Този пост е редактиран от xTry: 20 ноември 2012 - 12:02

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 20 ноември 2012 - 11:58
на мен ли така ми се струва или Мерцедес умишлено си съсипват репутацията
Публикувано 20 ноември 2012 - 13:29
Абе драмата с тока вчера е била повсеместна. Из Младост премигна няколко пъти за по 2-3 секунди, а Петрол в Младост-3 (точно в този момент минавах покрай нея) светкаше като дискотечка.
Иначе и в Младост-1 до 4-ти км е имало сериозни драми - бяха изтрещяли няколко сървера въпреки всичките UPS-и и защити.
Иначе и в Младост-1 до 4-ти км е имало сериозни драми - бяха изтрещяли няколко сървера въпреки всичките UPS-и и защити.
Публикувано 20 ноември 2012 - 16:01
не се безпокойте идва декември месец , та тия гърмежи , ще са като пиратки в сравнение с апокалипсиса

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 20 ноември 2012 - 16:12
Радо, имаше заря... аз съм във висока сграда и гледахме по обяд фойерверките...
Някъде в района на мавзолея ги пускаха... поне така ми изглежда от тук.
Някъде в района на мавзолея ги пускаха... поне така ми изглежда от тук.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 ноември 2012 - 18:17
Абе драмата с тока вчера е била повсеместна. Из Младост премигна няколко пъти за по 2-3 секунди, а Петрол в Младост-3 (точно в този момент минавах покрай нея) светкаше като дискотечка.
Най вероятно тази част на София сме навързани към подстанцията на околовръстното и трафа е направил големи бели като е треснал.
Публикувано 20 ноември 2012 - 19:32
Зарята яко опуши всичко наоколо. Щом вътре в Президентството яко смърдеше на барут, смятайте..
А иначе ТВ 7 празнуваха рожден ден, затова беше зарята..
Пешоо..страшни асоциации, братче..чак се засрамих от това, което си си помислил..
А сега, дека е Кюстендилският Наско, дето караше до мен днес към 18:00 по бул. България.
Какво ли не правих да му привлека вниманието.. свирках, намигах, сутиена си смъквах..няма братче..непоклатим е...не можах да пробия да ме види..и зави към Шела...с мръсна газ..
А иначе ТВ 7 празнуваха рожден ден, затова беше зарята..
Пешоо..страшни асоциации, братче..чак се засрамих от това, което си си помислил..
А сега, дека е Кюстендилският Наско, дето караше до мен днес към 18:00 по бул. България.

Този пост е редактиран от LiL: 20 ноември 2012 - 19:33
Публикувано 20 ноември 2012 - 19:56
какво по-хубаво от Actros пълен догоре САМО С БЕЛИ МЕРЦЕДЕСИ ! - ML, GL, CL, E coupe, C coupe и още нещо 
и какво по-лошо, че не дойде да разтовари в моя гараж

и какво по-лошо, че не дойде да разтовари в моя гараж
Публикувано 20 ноември 2012 - 20:01
Ауууууу... въй, чакай че ми докара аритмия

Публикувано 20 ноември 2012 - 20:24
намигах, сутиена си смъквах..

Кюстендилсики Наскооооооо да одиш на очен лекар..........Що на мен не ми се случи деееева
Публикувано 20 ноември 2012 - 21:40
Въййййййй...е са умрех от завист че не движа из София...

Публикувано 20 ноември 2012 - 21:46
LiL ако шофираше из Трявна нямаше начин да не те забележа, най-малкото че заглеждам и най-огрухания бенц, какво остана ако се смъкват сутиени в него?

The best or nothink.
Публикувано 20 ноември 2012 - 22:17
Е,не ми е навик да го правя това...ама Наско ми е приятелче, а и му се мазня като стане черешово време да намажа някоя друга черешка..ама нъцки..
Може заради затъмнените стъкла да не ме е видял...
В Трявна нещо за намазване има ли?
Може заради затъмнените стъкла да не ме е видял...
В Трявна нещо за намазване има ли?
Публикувано 21 ноември 2012 - 09:22
Е,не ми е навик да го правя това...ама Наско ми е приятелче, а и му се мазня като стане черешово време да намажа някоя друга черешка..ама нъцки.. Може заради затъмнените стъкла да не ме е видял... В Трявна нещо за намазване има ли?
Аз се чудя защо си миеше колата в събота, а той на София се е стягал да ходи.

2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни