Аз тия работи с жени съм чувал че стават
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 01 декември 2012 - 19:56
И що в турбина бре...
Публикувано 01 декември 2012 - 20:03
Насе, много си влюбчив, батьовото.
Публикувано 01 декември 2012 - 21:07
И що в турбина бре...
Двете вървят заедно
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 01 декември 2012 - 21:08
Oххх тези турбини, само наливане на пари в някакви лудости, а верно и на кафе не можеш да я изведеш... Не ще да напусне гаража
Публикувано 01 декември 2012 - 21:22
Oххх тези турбини, само наливане на пари в някакви лудости, а верно и на кафе не можеш да я изведеш... Не ще да напусне гаража
Аз пари за глупости не давам
Това е пътя братле , ако ще и 2 години да стои за да стане .. толкова ще стои
Няма после пак да се занимавам
Този пост е редактиран от Наско: 01 декември 2012 - 21:24
Публикувано 01 декември 2012 - 21:33
Не бе, така е, ама нямам нерви да слагам турбина, не мога и за 5 години да го направя да върви както биха го направили 20 човека в бели престилки от завода.
А като не е перфектно, ще си скъсам нервите да наливам пари в някакъв кош, който уж вървял... и да дойде някое Ауди S3 и да ме разпори на кайма по всички показатели.
Днес един приятел ми разправя за натъпкани карантии на S3 в Golf 4. Впечатляващо. Всичко, вкл. и drivetrain-a. Е тва вече го разбирам, но да седна аз да мъча горивни карти, малко ми идва прекалено и финансово неоправдано.
А като не е перфектно, ще си скъсам нервите да наливам пари в някакъв кош, който уж вървял... и да дойде някое Ауди S3 и да ме разпори на кайма по всички показатели.
Днес един приятел ми разправя за натъпкани карантии на S3 в Golf 4. Впечатляващо. Всичко, вкл. и drivetrain-a. Е тва вече го разбирам, но да седна аз да мъча горивни карти, малко ми идва прекалено и финансово неоправдано.
Публикувано 01 декември 2012 - 21:45
Не бе, така е, ама нямам нерви да слагам турбина, не мога и за 5 години да го направя да върви както биха го направили 20 човека в бели престилки от завода.
Факт
За горивните карти си има лаптоп , дино и широколентова и да кажем Жорето
В случая важна е идеята
Както казваше "V" : Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea... "
Този пост е редактиран от Наско: 01 декември 2012 - 21:48
Публикувано 02 декември 2012 - 00:04
Аз пък се влюбих .. да ви се похваля .. то не знам колко е за хвалба де
Ето и снимка на моята нова любов , даже цяла тема си има ...
http://www.tuning.bg...__fromsearch__1
Проблема ми е , че на едно кафе не мога да я изкарам
можеш да я заведеш навсякъде! качваш я в колата и voila
Публикувано 02 декември 2012 - 10:48
Мамка му как лошо ми започна последния месец от годината по точно месеца на голямото вадене.Децата за пореден път ще останат без подаръци
.
Както се прибирах от работа и завивайки към вкъщи от главната улица в пряката към блока и ми се спука предното стъкло,е те това не го разбрах как стана.
Деева и шибания късмет.Що се на мене бе майка му и прасе.
На останалата част от монолога си налагам цензура...тит тит тит тит тит тит тит тит тиииииииииииииитттттттт. ,а таман се кефех че може би тия дни щях да си отстраня проблема с виенето на лагера на задната главина почти за без пари.
Както се прибирах от работа и завивайки към вкъщи от главната улица в пряката към блока и ми се спука предното стъкло,е те това не го разбрах как стана.
На останалата част от монолога си налагам цензура...тит тит тит тит тит тит тит тит тиииииииииииииитттттттт. ,а таман се кефех че може би тия дни щях да си отстраня проблема с виенето на лагера на задната главина почти за без пари.
Публикувано 02 декември 2012 - 15:21
Mimo е така като тръгне по некой път само греда, каквото и да правиш.... 
Виж при застрахователите трябва да мине.
Моето задното стъкло беше спукано. Дадоха възлагателно писмо застрахователите от там в кобра чисто ново и всичко е 6 : )
Виж при застрахователите трябва да мине.
Моето задното стъкло беше спукано. Дадоха възлагателно писмо застрахователите от там в кобра чисто ново и всичко е 6 : )
Този пост е редактиран от staniola: 02 декември 2012 - 15:25
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 02 декември 2012 - 17:23
Мамка му ... и ми се спука предното стъкло,е те това не го разбрах как стана.
Имало е някакво напрежение по купето или стъклото и просто му е дошло времето .
Ако имаш възможност извий рецете на застрахователя да ти платят по
експертна оценка около 200 + лв. , толкова ще е и с възлагателно писмо .
Обиколи моргите или "свали от приятел" оригинално за модела .
По доброто решение ще е това .
Пазариш стъклото за около 100лв. , сваля се за 15мин. , викаш
мобилната група на Кобра да ти го поставят на място 50лв. .
Може и те да го свалят за 20лв. .
Лошото е че колата ще трябва да остане на място 24 часа,
за да залепи силикона добре в това студено време,
в моргара, при "приятел" или пред вас .
Цветът на стъклото и колко термо и шумо е много важно .
Публикувано 02 декември 2012 - 19:50
Няма такива филми вече , да стоят 24 часа , особено материалите който се използват в Кобра стъклото е готово за 2 часа...
Правих и двете стъкла на бмв-то и до сега няма никакви проблеми
Правих и двете стъкла на бмв-то и до сега няма никакви проблеми

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 декември 2012 - 20:47
Мамка му как лошо ми започна последния месец от годината по точно месеца на голямото вадене.Децата за пореден път ще останат без подаръци
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е в ей такива случай е най-добре да имаш каско. Шефа ми на зафирата му се пукна предното стъкло зимата и струваше 200 лева, направи си каско и май му платиха стъклото (със сигурност им е дал някой лев да си затворят очите).
The best or nothink.
Публикувано 02 декември 2012 - 21:13
В миналия петък някой педе..ст ми строшил задното стъкло на вратата.
Само това, че имам слънцезащитно фолио е спряло да падне цялто стъкло.
Днес възстанових фолиото, но се замислих да сложа безцветно фолио на предните врати.
Давайте някакви идеи и цени.
Само това, че имам слънцезащитно фолио е спряло да падне цялто стъкло.
Днес възстанових фолиото, но се замислих да сложа безцветно фолио на предните врати.
Давайте някакви идеи и цени.
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА