ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 04 май 2012 - 13:12
Браво бе , браво , само така , много успехчета братле
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 04 май 2012 - 13:16
напред науката е слънце
Благодаря братле .. 1 - 2 часа почивка и сядам да уча за следващия изпит
Благодаря братле .. 1 - 2 часа почивка и сядам да уча за следващия изпит
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 май 2012 - 13:29
Добре но при мен се пуска и спира постоянно а не да кажем да спре за около 30сек и пак да се пусне а буквално спира и след 1-2сек се пуска. И при вас ли е така?'Спира-пуска' са оригиналните климатици......'постоянно' са някой допълнително добавяни. Добре е агрегата да почива!
Някой нещо за перките може ли да каже?
Публикувано 04 май 2012 - 13:40
Фреон има ли в системата.Да нямаш теч и да е останал малко.
Публикувано 04 май 2012 - 13:44
Брао бе Насе, сега трябва да скъсаш едни гуми по тоя повод Успех и на следващия
Follow your own star...
Публикувано 04 май 2012 - 14:01
Брао бе Насе, сега трябва да скъсаш едни гуми по тоя повод Успех и на следващия
Знаеш - Събота
Милионерче докарай 2 броя 15ки от Варна и даже ти ще ги скъсаш не аз
Публикувано 04 май 2012 - 14:04
Явно ще се наложи да посетиш майстор на климатици.Най вероятно може да е някой датчик.
По същия начин беше на бащата Ровера и се оказа датчик ама за какво беше ще те излъжа,забравил съм.Дали не беше температурен.
Ако ти е удобно мисля че се подаваше директен плюс на компресора и ако тръгне и не изключва значи там някъде е проблема.
По същия начин беше на бащата Ровера и се оказа датчик ама за какво беше ще те излъжа,забравил съм.Дали не беше температурен.
Ако ти е удобно мисля че се подаваше директен плюс на компресора и ако тръгне и не изключва значи там някъде е проблема.
Публикувано 04 май 2012 - 14:15
Аз от миналата година го търся къде е проблема и къде ли не я водя и всички казват, че проблема е в този модул, който управлява перките.
Аз също мисля така понеже като карам извънградско няма никакви проблеми понеже струята на въздуха си го охлажда, но сега слагам работещ модул и се оказва, че пак нещо не е като хората.
Може и този модул да е проблемен понеже едно от 5-те крачета е клеасало и може би не дава контакт и от там нещо се обърква.
Ако има някой с такъв работещ модул ще съм благодарен ако ми го даде за проба пък аз обещавам да почерпя.
Аз също мисля така понеже като карам извънградско няма никакви проблеми понеже струята на въздуха си го охлажда, но сега слагам работещ модул и се оказва, че пак нещо не е като хората.
Може и този модул да е проблемен понеже едно от 5-те крачета е клеасало и може би не дава контакт и от там нещо се обърква.
Ако има някой с такъв работещ модул ще съм благодарен ако ми го даде за проба пък аз обещавам да почерпя.
Публикувано 04 май 2012 - 14:48
Знаеш - Събота
Милионерче докарай 2 броя 15ки от Варна и даже ти ще ги скъсаш не аз
Със влака ли да ги докарам? или буса.. щото скоро няма да съм мобилен чакай че май счупих едната зелена дюза докато я вадих, даеба лепени ли бяха, кво, с тръбен ключ съм ги напъвал едвам излязоха.. Ама май е само корпуса, дано да съм минал тънко че иначе все едно коплекта е заминал..
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 04 май 2012 - 14:48
Follow your own star...
Публикувано 04 май 2012 - 14:53
В какъв смисъл да я отвърна, че не разбрах
Нагряваш я до червено и след това я потапяш веднага в студена вода, и ти е като нова.
Публикувано 04 май 2012 - 15:05
Със влака ли да ги докарам? или буса.. щото скоро няма да съм мобилен чакай че май счупих едната зелена дюза докато я вадих, даеба лепени ли бяха, кво, с тръбен ключ съм ги напъвал едвам излязоха.. Ама май е само корпуса, дано да съм минал тънко че иначе все едно коплекта е заминал..
Ше фанеш 1 такси , ше свалиш едно звено от ланеца и ще си платиш сметката
Е ти счупи една та после да дириме само дюзи .. луда работа
тея зелените 375 кубика ли бяха или не ?
Публикувано 04 май 2012 - 15:28
Кви ланци аз през живота ми ланец не съм носил
235 са зелените ;д кафявите са хай перформанса, така че не е голяма загуба даже и да не работи
235 са зелените ;д кафявите са хай перформанса, така че не е голяма загуба даже и да не работи
Follow your own star...
Публикувано 04 май 2012 - 22:16
Lelleeee, еваси тромбите!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни
-
Google (1)