аз съм ползвам ето това и върши прекрасна работа. Търся да си закупя от доста време, ама не го намирам. Ако някой го е срещал да обади къде.Тоя спрей е велик за пръскане на табло.
Не остава мазно и отблъсква прахоляка. Месеци наред седи чисто при мен. Просто е велик.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 11 February 2011 - 22:14
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 11 February 2011 - 22:20
Мога да препоръчам един извън София, има хотелче на прилични цени. Според жената утре ще обядваме там, така че ще взема телефони за резервации(дано да не е късно). Намира се на пътя София-Самоков, преди Щъркела от лявата страна. Там съм си правил сватбата, ако 6-8 чоека се брои за сватба. На брега на искъра е. Цените са човешки, а костура е божествен.Не че искам да ви откъсвам от темата за джантите.. ама.. някой ако може да подскаже хубав ресторант за.. 14ти ?? по случай Свети Валентин... Така съм блокирал тия 2-3 дни.. работа.. лекции и какво ли още не , че грам не мога да мисля за други неща .. а 14ти.. е след 2-3 дни
Я, иамло уеб сайт: http://www.kamelot-bg.com/ и телефони има...
Posted 12 February 2011 - 12:41
Дай снимка на джантите и ще те открехна какво да направиш.Можеш да видиш моите джанти как са станали.Не са като хром,лъскави и блестящи,но е чист полиран алуминий с прахов лак, и не се притеснявам изобщо дали ще се обелят и след колко време и т.н.
Ето колега една снимка, сподели своя опит сега
Attached Files
By Batev
Posted 13 February 2011 - 08:48
"Маслинова градина" - намира се до Солунска на Асен срещу сладоледената къща. Доста приятно ресторантче. Държат го американец от арабски произход и англичанин. Атмосферата е в средиземноморски стил. Цените са средни към високи. Звънни ако искаш да питам за резервация или да те свържа с тях.... някой ако може да подскаже хубав ресторант за.. 14ти ?? по случай Свети Валентин... Така съм блокирал тия 2-3 дни.. работа.. лекции и какво ли още не , че грам не мога да мисля за други неща .. а 14ти.. е след 2-3 дни
Posted 13 February 2011 - 09:00
Мерси за предложенията.. вчера направих резервация в Ла Тераса ди Сердика.
ето го ресторанта
Ще го видим дали е хубав.. и после ще пиша отзивче ..
ето го ресторанта
Ще го видим дали е хубав.. и после ще пиша отзивче ..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 February 2011 - 11:14
За това само бях слушал, като трета степен на мръсни чорапи.
Posted 13 February 2011 - 22:18
Кухнята също ли е средиземноморска или само обстановката?"Маслинова градина" - намира се до Солунска на Асен срещу сладоледената къща. Доста приятно ресторантче. Държат го американец от арабски произход и англичанин. Атмосферата е в средиземноморски стил. Цените са средни към високи. Звънни ако искаш да питам за резервация или да те свържа с тях.
Дай пример за цени, щото средни към високи е според твоя стандарт, според моя може и непосилни да са. Примерно колко чини една бира и салата?
Posted 28 February 2011 - 21:03
Имам два-три въпроса за настройка на дросела.
На топъл или на студен мотор се прави?
След като дадем на контакт, след 10-те минути, връщаме или направо палим?
"Настройката" на дросела чува ли се?
На топъл или на студен мотор се прави?
След като дадем на контакт, след 10-те минути, връщаме или направо палим?
"Настройката" на дросела чува ли се?
Posted 02 March 2011 - 13:00
Насе и аз не съм наясно, но ще следя, защото скоро ще чистя дросела и аз.
Искам да попитам от 1ви март не отпадат ли задължителните къси светлини?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 02 March 2011 - 13:07
Винаги на студен съм ресетвал дросела.
Posted 02 March 2011 - 14:35
Мда, от 1 ноември до 1 март са задължителни... направиха го много идиотски - трябваше да е като в цяла Европа - задължително и толкова - какви са тия от-до дати...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 02 March 2011 - 14:47
Добре де, след края на 10-те минути направо ли се пали, или се връща ключа?
Posted 02 March 2011 - 18:54
Е не... ще направя кашата в тази тема...
Илия - 10х за разяснението..аз пак ще си карам на къси ама това е друга манджа...
Днес смених горивен филтър и колата пак не щеше да бачка на бензин, почистих клемите на помпата, и пак йок резултат, накрая пуснах плюсов кабел до помпата, и не последва нищо. Надеждите, че помпата е здрава умряха в миг. Сложих аналогова за 100-ина лева и всичко заспа.
Аз - Доволен!!! Следва да промия резервоара - обещавам снимки.
п.с. Специални благодарности на Tocata, който ми разясни къде точно се намира помпата на W210.
Илия - 10х за разяснението..аз пак ще си карам на къси ама това е друга манджа...
Днес смених горивен филтър и колата пак не щеше да бачка на бензин, почистих клемите на помпата, и пак йок резултат, накрая пуснах плюсов кабел до помпата, и не последва нищо. Надеждите, че помпата е здрава умряха в миг. Сложих аналогова за 100-ина лева и всичко заспа.
Аз - Доволен!!! Следва да промия резервоара - обещавам снимки.
п.с. Специални благодарности на Tocata, който ми разясни къде точно се намира помпата на W210.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 03 March 2011 - 00:00
Колеги,
Адски ми се е дояла сланинка, домашна осолена с кожичка, праз и кимионче, някой да има идея къде в София може да се закупи?
Намерих в гугъла една свинеферма около Монтана, която предлага такъв продукт за 6 лв/кг, ама ако има и из София, не бих пътувал до Монтана. Олоколо Пловдив също има на същата цена, ама за кило сланина ще ми стъпи скъпичка с 300 км преход.
Другия вариант е ако има други зажадняли да споделим транспортния разход. Ако се съберем 5-6 човека, вече ще си заслужава разходката.
В един магазин в моя блок(ХранКомерс - радостта на пенсионера) бяха пуснали вакоуминрана на 10лв/кг, прекрасна, обаче свърши за два дни, а аз не запомних фирмата производител а и не намирам из гугъла...
Адски ми се е дояла сланинка, домашна осолена с кожичка, праз и кимионче, някой да има идея къде в София може да се закупи?
Намерих в гугъла една свинеферма около Монтана, която предлага такъв продукт за 6 лв/кг, ама ако има и из София, не бих пътувал до Монтана. Олоколо Пловдив също има на същата цена, ама за кило сланина ще ми стъпи скъпичка с 300 км преход.
Другия вариант е ако има други зажадняли да споделим транспортния разход. Ако се съберем 5-6 човека, вече ще си заслужава разходката.
В един магазин в моя блок(ХранКомерс - радостта на пенсионера) бяха пуснали вакоуминрана на 10лв/кг, прекрасна, обаче свърши за два дни, а аз не запомних фирмата производител а и не намирам из гугъла...
Posted 03 March 2011 - 09:23
Бате миналата седмица бях на гости при една колежка и сложи някаква сланина - казвам ти по-хубава от бекон направо. Купешка беше, ще я питам откъде я е взела.Колеги,
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users