да направят ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 19 януари 2013 - 23:44
Дет се вика,таз година газов пистолет догодина гранатомет!Айде хаирлия да е Амед!
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 20 януари 2013 - 16:14
Ахаха
Публикувано 20 януари 2013 - 23:27
итаи си х@я
важното е
че
много ми се снима
дори
мисля се телепортирам някъде в някой резерват
с
200-400
и дебна животни
Харесвам · · Сподели · преди 2 минути ·
<p>
важното е
че
много ми се снима
дори
мисля се телепортирам някъде в някой резерват
с
200-400
и дебна животни
Харесвам · · Сподели · преди 2 минути ·
<p>
-
Trifon Todorov amo da zema 70-300
i zaminawam nqkade v gorata
ama trq si namerq
nqkwo orujie
4e
moje ima
hishnici
Този пост е редактиран от mbthepower: 20 януари 2013 - 23:28
Публикувано 21 януари 2013 - 16:18
Най добре да смени и "нещата" .
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни