Що...
да не си ги проверила с метърчето
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 14 март 2011 - 23:56
Публикувано 15 март 2011 - 00:32
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 15 март 2011 - 01:42
Тука е истината,някой ден ще го осъзнаят.....
Кой кво ще осъзнае незнам.....обаче със сигурност знам че неблагодарните стопани от форума на пелтеков един ден ще го издухат мощно!!!
Честитя им 2 февруари и 8 март на патерица!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 март 2011 - 01:44
Здравей Васко драго ми е пич
е па все десятки правиш
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 15 март 2011 - 01:48
Здрасти баце,как сте вие?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 март 2011 - 01:52
Аз му чукам пироните на оня, ела да видиш, нищо не се променило спрямо теб, така че...
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 15 март 2011 - 01:52
Публикувано 15 март 2011 - 02:02
Как си Васко ?
Публикувано 15 март 2011 - 02:02
ела да видиш..
![]()
Ще дойда когато бутнеш един от работниците си от скелето. Знаеш че съм пич и ще си остана такъв само с истинските...
Двулични шуги не обичам.
Публикувано 15 март 2011 - 02:08
Как си Васко ?
![]()
Както винаги бате
Публикувано 15 март 2011 - 02:12
Както винаги бате
Ти дръж печено варненките и умната с CLSте,че онези с бумърите ш'та киризат накриво
Нали БМВ-тата уж са бегачки.... Дрифтачки.... Който иска може да се пробваме.... На сухо му е много трудно на моя... ама пак се справя... а е 2000цц бензин...(100 и малко магарета) и + това е Автомат....
Един с някакво по ново... М3 ли какво беше... показваше ми .. Mpower... какво пишело.. какво било... Ама го направих диф... вярно на сняг... ама... той на сняг като не може... не ми се мисли за друго
Публикувано 15 март 2011 - 02:16
![]()
![]()
![]()
(Много пъти...нещо имам лимит с емотиконите... или не е само при мен)
Нали БМВ-тата уж са бегачки.... Дрифтачки.... Който иска може да се пробваме.... На сухо му е много трудно на моя... ама пак се справя... а е 2000цц бензин...(100 и малко магарета) и + това е Автомат....![]()
![]()
Един с някакво по ново... М3 ли какво беше... показваше ми .. Mpower... какво пишело.. какво било... Ама го направих диф... вярно на сняг... ама... той на сняг като не може... не ми се мисли за друго
БМВ тата са добри коли,но винаги ще бъдат една идея след Бенца.
Лека момчета!
Публикувано 15 март 2011 - 02:17
Лека
и все пак...
Публикувано 15 март 2011 - 05:44
Моля да обърнете внимание на следното
Има нова ТЕМА във форума
ето я и нея
НАКАЗАНИЯ
към момента с наказания там фигурират потребителите Vencislav и Богомил
Ако видя някои друг със словесно разстроиство(грубо незачитане на Правилата и обиди-директни и индиректни)-тук или където и да било -заминава там.
Извинявам се на Камелия(Lil) за това ,че изнесе на собствен гръб някои от простотиите.
Има нова ТЕМА във форума
ето я и нея
НАКАЗАНИЯ
Ако видя някои друг със словесно разстроиство(грубо незачитане на Правилата и обиди-директни и индиректни)-тук или където и да било -заминава там.
Извинявам се на Камелия(Lil) за това ,че изнесе на собствен гръб някои от простотиите.
Публикувано 15 март 2011 - 11:52
Моля да обърнете внимание на следното
Има нова ТЕМА във форума
ето я и нея
НАКАЗАНИЯ
Все пък си мисля, че ако някой е написал простотия и т.н. е редно първо да бъде предупреден, да ву се даде въжможност да се извини и тогава да бъде наказван. Та в тоя ред на мисли аз да попитам кой я удобри тая новата тема за наказанията, съгласувана ли е с всички модератори и УС на МБКБ?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА