Като свързан клип на това с картечницата ми предлага клипче с Justin Bieber!
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 11 декември 2010 - 10:08
Егаси интелигентния Vbox7...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 декември 2010 - 10:23
Егаси интелигентния Vbox7...
е много ясно нещата са свързани - след първото изпразване на картечницата на манлалската свадба, презареждаш и отиваш на концерт на това педалче
Публикувано 12 декември 2010 - 23:22
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 16 декември 2010 - 08:57
Студено и мрачно утро!!! Поздрав за всички,чиито ръце днес измръзнаха,докато почистват джамове и чистачки
Хубавото е, че от 22ри декември (зимното слънцестоене) денят започва да расте
Хубавото е, че от 22ри декември (зимното слънцестоене) денят започва да расте
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 18 декември 2010 - 07:35
Ей този е най-големия!!!
http://vbox7.com/play:7278ec60
Хахахахаха Мише ей от този има какво определено да науча хахаххахаххахахаа.
Рапиране, брейк денс абе сериозен играч е
By Batev
Публикувано 18 декември 2010 - 13:18
Колата ми не иска да запали...-
При завъртане на ключа светват всички лампи и се чува едно цък цък цък цък цък..сякаш е зациклило нещо...ни стон от двигателя..
Сега ще видим какво ще излезе..
При завъртане на ключа светват всички лампи и се чува едно цък цък цък цък цък..сякаш е зациклило нещо...ни стон от двигателя..
Сега ще видим какво ще излезе..
Публикувано 18 декември 2010 - 13:47
Ще излезе нов акумулатор..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 18 декември 2010 - 14:56
Случи се това...
Явно съм с оригиналният си акумулатор...и да, както каза фика210, сега ще ми слагат нов..
Едит:
Офф, сега се прибирам, боли ме глава, премръзнах...естествено, че с тази кола всичко е трудно..проклетият акумулатор не искаше да излезе, а как е изкарала колата с почти 11 годишен акумулатор не знам, но трябваше да ходим на канал да се маха отдолу кората, че не излизаше, правено й беше нещо отдолу по пластмасата...та майстора 2 и половина се мъчи докато го махна тоя акумулатор, а аз стоя при него...премръзнах, главата ме цепи..мрън..
Ама имам нов акумулатор де, сега трябва да отида само в един сервиз да ми го замерят, за да ми върви гаранцията..
Баси и тъпия ден...
За всеки един момент, в който се забавлявам плащам после двойна цена нерви и главоболия...
Явно съм с оригиналният си акумулатор...и да, както каза фика210, сега ще ми слагат нов..
Едит:
Офф, сега се прибирам, боли ме глава, премръзнах...естествено, че с тази кола всичко е трудно..проклетият акумулатор не искаше да излезе, а как е изкарала колата с почти 11 годишен акумулатор не знам, но трябваше да ходим на канал да се маха отдолу кората, че не излизаше, правено й беше нещо отдолу по пластмасата...та майстора 2 и половина се мъчи докато го махна тоя акумулатор, а аз стоя при него...премръзнах, главата ме цепи..мрън..
Ама имам нов акумулатор де, сега трябва да отида само в един сервиз да ми го замерят, за да ми върви гаранцията..
Баси и тъпия ден...
За всеки един момент, в който се забавлявам плащам после двойна цена нерви и главоболия...
Публикувано 18 декември 2010 - 22:28
Къде пък ходи в студа? На съседната ти улица - Невестина скала и България са Акумолаторджиите и си разбират от работата.
Публикувано 18 декември 2010 - 23:49
Къде пък ходи в студа? На съседната ти улица - Невестина скала и България са Акумолаторджиите и си разбират от работата.
Там ще ходя да ми го "замерят", за да ми важи гаранцията..
П.с. Абе то и този трябваше да стане бързо, ама отидоха 6 часа..вече акумулатор само на канал ще се сменя на тази кола..проклета
Публикувано 19 декември 2010 - 09:12
Мдаа - след още 11 години евентуално ще го сменяш на канал... ако не си забравила дотогава, де. ;-)
Публикувано 20 декември 2010 - 09:51
Бре ,ем съм ръчкал по А класата на гаджето ми ,пък изобщо не съм забелязал ,че акумулатора не е при двигателя,ами се намира "под колата"
Много интересно...
Много интересно...
Публикувано 20 декември 2010 - 11:03
Ти ако знаеш колко неща има под колата в А класата - правило ли ти е впечатление, че дъното е 40 см. дебело!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 декември 2010 - 19:00
Да, забелязал съм, че пода е неестествено дебел, но никога не съм се навирал отдолу...
Публикувано 20 декември 2010 - 20:40
Е, та нали точно А-класата беше замислена с двоен под, за да може да напъхат там акумолаторите...като му дойде ред. Доколкото разбрах - вече има електрически А-класи, ама дали са само прототипи...
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни