ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 23 април 2012 - 12:34
Намерих упътването за моето дистанционно. Поддържат го на сайта, но е с променлив код.
Успях да запиша кода от дистанционното в огледалото, но не успях да стигна до модула за управление на вратата, за да го вкарам в режим за програмиране.
И си взех една бира
Успях да запиша кода от дистанционното в огледалото, но не успях да стигна до модула за управление на вратата, за да го вкарам в режим за програмиране.
И си взех една бира
Публикувано 23 април 2012 - 12:39
е то не би трябвало да трябва да променяш кода на вратата, щото като го промениш съседите ще се сърдят много (не питай от къде знам...)
Публикувано 23 април 2012 - 12:52
Не да променяш кода на вратата, а да включиш режим за програмиране на ново дистанционно, което е огледалото.
Публикувано 23 април 2012 - 14:42
е то не би трябвало да трябва да променяш кода на вратата, щото като го промениш съседите ще се сърдят много (не питай от къде знам...)
А това ме заинтересува, че аз имам една входна врата за пускане, ама доставчика е голяма мърда и вече втори месец не ще да дойда да си вземе парите, та се зачудих дали и друг може да ми я пусне, че я отваряме само с въженцето ?
Публикувано 23 април 2012 - 15:30
Всеки приемник има режим за добавяне на дистанционни. Би трябвало да е някакъв ключ, който се превключва за да влезе приемника в режим на програмиране или бутон, който докато се държи натиснат е в този режим. Докато приемникът е в такъв режим се натиска бутона на предавателя и приемникът запомня съответния код. Естествено - трябва предавателя и приемника да са на еднакви честоти, да са еднакви по тип - с променлив или с фиксиран код и т.н.
Моето огледало няма такива екстри, обаче дори и да имаше - в гаража ми се влиза с колата през същата врата, през която се влиза и излиза и пеша... И просто разсъждавам, но ако отворя вратата от огледалото, когато влизам с колата, паркирам, огледалото остава в колата, аз излизам от колата, излизам от гаража, вратата се затваря. Как после влизам обратно в гаража, след като огледалото е в колата?
Моето огледало няма такива екстри, обаче дори и да имаше - в гаража ми се влиза с колата през същата врата, през която се влиза и излиза и пеша... И просто разсъждавам, но ако отворя вратата от огледалото, когато влизам с колата, паркирам, огледалото остава в колата, аз излизам от колата, излизам от гаража, вратата се затваря. Как после влизам обратно в гаража, след като огледалото е в колата?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 23 април 2012 - 16:05
Звънкаш на Боби и аз излзизам да ти отворя
Разбрахме ли се ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 23 април 2012 - 16:34
Аз на Боби и без друго трябва да му звънна за да изляза вечер, че редовно е изкарал колата пред моята клетка
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 23 април 2012 - 16:40
Значи вс е наред
Публикувано 23 април 2012 - 22:22
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 23 април 2012 - 22:49
и тука в БГ го правят братле
всичките 500ките дето са на части какво мислиш става с тях ?
всичките 500ките дето са на части какво мислиш става с тях ?
Публикувано 23 април 2012 - 23:09
Насе, писах ти лично, дали го видя?
Публикувано 23 април 2012 - 23:10
Да , Благо
Върнах ти даже
Върнах ти даже
Публикувано 24 април 2012 - 08:58
Признавам си - мене си видял!А,днес видях някой... да си признава... photo.JPG 141,46K 64 Брой сваляния
Малко е отдалеч,че много бързо тръгва на горубляне.. ама
Колата е на брат ми, карам я временно, докато моята се стяга...
И понеже нямаше лайсни на номерата в петък му шибнах старите ми пластмасови, сега CLK-то е с метални.
Публикувано 24 април 2012 - 19:48
Drjivago, можеш ли да споделиш малко информация за колагенови капсули, които се слагат при вадене на долен мъдрец, че ми предстои в петък това "удоволствие" и да приключвам завинаги с тези мъдреци омразни, а дори не бях чувала досега за такива капсули...
Този пост е редактиран от LiL: 24 април 2012 - 19:49
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни