ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 05 октомври 2010 - 12:51
17ки са джантите...с летни гуми Good Year F1 225/45. От първи собственик са,днес заминавам за Бургас,ако до понеделник не ги е шитнал ги вземам.Благодаря на отзовалите се !!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 октомври 2010 - 19:11
Много отварят визията на колата
Харесват ми повече от оригиналните джанти .. като си купиш Еската ще и ги сложиш на нея и си в джаза
Харесват ми повече от оригиналните джанти .. като си купиш Еската ще и ги сложиш на нея и си в джаза
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 05 октомври 2010 - 21:08
Един въпрос към климатико-имащите:
Да речем климатка е включен на отопление. Какво става ако тока угасне за момент и после пак дойде? Продължава ли да подържа зададената температура, или пак трябва да се гласи?
Да речем климатка е включен на отопление. Какво става ако тока угасне за момент и после пак дойде? Продължава ли да подържа зададената температура, или пак трябва да се гласи?
Публикувано 06 октомври 2010 - 18:10
Един въпрос към климатико-имащите:
Насе,мойте и двата си продължават от там,от където са спрели.Единия е Осака,а другия-Волтел.
Както ги настроя така си остава...
Публикувано 06 октомври 2010 - 18:13
Търся СПЕШНО квартира в Пловдив,за един човек до 120лв на месец.Без посредници и агенции.
0888 629069 Милен
0888 629069 Милен
Публикувано 06 октомври 2010 - 18:54
Моя е Генерал, 12-ка, от прИмоция за 1200 лв.Насе,мойте и двата си продължават от там,от където са спрели.Единия е Осака,а другия-Волтел.
Както ги настроя така си остава...
Чудно ми е и той ли помни? Ако помни всичко, поне да не разказва.
Публикувано 06 октомври 2010 - 19:37
Продължава, но зависи от климатаЕдин въпрос към климатико-имащите:
Моят има гаден нрав и го разбрах на втората зима
Като се изключи и включи(от тока), понякога прави следното
Вдига по градус на 1 час
Пример
оставен на 23 града
Спира тока
Идва тока и врътка
Врътка до примерно 21града и спира
След време тръгва и стига до 22града и ...спира
После пак тръгва и стига до 23 града и си остава там
Беше ме подлудил и случайно го прочетох в упътването, че при такива случаи, тръгва от заводски зададени стойности и полечка достига ...зададените от мен стойности
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 06 октомври 2010 - 20:35
Мицубишитата дома дет сме ги турили дома като спре тока и четирите тела си стоят на толкова колкото сме ги настроили .. нема значение .. ток има ли .. няма ли
Публикувано 07 октомври 2010 - 08:15
Даже продължават да духат топло и докато няма токМицубишитата дома дет сме ги турили дома като спре тока и четирите тела си стоят на толкова колкото сме ги настроили .. нема значение .. ток има ли .. няма ли
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 октомври 2010 - 16:04
Днес сложих Statoil полусинтетика на 11гроша/литъра... По първи впечатления поутихна колицата,слабо известно е сякаш,но приятелчето ми каза,че той кара с такова,а и клиентите му били мн.доволни.Шведско е маслото...не знам и аз ще поживеем ще видим.
Отделно от това смених закупените от БС свещи BOSCH (7лв за брой) s NJK за 18лв четирите,значи разликата в ускорението е осезаема.Никога вече за свещи в БС
А сега да си дойдем на темата...Предложиха ми днес тези джанти,отначало не ме впечатлиха,но като чух цената реших да ги пробвам.Кажете си мнението моля!!! Самата джанта не ме грабва,но пък на колата май и седят добре - какво ше кажете? И да - бъдете честни...не съм ги плащал още
п.с. Не са криви не са заварявани,притесняваме дали не са някакви кашкавалки... И да знам,че оригиналдъ си е най-добре,ама сякаш седят добре на колата. И съжалявам за качеството беше тъмно вече и с телефон толкова.
Лично на мен са ми прекалено "негърски" тия джантоци, но важното е теб да те кефят
MZT, да видиш ти как се рекламира STATOIL:
http://vbox7.com/play:f28e6284
На бат ви Сандьо една от любимите рекламки
Публикувано 08 октомври 2010 - 22:01
0 - 1 !
Публикувано 13 октомври 2010 - 14:37
Публикувано 13 октомври 2010 - 15:05
ПУТКА - Пернишкият Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура
Дори да решат да го променят ще им е доста трудно, защото например:
Пернишки Университет по Телекомуникации, Архитектура и Компютри става ПУТАК
Пернишки Университет по Компютри, Архитектура и Телекомуникации става ПУКАТ
Компютърен, Архитектурен Пернишки Университест с изучаване на Телекомуникации е КАПУТ
Дори да решат да го променят ще им е доста трудно, защото например:
Пернишки Университет по Телекомуникации, Архитектура и Компютри става ПУТАК
Пернишки Университет по Компютри, Архитектура и Телекомуникации става ПУКАТ
Компютърен, Архитектурен Пернишки Университест с изучаване на Телекомуникации е КАПУТ
Публикувано 13 октомври 2010 - 16:54
Навремето имаше Програма за управление на териториална кадастрална администрация... така че са закъснели с тая абревиатура!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 октомври 2010 - 20:34
Името е Европейски Политехнически Университет. Напълно официално
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни