Нали наскоро ми разбиха колата .. задния джам и ми откраднаха документи и лични вещи
Чаках 4 часа на студа да дойдат криминалистите .. след това ми взеха показания ... аз казвам едно той пише друго , после пак аз казвам едно той го пише друго ама с негови си думи ... като му направиш забележка той казва "спокойно , ще го оправим" или "това не е проблем" или "нали ние знаем какво е станало" След това се оказа , че камерите на магазина не работели / според куките , а според мен си бачкат ама както и да е ... / , а били само за да сплашват евентуалните нарушители ... След 2 - 3 месеца получих писмо в което пишеше нещо от типа на "следовател еди кой си установи , че загубените вещи така па така " и нямало смисъл да ги дирят както тях така и едва ли не и извършителите случаЙа беше приключен и те така. За мен е неразкрит , за тях е приключен. За мен лично смисъл от тези упражнения вече няма.
Едит :
А , да не забравя .. работят с някакви хартиени пликчета за събирането на доказателства от местопрестъплението и тн ..
Аз тъй като работя в този бранш им дарих 1 кашонче от 500 броя пликове ама не хартиени , а такива каквито трябва да са.
Направих го защото ги съжалих след като те ми каза , че пликовете които ги ползват ги купуват с лични пари , а не със служебни тъй като бюджета им е съкратен тази година драстично ...
След тази случка , ако ми се наложи .. паля колата и отивам до близкото районно .. бележката и айде при застрахователя ...
Да губя 4 часа които мога да използвам за нещо полезно - няма смисъл.
Този пост е редактиран от Наско: 11 декември 2012 - 12:39